Kredki do brwi

BeneFit Goof Proof Brow Pencil Kredka do wypełniania brwi

Sephora
Benefit Cosmetics - Goof Proof Mini- Kredka Do Brwi (format Podróżny) - Teinte N°3 (0,11 G) - Dla Kobiet
Benefit Kredka do brwi Goof Proof 0,34 g Damskie
Pachnidelko
Benefit Kredka do brwi Goof Proof 0,34 g Damskie
Bodyland.pl
Benefit Goof Proof 0,34 g Kredka do brwi 3.5 Neutral Medium Brown

Nasi użytkownicy zostawili 26 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 5 marca 2021 o 15:31
    Kredka ma dobrą, trwałą formułę, która utrzymuje się przez cały dzień, jest jednak dość twarda (daje to sporą precyzję, ale nakładanie jej może być trochę nieprzyjemne). Nadaje się do delikatnego makijażu brwi na codzień, ale też do ich mocniejszego podkreślenia. Szczoteczka po przeciwnej do rysika stronie jest praktyczna i wygodna. Opakowanie przypomina mi trochę czarodziejską różdżkę - jest naprawdę śliczne:-). Używam koloru 6 (mam naturalnie bardzo ciemną oprawę oczu), to chłodny, intensywny brąz z odrobiną szarości. Używam obecnie drugiego opakowania, ale raczej nie kupię jej ponownie - jest mnóstwo dobrych produktów do brwi ze znacznie korzystniejszą relacją jakości i ceny, niż w przypadku tej kredki.
    Zalety:
    • ładny odcień (używam '6' - idealny przy ciemnym, chłodnym kolorze brwi i włosów)
    • estetyczne opakowanie
  • 20 stycznia 2021 o 14:10
    Łatwa w obsłudze
    Kredkę zakupiłam w zestawie z innymi produktami do stylizacji brwi, w pięknej puszce. Oczywiście cenowo również wyszło bardziej korzystnie, niż pojedynczy produkt. Kredka ma ładne i praktyczne odcienie. Zakończona jest płaskim rysikiem, dobrze rysuje, a makijaż wytrzymuje długo. Miękkość kredki jest odpowiednia do brwi- lekko twarda. Opakowanie bardzo ładne i trwałe. Cena może odstraszać, ale produkt wystarcza na długo.
    Zalety:
    • odcień
    • twardość
    Wady:
    • cena bez promocji
  • 20 stycznia 2021 o 13:21
    W stosunku do ceny nic specjalnego
    Jest bardzo woskowa, dlatego łatwo się rozprowadza, całkiem ok wypełnia brwi (chociaż bywają prześwity) i nadaje im kształt. Nie jest na tyle precyzyjna aby domalować pojedyncze włoski. Formuła kredki jest bardzo miękka, dzięki czemu można stopniować kolor. Trwałość cały dzień bez rozmazywania. Kosmetyk po czasie zastyga, ale jak jest jeszcze świeżo nałożone i popełnimy błąd np. wyjedziemy za bardzo kredką to bez problemu zmażemy ją np. patyczkiem. Po drugiej stronie znajduje się miękka spiralka dobrze wyczesują brwi, nie drażniąca skóry. Kredka wydajna, ale lubi się łamać jak się przypadkiem za dużo wysunie, a z powrotem już się nie wsadzi.
    • kolor
    • miękka spiralka do wyczesywania
    • lubi się łamać
    • nie jest dość precyzyjna
  • 12 grudnia 2020 o 15:29
    Świetnie nadaje kształt brwiom
    Dostałam tę kredkę jakiś czas temu w prezencie. Pierwszy miałam okazję używać takiego produktu do brwi w dodatku tej firmy. Muszę przyznać, że trochę się obawiałam ale pozytywnie się zaskoczyłam. Kredka ma rysik w bardzo wygodnym kształcie, który pozwala na precyzyjne wypełnienie brwi oraz nadanie im kształtu. Zaostrzony rysik umożliwia dorysowanie włosków aby brew wyglądała jak najbardziej naturalnie. I tak właśnie wygląda bo kolorek mimo, że rysik jest ciemny to na skórze wygląda on delikatnie i naturalnie. Dodatkowo, szczoteczka fajnie rozczesuje brwi i przydaje się w modelowaniu brwi podczas nadawania im kształtu i koloru. Kredka jest bardzo wydajna oraz przede wszystkim trwała :)
    Ata77
    19 listopada 2020 o 8:38
    znakomita
    Jeśli chodzi o mnie to uważam, że Benefit jest liderem jeśli chodzi o produkty do brwi. Kredkę goof brow pencil używam w duecie z precisely my brow. i jest to idealne kombo. Co do Goof Proof Pencil (mam kolor 4 idealny dla brunetek): - posiada wysuwaną końcówkę, a z drugiej strony szczoteczkę do przeczesywania brwi, -całe opakowanie jest bardzo solidnie wykonane, zaś szczoteczka po zużyciu kredki może być jeszcze stosowana przez długie lata do przeczesywania brwi - zadaniem tej kredki jest zdefiniowanie poprzez wypełnienie luk brwi, robi to wg mnie doskonale, jest kremowa, sunie pięknie po brwiach - produkt jest bardzo trwały (makijaż wykonany o 6.00 rano, utrzymuje się ponad 12 h, nic nie spływa, nie rozmywa się)
    Wady:
    • jedynym minusem jest naturalnie cena, ale jeszcze nigdy nie kupiłam tej kredki (to moje trzecie opakowanie) w cenie regularnej, ponieważ często są promocje, a poza tym najlepiej się opłaca w zestawie z innymi produktami tej marki, a takich ofert zwłaszcza w okresie przedświątecznym marka Benefit oferuje dużo

Zobacz także inne Kredki do brwi