Balsamy do ust

NYX Professional Makeup Fat Oil Slick Click, Shiny Lip Balm Koloryzujący balsam do ust

E-Glamour.pl
NYX Fat Oil Slick Click - Pomadka do ust Thriving 2g
notino.pl
NYX Fat Oil Slick Click - Pomadka do ust Hits Different 2g
NYX Professional Makeup Fat Oil Slick Click Balsam do Ust 08 Thriving
NYX Fat Oil Slick Click Pomadka do ust Thats Major Thats Major 2 g

Zwarqon
    24 marca 2025 o 15:50
    Ciekawy produkt z pięknym efektem, ale z nawilżaniem bywa różnie
    NYX Fat Oil Slick Click to bardzo ciekawy produkt, zarówno pod względem formuły, jak i opakowania. Mechanizm na klik jest wygodny i wygląda nowocześnie. Kolor 03 No Filter Needed prezentuje się świetnie - ma ładny brokat i daje piękny efekt na ustach. Na początku miałam wrażenie, że wysusza mi usta, mimo że powinien je nawilżać. Jednak póżniej gdy moje usta były w lepszej kondycji, zauważyłam, że faktycznie może działać bardziej komfortowo. Trudno więc jednoznacznie ocenić jego właściwości pielęgnacyjne - wszystko zależy od kondycji ust. Mimo wszystko produkt oceniam pozytywnie za efekt, kolor i wygodę aplikacji. PS zapach jest rewelacyjny! Pachnie słodkimi malinami, co sprawia, że aplikacja jest jeszcze przyjemniejsza
    Zalety:
    • wygodne opakowanie na klik
    • piękny efekt na ustach z delikatnym brokatem
    • łatwo się aplikuje
    • pięknie pachnie
    Wady:
    • może wysuszać usta zwłaszcza jeżeli są w gorszej kondycji
    • nawilżenie nie zawsze jest odczuwalne
  • 14 marca 2025 o 13:31
    Rozczarowanie
    Jestem zdziwiona tak dobrymi opiniami. Mam olejek w kolorze #07. Jest bardzo nieprecyzyjny w nakładaniu, rozlewa się bardzo łatwo. Równie łatwo się rozmazuje, więc komfort noszenia i bardzo przyjemny zapach nie równoważą jego wad. Używam bardzo rzadko, bo nigdy nie wiem jak wygląda moja twarz xd
    milqaaa
    4 lutego 2025 o 18:27
    Cudooo
    To jest takie cudowne, że hej! Naprawdę balsam, który pielęgnuje i na dodatek ma kolor i to obłędny kolor. Super, super, super, serio używam tych olejków od kilku miesięcy i jestem pozytywnie zaskoczona, WOW!
    Zalety:
    • Kolor, efekt nawilżenia
    Honciam
    18 października 2024 o 11:36
    Bardzo porządny balsam do ust
    Bardzo fajna propozycja dla posiadaczek suchych ust. Poza tym że daje świetne nawilżenie, ukojenie i odżywienie to dodatkowo zawiera kolor, który pięknie wygląda na ustach. Ja mam odcień 03 i jest to idealny nudziak na codzień. Utrzymuje się przyzwoicie, nie klei się ale daje uczucie nawilżenia. Szkoda, że jest go mało i szybko się kończy przez swoją niezwykle miękką i masełkową konsystencję. Bardzo polecam
    • wybór kolorów
    • nawilżenie
    Wady:
  • 13 sierpnia 2024 o 9:15
    Pielęgnacja i ten błysk.
    Niesamowicie przyjemny w użyciu produkt do ust. Bardzo lubię opakowania tego typu, używa się ich bardzo wygodnie. Mam odcień 03 No filter needed, to bardzo ładny odcień ciemniejszego nude. Idealny nawet do pracy. Konsystencja sunie jak masełko po ustach, nadaje kolor (ale nie jest w 100% kryjacy), oraz piękny blask. Do tego nawilża usta. Co do trwałości to jest średnia, bez jedzenia i picia wytrzyma na ustach kilka godzin, ale po posiłku wymaga poprawek.