Pasty do zębów

Elgydium Clinic Dental Floss Nić dentystyczna

• 6 grudnia 2024 o 23:18
    Skutecznie oczyszcza przestrzenie międzyzębowe
    Nic dentystyczna Elgydium znajduje się w wygodnym poręcznym opakowaniu. Jest to profesjonalny produkt do higieny jamy ustnej, który powstał z myślą o osobach noszących aparaty ortodontyczne, takich jak ja. Nić dentystyczna zachęca mnie wysoką jakością i skutecznością. Jest wytrzymała. Precyzyjnie dociera do każdej przestrzeni międzyzębowej i je doczyszcza.
    _inga
    19 grudnia 2021 o 13:53
    Nić dentstyczna, Clinic Dental Floss Black, Elgydium
    Nić dentystyczna kupiłam w aptece. Opakowanie zawiera 50 m nici , zapłaciłam około 11 zł Nić jest bezzapachowa, ma kolor czarny, jest elastyczna i wytrzymała, nie rwie się , nie strzępi w trakcie nitkowania zębów. Nić skutecznie oczyszcza przestrzenie miedzy zębami nie raniąc dziąseł. Plus za opakowanie wygodne, praktyczne, łatwo można urwać, odciąć potrzebny fragment nici. Podsumowując całkiem przyjemna nić dentystyczna jednak brakuje mi uczucia świeżości i czystości moim ulubieńcem nadal zostaje nić dentystyczna ORAL-B Essential Floss, więcej raczej jej nie kupię choć może sięgnę po wersję o smaku miętowym może okaże się bardziej trafiona.
    Zalety:
    • dobrze oczyszcza
    • jest elastyczna
    • jest wytrzymała, nie rwie się , nie strzępi w trakcie nitkowania zębów
    • nie rani mi dziąseł
    • opakowanie wygodne, praktyczne
    Wady:
    • nie daje poczucia czystości ani świeżości