Balsamy do ust

Evolution of Smooth (EOS) Color Boost Lip Balm Balsam do ust zmieniający kolor (różne rodzaje)

• 27 sierpnia 2021 o 12:18
    Spox
    Balsam kupiłam w Rossmann na promocji ładna biała kuleczka z wspaniałym balsamem dobrze nawilża zmiękcza usta ma neutralny zapach nadaje piękny blask i różowy kolor który przystosowuje się do koloru naszych ust
    Zalety:
    • Dostępność
    • Ładne opakowanie
    • Dobrze nawilża usta
    • Nadaje ładny kolor różowy i blask
    • Średnio trwały
    • Wydajny
  • 20 maja 2021 o 21:53
    Fajny gadżet
    Przyznaję, że skusiło mnie opakowanie oraz obietnica zmiany koloru na ustach. Za samą marką Eos niestety nie przepadam, ale miłość do gadżetów wygrała. ;) Balsam, tak jak inne z tej marki, nie ma za bardzo właściwości nawilżających. Plusem jest to, że rzeczywiście zmienia on kolor na ustach, na ładny róż. Dla koloru - warto. Dla nawilżenia - zdecydowanie nie.
    Zalety:
    • ładnie zmienia kolor
    • sposób nakładania produktu
    Wady:
    • brak nawilżenia
  • 25 kwietnia 2021 o 17:35
    Malinowe usta jak z bajki!
    Już od pewnego czasu przymierzałam się do wypróbowania balsamu, którego kolor zmienia się pod wpływem naszego Ph. Padło na Eosa bo był na promocji. Lubię tę markę chociaż niektóre ich balsamy to buble. Ten na szczęście do nich nie należy. Opakowanie jest przepiękne! Sugerujące magiczną moc produktu. Balsam jest w kolorze kremowym jednak zaraz po dotknięciu nim ust zmienia się na delikatnie różowy. Tworzy się efekt ombre. Usta są po kilku sekundach lekko zabarwione. Taki ulepszony odcień moich naturalnych ust.Kolor jest delikatny ale zauważalny. Idealny pod maseczkę, jeśli chcemy coś szybko i bezproblemowo nałożyć na usta. Dobrze nawilża i nie lepi się. Zapach jest bardzo delikatny, typowy dla wszystkich balsamów, które nie mają konkretnej woni. Sprawdzi się gdy chcemy stworzyć makeup-no makeup. Nie wyobrażam sobie już mojej kosmetyczki bez tego produktu!
    Zalety:
    • Piękny kolor
    • Nawilża
    • Łatwy w użyciu
    Wady:
    • Regularna cena
  • 20 marca 2021 o 14:12
    Podoba mi się!
    Kupiłam ten balsam na promocji. Powiem szczerze, że nie przepadam za produktami do ust tej marki. Ale skusił mnie napis o zmieniającym kolorze ust. Przypomniał mi się film Natalii Siwiec gdzie reklamowała pomadkę o podobnym działaniu, lecz nie zapłacę za balsam do ust coś około 150zł bo dla mnie to przesada. Ten zakupiłam za około 10zl. Opakowanie śmieszne przypomina mi zapach do toalety. Zapach delikatny wręcz nie wyczuwalny. Po posmarowaniu na ustach niewyczuwalny i to mi się bardzo podoba, gdyż nie lubie czuć lepkości. Pomadka faktycznie zabarwia usta na piękny dziewczęcy róż. Wyglada to bardzo naturalnie i dodaje świeżości. Delikatnie nawilża usta. Mi się podoba fajny patent do aplikacji bez lusterka na szybko!
  • 13 grudnia 2020 o 16:06
    Na bakier z nawilżeniem,ale kolor ust świetny
    Pomadkę kupiłam w promocji.Nie zdecydowałabym się na zakup w cenie regularnej.Pomadka w kształcie jajeczka w przyjemnym dla oka opakowaniu.Osobiście przez kształt pomadki , ciężko mi się ją nakłada.Kolor na ustach powstaje błyskawicznie.Jest to bardzo delikatny,naturalny róż (pogłębia nasz naturalny kolor ust).Jeżeli chodzi o nawilżenie to nie ma spektakularnych efektów.Na plus , że jest bardzo wydajna,ale oprócz koloru nie robi zupełnie nic.Zapach i smak raczej słodki,ale bez szału.Cena za wysoka jak na takie działanie.
    Zalety:
    • nadaje delikatny różowy kolor na ustach
    Wady:
    • brak nawilżenia
    • niewygodny sposób aplikacji