Tusze do rzęs

Bell HYPOAllergenic, Strong Mascara Tusz do rzęs

notino.pl
Bell Hypoallergenic Strong Mascara 9g Tusz do rzęs 01 LETNIA WYPRZEDAŻ DO 80%
Bell Hypoallergenic Strong Mascara 9g Tusz do rzęs 01 LETNIA WYPRZEDAŻ DO 80%

Nasi użytkownicy zostawili 14 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 2 listopada 2022 o 21:48
    Najgorszy tusz jaki miałam
    Byłam wielką fanką tej marki aż do tego tuszu. Był to dla mnie totalny niewypał. Rozmazywał się, aplikacja była trudna, odbijał się na powiekach. Do tego efekt sklejonych rzęs, które cięzko było rozdzielić. Absolutnie nie....
    Zalety:
    • nic
    Wady:
    • rozmazywanie, niska trwałość
    Hayumi
    23 listopada 2021 o 14:48
    Nie spełnił oczekiwań
    Tusz zakupiłam zachęcona wyglądem szczoteczki, obietnicami i tym, że nie będzie podrażniać moich wrażliwych oczu. Co do tego drugiego moje oczekiwania zostały spełnione, tusze Bell Hypoallergenic faktycznie są idealne dla wrażliwców/uczuleniowców. Niestety cała reszta pozostawia wiele do życzenia. Szczoteczka jest odrobinę za długa przez co ciężko się nie ubrudzić próbując dojechać do najmniejszych rzęs. Formuła samego tuszu to niestety najgorszy jego element. Bardzo długo wysycha, co powoduje liczne plamki na powiekach i potrzebę ciągłego korygowania. Nie można zaufać temu tuszowi, że raz pomalowane rzęsy po prostu takie pozostaną i nie będą powstawać czarne niespodzianki na powiekach. Efektu też nie daje spektakularnego, a co najwyżej średni. Po jednej warstwie rzęsy są jedynie pokryte czernią, ani nie są zauważalnie wydłużone ani pogrubione. Drugiej warstwy nie odważyłam się nałożyć ze względu na koszmarnie długie zastyganie i to, że formuła ma tendencje do sklejania rzęs. Nie polecam tego tuszu.
    Zalety:
    • Nie podrażnia alergicznych/wrażliwych oczu
    • Dostępność i cena
    Wady:
    • Bardzo długo zastyga, przez co odbija się na powiekach i rozmazuje
    • Wymaga ciągłej kontroli w lusterku i nie sposób mu w pełni zaufać
    • Nie daje ani oczekiwanego efektu wydłużenia ani pogrubienia
    • Już przy jednej warstwie delikatnie skleja rzęsy
    • Szczoteczka jest za długa, co sprawia że niewygodnie się nią maluje
  • 29 listopada 2020 o 16:12
    Średniak
    Tusz kupiłam kilka miesięcy temu. Zaciekawiła mnie fajna silikonowa szczoteczka. Tusz dobrze wydłuża rzęsy ale przy okazji je czochra dając efekt każda rzęsa zyje swoim życiem w skrócie mówiąc. Wydaje mi się ze to nie jest winna szczotki a konsystencji. Sama szczoteczka wydaje mi się dobra ale tusz bardzo wysusza rzęsy i nie podoba mi się efekt pajęczych nóżek. Tusz nie odbija się. Nie jest to zły tusz ale coś nie leży mi do końca konsystencja tego tuszu. Obciąża rzęsy. Dla mnie jest to naprawdę bardzo średni tusz. Ja przeważnie stosuje go tylko do dolnych rzęs.
  • 2 września 2020 o 16:35
    Ładnie wydłuża, ale zostawia pandy :o
    Bardzo lubię kosmetyki z Bell, dlatego od czasu do czasu kupuję kosmetyki tej firmy. Jeśli chodzi o tusz to padło HYPOAllergenic, Strong Mascara. Najbardziej w tuszach lubię efekt wydłużenia rzęs, dlatego stawiam na szczoteczki silikonowe lub z drobnymi włoskami. Szczoteczka w tym tuszu spełniała te wymagania, szczoteczka dość duża, zwężona po jednej stronie. Jednak tusz skleja rzęsy, muszę je rozdzielać pęsetą, i odbija się na powiekach i pod oczami, co jest dosyć uciążliwe, bo ciągle trzeba coś poprawiać.
    Zalety:
    • dość ładnie wydłuża rzęsy
    • ładnie się pracuje szczoteczką
    • wygodna szczoteczka, która dotrze do każdego kącika
    • cenowo przystępna
    Wady:
    • skleja rzęsy
    • odbija się na powiekach i pod oczami
    • tusz jest nietrwały
  • 6 kwietnia 2020 o 10:27
    W miarę sprostał moim oczekiwaniom
    Mam bardzo długie i gęste rzęsy które tolerują tylko silikonowe szczoteczki. Tusz od Bell skusił mnie właśnie swoją szczoteczką, disagnem opakowania i tym że nie uczula. Produkt aplikuje się łatwo i podkreśla każda rzęsę. Nie uczula przez co jestem mega zadowolona i chyba zostanę z tą firmą na dłużej. Niestety produkt dość długo schnie i pozostawia ślady odbitych rzęs na powiekach. Przy delikatnym wysiłku i spoceniu także się rozmazuje co jest dziwne gdyż aby zmyć go w całości to trzeba się na męczyć. Niby nie jest wodoodporny ale gdy przychodzi co do czego to stacza ciężka walkę z wodą
    • Kolor
    • Szczoteczka silikonowa
    • Skład hipoalergiczny
    Wady:
    • Ciężko go zmyc
    • Pozostawia ślady na powiekach