Bronzery i pudry brązujące

Makeup Revolution Bronzer do Twarzy Mega Bronzer Dark
MAKEUP REVOLUTION Mega Bronzer 02 Warm 15g Warm 15 g

• 4 grudnia 2021 o 11:21
    Dobry jak za tę cenę
    Bronzer spełnia swoją funkcję, jest matowy i ładnie wygląda na twarzy, nie tworzy suchego efektu. Niewątpliwym plusem jest duża pojemność kosmetyku, dzięki czemu starcza na długo. Bardzo dobrze współpracuje z innymi kosmetykami lecz nie nadaje się na dłuższe imprezy, ponieważ trwałość jest średnia. Minusem jest również wybór tylko 2 kolorów, ponieważ nie każdemu będą pasowały. Myślę, że jak za tę cenę jest okej.
    Zalety:
    • ładnie wygląda na twarzy
    • duża pojemność
    • dobra cena
    Wady:
    • odcienie
  • 19 listopada 2021 o 17:54
    ładny kolor, delikatny, bez smug, chyba wystarczy na długo
    Nie jestem bardzo wprawiona w używaniu bronzera, ale widzę jego zalety - węższy nosek, bardziej widoczne kości policzkowe. Kupowałam kosmetyki 3 w 1, gdzie był bronzer, ale mam teraz kilka opakowań gdzie wciąż mam róż i rozświetlacz, ale bronzer zużyty do cna. Doszłam do wniosku, że potrzebuję bronzera. Nie chciałam inwestować dużych pieniędzy, bo po co? Poszperałam w drogerii i spodobał mi się bronzer od Makeup Revolution. Był tester, kolor OO1 Cool. Na dłoni wyglądał dobrze i kosztował kilkanaście zł. Do koszyka? Oczywiście. OPAKOWANIE Rzeczywiście duże. Mam nadzieję, że wystarczy na długo. No i mam nadzieję, że pokrywka wytrzyma (mam całą szufladę kosmetyków z urwanymi pokrywkami). KOLOR I TRWAŁOŚĆ Taki zwyczajny. Na mojej jasnej, ciepłej skórze wygląda dobrze. Jest raczej subtelny. Bez zapachu. Udaje mi się go nałożyć lekko, bez smug. Można oczywiście stopniować jeśli ktoś lubi mocniejszy makijaż. Spełnia moje oczekiwania co do bronzera. Ale jestem amatorką, bez większego doświadczenia w temacie. Jak ktoś mnie przekona, że jest coś lepszego chętnie spróbuję, ale jak narazie nie szukam niczego innego. UZUPEŁNIENIE Po pięciu tygodniach pękł plastik w okolicy zawiasu.
    Zalety:
    • subtelny "naturalny" kolor
    • nie robi smug
    • bez zapachu
    • jest go dużo
  • 26 maja 2020 o 9:57
    Dobry bronzer za rozsądne pieniądze
    Do zakupu bronzera zachęciło mnie duże ekonomiczne opakowanie i praktycznie cały jego wygląd. Sam produkt natomiast sprawdza się u mnie świetnie. Kolor bronzera jest ciepły, a aplikacja bardzo łatwa. Kosmetyk nie robi plam na twarzy, nie jest zbyt ciemny. Osobo zaczynające swoją przygodę z konturowaniem mogą śmiało sięgać po ten produkt.
    Zalety:
    • efekt, wykończenie, kolor, wydajność, opakowanie
  • 6 listopada 2019 o 13:10
    Fajny , tani produkt!
    Bardzo wydajny, ogromny produkt. Posiadam chłodny odcień tego bronzera jednak mimo wszystko używam go do ocieplania twarzy, gdyż kolor nie do końca mi odpowiada. Delikatnie się pyli, jednak nie przeszkadza to w aplikacji. Dobrze się rozciera, nie pozostawia plam, zacieków itp. Estetyczne, eleganckie opakowanie i przystępna cena. Naprawdę w porządku produkt.
    Zalety:
    • eleganckie opakowanie
    • jakość produktu
    • wydajność produktu
  • 27 czerwca 2019 o 16:33
    porażka
    Od bronzera oczekuję naprawdę niewiele - żeby ładnie przyciemnił mi szyję, na którą nie nakładam podkładu, pudru itd. i wyrównał jej koloryt, tak aby twarz, szyja i ciało byli w zbliżonej tonacji kolorystycznej. Revolution owszem, przyciemnia, przy czym trzeba oszczędnie operować bronzerem, bo chwila nieuwagi, i mamy ciemny brąz na twarzy czy szyi. Ale niestety, nawet oszczędnie i z umiarem stosowany ODKŁADA SIĘ W ZMARSZCZKACH NA SZYI! Odkłada się i na szyi pojawiają sie ciemne linie, co bardzo zwraca uwagę i jest dla wszystkich widoczne. Tak więc bronzer do ciała tak, do szyi zdecydowanie NIE!
    Zalety:
    • wydajny
    Wady:
    • odkłada sie w każdej poprzecznej linii i zmarszczce na szyi