Szampony do włosów

Il Salone Milano Keratin Shampoo Szampon do włosów bardzo zniszczonych i osłabionych

notino.pl
hairstore.pl
Bodyland.pl
Il Salone Milano Keratin, szampon do włosów zniszczonych, 500ml

Nasi użytkownicy zostawili 81 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 13 marca 2025 o 12:54
    Bardzo dobry szampon
    Testowałam ten szampon na swoich suchych włosach i muszę przyznać, że pozytywnie mnie zaskoczył. Przede wszystkim bardzo dobrze się pieni, co sprawia, że już niewielka ilość wystarcza do dokładnego umycia włosów. Dzięki temu jest naprawdę wydajny – jedno opakowanie starcza na długo, co jest dużym plusem. Kolejną rzeczą, która zwróciła moją uwagę, jest jego zapach – bardzo przyjemny, delikatny, ale wyczuwalny na włosach jeszcze przez jakiś czas po umyciu. To sprawia, że mycie włosów staje się jeszcze bardziej relaksującym rytuałem. Jeśli chodzi o działanie, szampon dobrze oczyszcza skórę głowy i włosy, ale jednocześnie ich nie przesusza. Po umyciu nie są szorstkie ani splątane, co często zdarza się w przypadku produktów, które mają mocniejsze działanie oczyszczające. Nie obciąża włosów, dzięki czemu pozostają lekkie i puszyste, a jednocześnie wyglądają zdrowo. Dla mnie dużym plusem jest również fakt, że nie podrażnia skóry głowy. Czasami mam problem z przesuszeniem i swędzeniem, ale przy tym szamponie nic takiego się nie pojawiło. Podsumowując – bardzo dobry szampon, który łączy skuteczność z delikatnością. Jeśli ktoś ma suche włosy i szuka produktu, który dobrze oczyszcza, a przy tym nie powoduje dodatkowego przesuszenia, to zdecydowanie warto go wypróbować. Na pewno jeszcze do niego wrócę! ????
    Zalety:
  • 23 stycznia 2025 o 15:20
    Super produkt do włosów na codzień
    Opis działania: Odżywka i szampon to produkty stworzone z myślą o pielęgnacji delikatnych i porowatych włosów, które wymagają intensywnego nawilżenia oraz regeneracji. Ich głównym zadaniem jest odbudowa struktury włosa, wygładzenie pasm oraz ochrona przed uszkodzeniami mechanicznymi i działaniem czynników zewnętrznych. Dzięki zawartości keratyny oraz naturalnych olejów, maska skutecznie wzmacnia włosy, zmniejsza ich łamliwość oraz nadaje zdrowego blasku. Działa również nawilżająco, co jest szczególnie istotne w przypadku włosów porowatych, które często tracą wilgoć. Konsystencja i zapach: Konsystencja odżywki i szamponu jest gęsta, kremowa, ale łatwo się rozprowadza i nie obciąża włosów. Zapach jest subtelny – długo utrzymuje się na włosach, co dodaje uczucia świeżości. Opakowanie: Produkt znajduje się w solidnym opakowaniu, co pozwala na wygodne użytkowanie i wydobycie maski do ostatniej kropli. Nakrętka jest szczelna, dzięki czemu produkt nie wysycha. Typ skóry/włosów: Mam zdrową skórę głowy i delikatne, porowate włosy, które są podatne na puszenie się. Maska sprawdziła się świetnie – włosy stały się gładsze, bardziej miękkie w dotyku i zauważalnie łatwiejsze do rozczesania. Dla osób z podobnym typem włosów produkt będzie idealnym wyborem. Warto stosować 1-2 razy w tygodniu, aby uniknąć obciążenia. Polecam szczególnie osobom, które szukają delikatnej, ale skutecznej regeneracji.
  • 23 stycznia 2025 o 15:20
    Bardzo dobre, budżetowe produkty do włosów
    Szampon spełnia swoje zadanie bez zarzutu. Konsystencja odpowiednia, łatwo się rozprowadza i dokładnie myje włosy, pozostawiając je odświeżone i miękkie. Zapach jest przyjemny, a wydajność zadowalająca. Nie zauważyłam żadnych problemów z reakcją skóry głowy. W mojej ocenie jest to bardzo dobry produkt o świetnej jakości w stosunku do ceny.
  • 23 stycznia 2025 o 15:20
    Efekt jak z salonu – idealny dla włosów zniszczonych!
    Il Salone Milano Keratin Shampoo to produkt, który zaskoczył mnie swoją skutecznością. Mam włosy zniszczone farbowaniem i stylizacją, a szampon ten pomógł im odzyskać zdrowy wygląd. Jego konsystencja jest odpowiednio gęsta, dzięki czemu dobrze się pieni i jest bardzo wydajny. Już po pierwszym użyciu moje włosy były bardziej miękkie i sprężyste, a regularne stosowanie sprawiło, że stały się mniej łamliwe. Zapach szamponu jest elegancki, przypomina kosmetyki używane w salonach fryzjerskich, i długo utrzymuje się na włosach. Szampon delikatnie oczyszcza skórę głowy, nie podrażniając jej, co doceniam przy mojej wrażliwej skórze. W połączeniu z odżywką z tej samej serii włosy są gładkie, łatwiejsze w rozczesywaniu i mniej się puszą. Produkt spełnił moje oczekiwania i uważam, że jest wart wypróbowania, zwłaszcza przez osoby, które potrzebują regeneracji i blasku dla swoich włosów.
    Włosy jak od fryzjera!
    Szukałam szamponu, który pomoże moim włosom po stylizacji i częstym suszeniu, a jednocześnie nie obciąży ich nadmiernie. Il Salone Milano Keratin Shampoo wydawał się idealnym wyborem – zawiera keratynę, która powinna wygładzać i regenerować włosy. Pierwsze wrażenie? Szampon ma przyjemny, salonowy zapach, dobrze się pieni i łatwo spłukuje. Po umyciu włosy rzeczywiście są gładkie i bardziej ujarzmione i nie zauważyłam obciążenia u nasady. Plus za wydajność i duże opakowanie. Dobrze oczyszcza i wygładza.