Serum do włosów

BingoSpa 12 Ekstraktów Roślinnych, Kuracja do włosów słabych, wypadających i po farbowaniu

BINGOSPA.EU
BingoSpa Kuracja spa do włosów 12 ekstraktów roślinnych - Spa Hair Treatment 12 Plants Extract Kuracja spa do włosów 12 ekstraktów roślinnych - Spa Hair Treatment 12 Plants Extract

Nasi użytkownicy zostawili 17 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

mrzska
    4 października 2018 o 19:10
    Wooow!
    Wystarcza na długo, ponieważ opakowanie jest duże i litrowe. Jej konsystencja jest rzadka, ale pomimo tego nie spływa z włosów. Zapach mydlany i wyczuwalne nuty zioła. Skład jest bardzo dobry. Producent również zaleca jak w przypadku poprzedniej maski (kilka postów niżej), aby używać jej codziennie przez 5 dni, następnie profilaktycznie 1-2 razy w tygodniu. Tak też zrobiłam i robię, używałam jej codziennie w trakcie mycia, jak i bez mycia włosów, ponieważ maska nie obciąża włosów i wyglądają jak po myciu. Wzmocnienie włosów jest z pewnością widoczne od razu. Włosy mniej wypadają, są gładkie, zdrowsze i pełne blasku. Na pewno zauważyłam, że są bardzo nawilżone. Minusik za to, że nie jest w formie dozownika. Ogólnie jestem bardzo zadowolona z produktów tej marki.
    Zalety:
    • Działanie
    Otrzymałam do testów od marki/producenta
    Iwona_C
    25 lipca 2018 o 21:21
    Ziołowa regeneracja.
    Uwielbiam tą kurację i namiętnie stosuje ją kilka razy w roku. Opakowanie duże litrowe koloru mlecznobiałego z zieloną etykietą. Troszkę niewygodnie wybiera się z niej maskę , ponieważ jej konsystencja jest rzadka . Zapach przyjemny mydlany z wyczuwalnymi nutami ziołowymi . Bardzo dobry skład dużo ziół i ekstraktów roślinnych. Mimo rzadkiej konsystencji ,dobrze nakłada się na włosy i z nich nie spływa. Stosuję ją zarówno na umyte włosy , jak i na suche bez mycia wmasowując w skórę głowy i długości włosów .Pozostawiam na włosach dłużej niż zaleca producent , nieraz trzymam pół godziny , a nieraz nawet 2 godziny . Spłukuje kurację i nie myję włosów . Włosy nie są obciążone , i wyglądają jak po myciu . Używam zazwyczaj 3-4 razy w tygodniu ,a po zużyciu całego opakowania wzmocnienie włosów jest naprawdę widoczne. Włosy stają się mocniejsze , zdrowsze , ogranicza się ich wypadanie i przestają się łamać. Nabierają blasku , gładkości i zdrowego wyglądu . Mimo stosowania na skórę głowy nie przetłuszczają się i nie są obciążone . Zanika łupież a skóra głowy jest ukojona. Włosy są miękkie ,delikatne i dobrze nawilżone. Kuracja jest bardzo wydajna , spokojnie wystarczy na parę miesięcy.
    Zalety:
    • skutecznie wzmacnia
    • ogranicza wypadanie włosów
    • regeneruje
    • nawilża
    • duża zawartość ziół i ekstraktów roślinnych
    • leczy skórę głowy
    • nie obciąża włosów
    • ułatwia rozczesywanie
    • ekonomiczne opakowanie
    • mega wydajna
    • ładny zapach
    Wady:
  • 24 lipca 2018 o 14:52
    Totalna klapa!
    Szczerze mówiąc u mnie kompletnie się nie sprawdziła. Kupiłam ją jakieś dwa lata temu sugerując się mnóstwem dobrych opinii. Kilka razy dawałam jej szansę, próbowałam mieszać z olejem, na wilgotne, na mokre włosy, wczesując, nie wczesując, pod czepkiem, bez czepka - nic to nie dało, cały czas efekt ten sam, nawet niekiedy gorszy. Zużyłam pół, a drugie pół wylądowało w koszu. Włosy mam farbowane, cienkie, przyklapnięte, gładkie, ale totalnie bez objętości - można się chyba pokusić o stwierdzenie, że są raczej niskoporowate. No ale mimo wszystko jednak farbowane, więc tym bardziej, że nie znam się na składach szybko się skusiłam. Jedyne co zrobiła ta maska, to wysuszała i plątała mi włosy, nic więcej. Nie byłam w stanie ich później rozczesać, ani na mokro, ani na sucho. Były matowe, tępe, sztywne, jak siano po prostu! Konsystencja też bardzo wodnista, trochę spływała mi z włosów, zapach też mnie nie powalił na kolana, ale to już mało istotne, bo zapach to sprawa drugorzędna. Byłam zawiedziona, bo uwielbiam produkty BingoSpa, bardzo się polubiłam z maską spirulina i keratyna, a tu takie rozczarowanie..
  • 24 kwietnia 2015 o 16:12
    Jako odżywka ok
    Odżywkę kupiłam po przeczytaniu opinii na wizazu. Jako odżywka jest bardzo dobra. Zalety: + nawilża, +włosy są po niej miękkie + nie obciąża włosów + bardzo delikatny zapach + ułatwia rozczesywanie + jak na odżywkę dość gęsta konsystencja +cena +wydajna Wady: - przy moich suchych włosach i zniszczonych nie daje efektu wow - nie nabłyszcza - niestety trudno ją kupić Jako odżywka jest ok. Używam tego produktu od: kilku tygodni Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 10 kwietnia 2015 o 23:16
    Jestem zadowolona
    Moja opinia na temat tej kuracji jest dobra. Produkt jest dość rzadki, ale przy tym również wydajny. Po nałożeniu jej na skalp nie zauważyłam jakiegokolwiek przeciążenia ani szybszego przetłuszczana się skóry. Fajnie nawilża włosy, jednak od czasu do czasu lubię do niej dodać malutką porcję oleju, by je bardziej dociążyć. Włosy są po niej mięciutkie i delikatne. Zapach średnio przypadł mi do gustu - taki mydlany mi się wydaje. Myślę, że warto ją wypróbować. Troszkę duże opakowanie, ale można się złożyć z kimś na pół :) Używam tego produktu od: miesiąc Ilość zużytych opakowań: jedno