Balsamy do ciała

Soraya Water Bomb Mus do Ciała Kaktusowy 200ml

Kejttie
    22 stycznia 2025 o 2:52
    Soraya Waters Bomb, kaktusowy mus do ciała
    Fantastyczny balsam (bo według mnie to bardziej balsam niż mus). Mimo swojej lekkiej formuły super sobie poradził w zimie, kiedy moja skóra ma większe potrzeby niż latem. Dobrze się rozprowadza, szybko wchłania i, co dla mnie bardzo ważne, nie zostawia lepkiej warstwy. Skóra po nim jest miękka i dobrze nawilżona. Jedyne, co nie do końca mi pasowało to zapach, taki bez szału. Ale i tak na pewno do niego wrócę.
    Zalety:
    • Dobre nawilżenie, szybkie wchłanianie
    pysiam
    29 września 2024 o 11:18
    sympatyczny kaktus
    Nie nazwałbym tego tego kosmetyku musem. Mus kojarzy mi się z puszystym, lekkim kremem, a tutaj mamy mocno leistą konsystencję, wiec jest to mleczko lub po prostu balsam do ciała o rzadszej konsystencji. Nie znaczy to, że jestem rozczarowana, wprost przeciwnie! Balsam jest lekki, ale świetnie nawilża moja skórę. Łagodzi swędzenie i podrażnienia spowodowane suchością. Nie zostawia tłustej warstwy, nie lepi się, czuję jedynie leciutki film, który zupełnie nie przeszkadza. Podoba mi się świeży, kaktusowy zapach i zabawny zielony kolor. Jest to świetny kosmetyk za niewielkie pieniądze, z przyjemnością kupię inne wersje tego balsamu.
  • 7 września 2024 o 13:50
    Kaktus w moim domu - kosmetyk idealny!
    Jestem pod wrażeniem tego musu do ciała! Kosmetyk kupisz w bardzo dobrej cenie - to skuteczne nawilżenie lekką formułą z kompleksowym wyciągiem z kaktusa. Intensywne nawilżenie poczujesz od razu i na długo. Skóra staje się gładka, aksamitna, elastyczna. Kosmetyk poprawił wygląd i koloryt mojej skóry. Silnie nawilża i odżywia. Kosmetyk ma kolor zielony ( jak na dołączonym moim zdjęciu). Warto kupić! Kosmetyk jest wydajny -wygodna tuba 200ml.
    Zalety:
    • Skutecznie nawilża
    • Prawdziwy ekstrakt z kaktusa
    • kompleksowo i długotrwale nawilża
    cedrowa
    18 marca 2024 o 17:06
    Orzeźwienie w dobrej cenie
    Balsam kupiłam latem, no bo latem balsamy o wszystkich zapachach przecież ze sklepu trzeba wykupić. Zaciekawił mnie opis, zielony kolor, jak i zapach. Rzeczywiście, wszystko miło, czuć nawilżenie, wygładzenie, ukojenie, nawet po depilacji, szybko się wchłania, rzęśko pachnie, no po prostu udany lekki balsam. Do czasu.. Gdy było lato i pokazałam nogi.. Ale to jakie nogi.. Koleżanka z pracy mi powiedziała, że mam nogi jak u Shreka, a stałyśmy wtedy w nasłonecznionym miejscu. Nie wiedziałam o co jej chodzi. Jak się obejrzałam.. Nie wiedziałam gdzie uciekać. Rzeczywiście, miałam zieloną skórę... Poza tym niuansem, balsam całkiem miło się używało. Używałam go w zależności od nastroju. Gdyby nie fakt, że zieleni skórę, mogłabym go kupić ponownie.
    Zalety:
    • polski produkt
    • odczuwalne nawilżenie
    • ukojenie skóry po depilacji
    • szybkie wchłanianie
    • orzeźwiający zapach
    • dodawał energii, nastrajał pozytywnie
    Wady:
    • pięknie zielenił się w słońcu ;-D
    mirkaz
    17 marca 2024 o 10:39
    Jak w spa
    Świetny kosmetyk. Jego konsystencja zachwyca, wchłania się bardzo dobrze, a kolor kosmetyku zaskakuje. Przynosi szybkie uczucie nawilżenia i ochłodzenia na ciele, jest to mus delikatny i bogaty w naturalne składniki. ładnie, delikatnie pachnie. łagodzi moją skórę i długotrwale ją nawilża. Kupiłam na wyprzedaży, za mega dobrą cenę.
    Zalety:
    • kolor kosmetyku zaskakuje
    • super konsystencja - delikatny mus
    • duża tubka
    • wydajny
    • dobrze się wchłania
    • prawdziwie nawilża