Serum do włosów

Elseve Glycolic Gloss - Serum bez spłukiwania 150 ml
L'Oréal Paris Elseve Glycolic Gloss
Elseve Glycolic Gloss - Serum bez spłukiwania 150 ml
Elseve Glycolic Gloss - Serum bez spłukiwania 150 ml 150 ml

Nasi użytkownicy zostawili 206 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 13 kwietnia 2025 o 14:49
    Oj nie podoba mi się
    Dla mnie to najsłabszy produkt z tej serii. Ma wygodne opakowanie z pompką. Jednak konsystencja jest dziwna, taka jakby lekko klejąca. Na wilgotne czy suche włosy nie zbyt, bo później są trochę poklejone. Najlepiej się sprawdza na dosyć mokrych włosach. Zawiera w sobie srebrne drobinki, których na moim prawie czarnych włosach nie widać, ale też samo w sobie te włosy nabłyszcza (nie tylko te drobinki). I chyba widać to nabłyszczenie, bo jak czasem go użyję, to mój chłopak mówi zawsze że mega mam dziś błyszczące włosy, gdzie on raczej nie zauważa takich rzeczy ????. Ale używam go bardzo okazjonalnie, bo właśnie u mnie bardzo lubią się włosy po nim puszyć. Jak cała seria super wygładza te włosy, to po tym serum włosy mi się puszą. Ładnie się błyszą, ale w dotyku nie są wcale gładsze. Serum silikonowe jest niezbędne by je później ogarnąć. Zdarzy się czasem dzień, że moim włosom w miarę podpasuje ale na ogół je skleja i jakby obciąża a przy tym puszy, więc taka loteria. Raczej poleci do mojej mamy, bo ja mam z nim ciężką relacje. A szkoda, bo myślałam, że będzie fajnym dopełnieniem całej serii.
  • 25 marca 2025 o 23:09
    tik tok nie skłamał
    Nie będę ukrywać – do zakupu L'Oreal Paris Elseve Glycolic Gloss skusił mnie TikTok. Widziałam tyle zachwytów nad efektem tafli, że po prostu musiałam sprawdzić to na własnych włosach. I powiem jedno: WOW! Już po pierwszym użyciu włosy były niesamowicie gładkie, lśniące i miękkie, a efekt tafli naprawdę robi wrażenie. Do tego serum ma w sobie maleńkie, delikatne drobinki, które nie są nachalne, ale pięknie odbijają światło – włosy wyglądają zdrowo i luksusowo. Jeśli chodzi o konsystencję, to jest lekka i nietłusta, nie obciąża włosów, ale… trzeba uważać z ilością! Przy nałożeniu zbyt dużej ilości pasma mogą stać się trochę obciążone, więc lepiej zacząć od małej porcji i ewentualnie dołożyć więcej. Przyjrzałam się też składowi i zauważyłam, że serum zawiera alkohol denaturowany, który w dłuższym stosowaniu może mieć działanie wysuszające. Ale z drugiej strony w składzie mamy glicerynę i hydroksyetylomocznik, które pomagają utrzymać nawilżenie. Moim zdaniem – do codziennego stosowania lepiej obserwować włosy i jeśli są podatne na przesuszenie, to używać serum naprzemiennie z czymś mocno nawilżającym. Podsumowując: TikTok mnie nie oszukał! Jeśli chcesz efekt tafli bez zbędnego wysiłku, to zdecydowanie warto spróbować. Włosy wyglądają jak po luksusowym zabiegu wygładzającym, a całość zajmuje kilka sekund. Jestem zakochana i zdecydowanie kupie ponownie!
  • 19 marca 2025 o 21:10
    Mega glow na włosach
    To serum sprawia, że włosy wyglądają jak po wyjściu od fryzjera ! Włosy po nim są mega błyszczące i gładkie! Jego formuła jest lekka, więc nie obciąża, ale trzeba uważać, żeby go nie nałożyć zbyt dużo. Jest bardzo wydajny i pięknie pachnie.
    Zalety:
    • Nawilża
    • Pięknie pachnie
    • Włosy po nim są gładkie i lśniące
    Wady:
    • Może obciążać
  • 22 lutego 2025 o 18:44
    L’Oréal Elseve Glycolic Gloss Serum: Blask i gładkość w jednym!
    Cześć dziewczyny! Chciałam się podzielić moją opinią o L’Oréal Elseve Glycolic Gloss Serum, bo naprawdę mnie zaskoczyło! Po pierwszym użyciu moje włosy były tak błyszczące i gładkie, że nie mogłam uwierzyć! To serum jest super lekkie, więc nie obciąża, a wystarczy tylko mała kropla, żeby uzyskać efekt wow. I ten zapach – mmm, świeży i długo się utrzymuje, idealny na codzień! Kwas glikolowy działa rewelacyjnie, bo moje włosy wyglądały zdrowiej i lepiej się układały.
    Zalety:
    • Blask na maxa – włosy wyglądają jak po wizycie u fryzjera, naprawdę robią wrażenie!
    • Gładkość – serum wygładza włosy, więc nie masz już problemu z puszeniem.
    • Nie obciąża – ma lekka formułę, więc nawet na cienkich włosach działa super.
    • Wydajność – wystarczy odrobina, żeby uzyskać fajny efekt, co jest mega plusem.
    • Fajny zapach – przyjemny i świeży, który sprawia, że używanie go to czysta przyjemność.
    • Oczyszcza – kwas glikolowy pomaga w usuwaniu zanieczyszczeń, więc włosy są zdrowsze.
    • Łatwo się układa – dzięki niemu włosy lepiej się układają, co ułatwia stylizację.
    Wady:
    • Może być niewystarczające dla bardzo zniszczonych włosów.
    • Nie daje głębokiego nawilżenia.
    • Przy zbyt dużej ilości obciąża włosy.
    • Może nie działać tak dobrze na grubszych włosach.
    • Skład mógłby być lepszy – dużo silikonów.
  • 21 lutego 2025 o 20:52
    Fajnie wygładza końcówki
    Produkt bardzo bardzo wydajny, używam kilka miesięcy i mam wrażenie, że starczy jeszcze na kolejny rok. Nakładam na końcówki, a czasem na włosy od połowy omijając skórę głowy. Stosuje na włosy osuszone ręcznikiem przed suszeniem. Po użyciu produktu są gładkie i lśniące. Ma przyjemną konsystencję, nie klei się, nie obciąża włosów. Zapach jest przyjemny. Bardzo lubię ten produkt!
    Zalety:
    • wygładza
    • włosy są miękkie
    • włosy łatwo się stylizuje
    • nawilża
    • wydajny