Balsamy do ciała

Lullalove Hello Beauty, Masło shea

zaaab
    28 lutego 2021 o 13:47
    100%
    Fajne , eleganckie, szklane opakowanie. Produkt o fajnym , naturalnym składem bardzo mocno nawilża, fajnie się wchłania, ładnie pachnie. Polecam każdemu szczególnie z problemami skórnymi.
    Zalety:
    • zapach, opakowanie, skład, konsystencja, efekt nawilżenia
  • 2 października 2019 o 11:41
    Cudo!!
    Mój ulubieniec. Masło shea działa cuda na spękaną skórę, suchą skórę lub na zdarty nos podczas przeziębienia - ne ma drugiego takiego produktu. Konsystencja bywa nieraz męcząca bo ma to postać masła czasem jest zgranulowane - w zależności od pogody i temperatur. Ale jest to produkt który będzie u mnie zawsze. W 100% bezpieczny dla dzieci jak i dorosłych. Super.
    Asiowaa
    20 sierpnia 2019 o 10:23
    Uwielbiam !!
    Kupiłam masełko w zestawie ze szczotką na sucho. Masełko jest rewelacyjne! Jest twarde i zbite ale z łatwością rozpuszcza się w pod palcami lub po roztarciu w dłoniach. natłuszcza skórę ale nie pozostawia na wiele godzin tłustego, nieprzyjemnego filmu. Skóra jest aksamitna, delikatna i widać że dobrze odżywiona. Używam na ciało oraz na noc na twarz i pod oczy. Spodziewam się bobaska, więc mam nadzieje że zgodnie z opiniami innych sprawdzi się również w pielęgnacji noworodka! W zapachu jest raczej neutralny co również jest dla mnie plusem
    Zalety:
    • Naturalność
    • Przystępna cena jak za jakość
    • Ładne opakowanie - gustowny słoiczek
    Wady:
    • Nie znalazłam....
    Olsen0
    2 maja 2019 o 12:14
    Super, super!
    Marka która uwielbiam bo skupia się na naturze. Masełko które cenie ponad wszystko. Konsystencja dość ciężka to codziennego stosowania ale staram się używać jak często się da. Idealnie łagodzi podrażniona skore dlatego masełko jest u mnie w domu zawsze!! Piękny zapach. Wygodne opakowanie!
  • 2 maja 2019 o 8:25
    Super!
    Bardzo fajne masełko shea! Naturalne i zdrowe ! Stosuje od jakiegoś czasu i jestem zauroczona! Masełko dość tluste wiec stosuje zazwyczaj na wieczór często po maseczkach. Świetnie się również sprawdza podczas przeziębienia. Łagodzi podrażniony nos - lepszego produktu nie znalazłam!!