Szampony do włosów

Loton Care & Styling, Keratyna, Szampon odbudowujący z płynną keratyną

_inga
    17 sierpnia 2020 o 19:41
    Szampon odbudowujący z płynną keratyną, Loton
    Niesamowity :) Pierwszy szampon gdzie mogę powiedzieć że w 100% kosmetyk zgodny z opisem od producenta. Perełka za grosze. Szampon świetnie się pieni już niewielka ilość wystarczy by dobrze umyć włosy Szampon ma ładny delikatny nieco słodki zapach. Opakowanie proste i estetyczne - wolała bym przeźroczyste opakowanie ukazujące ilość kosmetyku ale jak wiadomo najważniejsza zawartość :) Już po dwóch użyciach zdecydowana różnica. Włosy zregenerowane, wygładzone lśniące, odbite od nasady pięknie się układają długo pozostają świeże mniej się przetłuszczają. Szamponu używałam wraz z Odżywką 'Włos w płynie' tego samego producenta.
    • regeneruje i wygładza
    • włosy odbite od nasady
    • włosy długo pozostają świeże, wolniej się przetłuszczają
    • wydajność, wystarczy niewielka ilość by dobrze umyć włosy
    • dobrze się pieni
    • cena, perełka za grosze
  • 8 czerwca 2019 o 21:28
    Szampon Loton z keratyną
    Moje włosy w ostatnim czasie były w opłakanym stanie, matowe, łamiące się, puszące, nawet ranne modelowanie nic nie dawało gdyż żyły swoim życiem. Aż do momentu kiedy to w Biedronce za całe 4,99 zł zakupiłam to "cudeńko" wtedy jeszcze nie wiedziałam że będzie to mój KWC :). Już po tygodniu używania moje włosy przestały się puszyć , cudownie się zregenerowały, stały się mocniejsze, wygładzone, sypkie w dotyku. Po tygodniu dokupiłam szampon z jedwabiem oraz nawilżający z algami , które czekają na swoją kolej. Nigdy nie spodziewałam się że cudeńko za 5 zł może tak wzmocnić włosy.
    Zalety:
    • Wszystko
    Wady:
    • Ciężko go dostać w sklepach
    lea88
    14 kwietnia 2019 o 21:29
    W porządku
    Mam uczulenie na cocamidopropyl betaine i nie mogę używać większości szamponów dostępnych na rynku, a o zgrozo szczególnie tych antyalergicznych i naturalnych. Znalazłam w Drogerii Naturze ten szampon- najpierw próbowałam ten algowy, który jest moim hitem, a potem pokusiłam się na inne wersje.
    • polska firma
    • nie uczula
    • dobrze myje włosy, nie wysusza, nie plącze
    • ma poręczną butelkę
    • nie powoduje większego przetłuszczania
    Wady:
    • myślałam, że będzie lepiej wpływał na stan moich włosów w związku z zawartością keratyny
    • niestety dość słaba dostępność, ja widziałam go tylko w Drogerii Naturze
    Drogeria Natura