Kredki do oczu

Manhattan X - Treme Last Eyeliner Kredka do powiek

Nasi użytkownicy zostawili 21 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 20 marca 2017 o 21:33
    Bubel
    Nie polubiłyśmy się od samego początku. Kredka jest zbyt miękka, odbija się na powiekach, rozmazuje, jest mało precyzyjna, nie trzyma się na miejscu. Czyli nie robi nic z tego co od niej oczekiwałam. Dałam jej na prawdę wiele szans ale za każdym razem mnie zawiodła. Nie kupię jej ponownie bo mimo że ma świetną cenę to nie jest jej warta.
    Soulane
    30 listopada 2016 o 12:42
    Średnia
    Plusem jest to, że jest automatyczna, czerń jest czarna. Problem tkwi w aplikacji, łatwo można nią "wyjechać" poza linię. Polecam osobom, które potrafią malować sobie kreski.
    Zinex
    3 maja 2016 o 23:11
    REWELACJA!!!!
    Kochane, mam tendencje do płaczu ze śmiechu, ogólnego dużego łzawienia oczu. Kredka jest rewelacyjna Plusy: + ogromny atut, to fakt, że jest w "sztyfcie", a nie do strugania- przez to nie ma tendencji do łamania + trwała + wodoodporna + z drobinkami brokatu świetnie rozświetla makijżu + kosztuje (w Rossmannie) ok. 16zł, lecz spokojnie przy codziennym uzywaniu starcza na 3-4 mce (dodam, że maluję górną i dolną powiekę) + wygodna aplikacja Minusy: - BRAK!!!!
    Lewese4
    6 stycznia 2015 o 15:54
    Porządna
    Kredka jest bardzo dobra. Bardzo wygodna przez to, że jest wysuwana, jednak dla mnie ma zbyt intensywną czerń. Jest miękka, dzięki czemu ładnie i wygodnie się rozprowadza i rozciera. Oczy po jej użyciu są bardzo ładnie podkreślone przez długi czas. Przy moich opadniętych powiekach trochę odbijała się na górnej ale to norma więc zaczęłam teraz używać na górną powiekę eyelinera. Odejmuję gwiazdkę za cenę i małą dostępność, bo bardzo głęboka czerń dla niektórych może być właśnie atutem. Używam tego produktu od: używałam dopóki były w Rossmanie Ilość zużytych opakowań: 1 lub 2
  • 28 maja 2014 o 17:06
    Była dobra dopóki..
    nie znalazłam o wiele lepszej kredki t.j Long Lasting Essence. Uzywałam tej kredki dośc regularnie przez pewnien czas dopóki koleżanka nie powiedziała mi o świetnej kredce z Essence. A teraz konkrety: PLUSY: + mocny kolor + wygodne opakowanie + samo to, że jest automatyczna co bardzo lubię w kredkach MINUSY: - używałam jej na górną powiekę, mam opadające powieki strasznie więc mi się odbijała - nie trwała i to bardzo, bez poprawek w ciągu dnia się nie obejdzie - mało wydajna, szybko mi się kończyła - dostepność, jak nie było jej w Naturze lub w Rossmannie to już nigdzie jej nie mogłam kupić na mieście - za wysoka cena zdecydowanie Posumowując kredka Essence jest sto razy lepsza :) Używam tego produktu od: używałam jakiś rok Ilość zużytych opakowań: około 4