Szampony do włosów

Health Labs Care Balance On Trychoszampon nawilżający z prebiotykami 250 ml
Health Labs Care Balance On Trychoszampon nawilżający z prebiotykami 250 ml
Health Labs Care Trychoszampon Nawilżający z Prebiotykami Balance On 250ml
Health Labs Care Balance On

Nasi użytkownicy zostawili 63 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

Bea_1
    29 marca 2025 o 11:14
    Idealny dla aktywnych - świetnie oczyszcza i przedłuża świeżość
    Jako osoba, która dużo podróżuje i regularnie uprawia sport, zawsze miałam problem z przetłuszczającą się skórą głowy. Włosy w dobrej kondycji, ale po całym dniu - zwłaszcza po treningu - błyskawicznie traciły świeżość. Dlatego ten szampon idealnie się u mnie sprawdził. Przede wszystkim jest niesamowicie wydajny - już niewielka ilość wystarcza, by dokładnie oczyścić skórę głowy. Domywa rewelacyjnie, ale bez przesuszania - skóra jest nawilżona, nie ma uczucia ściągnięcia, a włosy dłużej pozostają świeże i lekkie. Po kilku tygodniach zauważyłam, że mogę myć je rzadziej, co przy moim trybie życia jest ogromnym plusem. Konsystencja szamponu jest przyjemna, zapach subtelny i po każdym użyciu pozostaje uczucie prawdziwego odświeżenia . Jeśli ktoś ma problem z nadmiernym przetłuszczaniem, ale nie chce agresywnych szamponów wysuszających skórę głowy - to strzał w dziesiątkę!
    Zalety:
    • działanie
    Wady:
    • jak w wielu przypadkach przy bardziej "górnopółkowych" produktów wadą może być cena, ale przy efektach i wydajności produktu można to wybaczyć - można też używać szamponu z przerwami czyli co 2-3 mycie na przemian z innym łagodnym
    AgaMa10
    16 marca 2025 o 22:17
    Super szampon
    Od kilku miesięcy mam problem z przetłuszczającymi się włosami. Był już taki moment, że po myciu głowy i wysuszeniu wyglądały na niedomyte. Za to, ten szampon okazał się zbawieniem. Włosy po nim są domyte i lekkie. Dobrze się pieni. Zapach jest ok. Natomiast po umyciu polecam użyć odżywki lub maski, gdyż może plątać włosy. Ciężko je poźniej rozczesać. Jest dość drogi ale i tak gorąco polecam. Testowałam wiele szamponów, ten jest zdecydowanie nr 1. Jeśli znajdę promocje na inne produkty z tej serii to na pewno się skuszę aby je przetestować????
    Zalety:
    • Domywa włosy
    • Nawilża skórę głowy
    • Dobrze się pieni
    • Zmniejsza przetłuszczanie włosów
  • 25 lutego 2025 o 12:38
    Fajny szampon
    Mam skórę głowy alergiczną i bardzo suchą a ten szampon mnie nie uczulił. Nie szczypał a nawet niwelował swędzenie. Dosyć wydajny, chodź nie raz mało się pieni. Uważam że cena za wysoka jak na ten szampon, ponieważ dobrze oczyszcza skórę głowy ale jednak mogłoby być to coś lepszego. Poprawny szampon ale oczekiwałam czegoś więcej.
    Zalety:
    • Nie uczula, wydajny, dobrze oczyszcza
    Wady:
    • Zbyt wysoka cena,
    gabitml
    17 stycznia 2025 o 15:40
    Przyjemny szampon do wrażliwej głowy
    U mnie sprawdził się super do częstego i regularnego stosowania. Myję głowę co 2-3 dni i czułam, że idealnie mi ją domywał, ale też nie przesuszał. Włosy po nim zawsze wyglądały dobrze.
    Zalety:
    • wydajny
    • bardzo przyjemny zapach
    • łagodzi skórę głowy
  • 3 stycznia 2025 o 17:33
    Bez szału
    Nie podszedł mi, niestety. Moim podstawowym zarzutem jest, ze nie zauważyłam zmniejszenia podrażnień, a jednak na to właśnie liczyłam, wydając niemałe pieniądze na szampon. Oczyszcza skórę przyzwoicie, ale jest raczej z tych delikatnych. Niezbyt dobrze się pieni, więc i sporo go schodzi. Na plus zapach - miły i delikatny. Na pewno do niego nie wrócę.