Szampony do włosów

Garnier Fructis, Goodbye Damage, Szampon odbudowujący do włosów bardzo zniszczonych (nowa formuła)

notino.pl
Garnier Fructis Goodbye Damage Odbudowujący szampon do włosów 250 ml

Nasi użytkownicy zostawili 428 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 7 lutego 2025 o 9:05
    szampon Garnier
    Szampon bardzo dobrze się pieni i dobrze zmywa kosmetyki z włosów. Nie obciąża włosów. Nie poprawia raczej kondycji włosów. Dobrego nawilżenia też nie otrzymamy. Włosy nie są mniej łamliwe. Można raz go przetestować ale nie kupię go sama ponownie.
  • 1 grudnia 2024 o 16:04
    Do stosowania 1-2 razy w tygodniu, częściej wysusza
    Szampon bardzo dobrze się pieni i dobrze zmywa kosmetyki z włosów. Bardzo ładnie pachnie a zapach długo utrzymuje się włosach. U mnie szampon nie nadaje się do codziennego stosowania, bo zauważyłam, że przesusza włosy. Natomiast 1-2 razy w tygodniu super. Jest bardzo duży i wydajny. Nie obciąża włosów, są sypkie i jakby delikatnie grubsze.
    olus52
    3 listopada 2024 o 13:17
    Spoko rypacz
    Szampon ma gigantyczną pojemność w porównaniu do innych drogeryjnych, przez co jest ciężki i duży. Średnio się nim posługuje pod prysznicem. Zapach przepiękny. Konsystencja gęsta, przez co jest bardzo wydajny. Bardzo dobrze się również pieni. Cena regularna super, na promocji tym bardziej. Jest to rypacz, który stosuję raz w tygodniu i do tego się sprawdza.
    Zalety:
    Wady:
    • Pojemność
    Otrzymałam do testów od marki/producenta
  • 6 października 2024 o 12:32
    Jest super!
    Bardzo go polubiłam. Szampon fantastycznie się pieni, wystarczy niewielka ilość, żeby uzyskać dużo piany. Kosmetyk jest kremowy, dzięki czemu przyjemnie myje się nim włosy. Nadaje włosom przyjemny poślizg i sprawia, że się nie plączą. Po umyciu włosy są gładkie, miękkie, lśniące i ładnie pachną. :) Chętnie sięgnę po niego ponownie. Szampon do włosów Garnier Fructis Goodbay Damage otrzymałam od Wizaż jako prezent dla Top Recenzentek przy teście masek do włosów Garnier.
    Otrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
  • 3 października 2024 o 22:43
    Bardzo dobry, ale nie ideał
    Garnier Fructis Goodbye Damage to szampon, który na pewno przyciąga swoim cudownym zapachem – pachnie owocowo i świeżo, co sprawia, że mycie włosów staje się przyjemnością. Świetnie się pieni, łatwo rozprowadza się po włosach, a przy tym bardzo dobrze oczyszcza. Ale niestety, mimo tego, że początkowo włosy są miękkie i fajnie wygładzone, to dość szybko stają się oklapnięte. Jeśli masz włosy, które łatwo tracą objętość, może to być problem. Jednak dla tych, którzy stawiają na intensywną regenerację i piękny zapach, to całkiem niezły wybór! Ogólnie go polecam, choć nie stosuję go codziennie, bo przyklap nieco mi przeszkadza