Wody perfumowane damskie

Bottega Veneta Illusione For Her EDP

notino.pl
Bottega Veneta Illusione woda perfumowana 30ml
Bottega Veneta Illusione for Her

Nasi użytkownicy zostawili 14 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 4 kwietnia 2023 o 22:00
    Iluzja we flakonie czy coś zwykłego?!
    Oh jaka cudowna tą słodycz. Jak tu owocowo i kobieco, ani trochę dziewczęco. Bez męczącej, przelukrowanej słodyczy, w otoczeniu kwiatków. Coś zupełnie innego. Piękne, świeże i soczyste maliny. Twardo osadzone na drzewnej bazie. Ktoś tu na mieszał z malinami, bo w składzie ich nie ma, a w perfumach czuć wyraźnie. To jest właśnie ta Iluzja! Jest soczysta ,ciężka, esencjonalna Czarna porzeczka. Momentami gorzka i słodka za razem. Drzewo, które tu tak mocno wyczuwam , to Drzewo oliwne. A to jeszcze nie koniec, bo po pod koniec czuję genialne połączenie Bergamotki z liściem figi. Jednocześnie jest lepko i świeżo, lekko. No i na koniec ,bardzo kobiece połączenie- Kwiat pomarańczy z bobem tonka. To na prawdę dobry mix nut zapachowych. Jeden z niewielu zapachów, w którym czuję wszystko to co podano. To dobre połączenie, spójne. Illusione są czarujące, energetyzujące, po prostu piękne. Przyjemnie się je nosi. Subtelne, eleganckie. Bardzo dobra trwałość, chodź Projekcja słabiutka.
    Zalety:
    • Zmiennosc
    • Iluzja
  • 1 stycznia 2023 o 15:23
    Niestety nie. Zaczyna się dobrze, ale kończy okropnie.
    Dostałam próbkę. Jak to dobrze, że nie kupiłam ich w ciemno. Niezbyt potrafię opisywać zapachy perfum. Ale w tym przypadku opis nie jest trudny, Perfumy zachwyciły mnie po spryskaniu. Coś cytrusowego, ale przełamane bergamotką. Lekkie , eleganckie, nienachalne. Niestety na mojej skórze nic z tych pierwszych nut nie zostaje. Rozwijają się zdecydowanie nieprzyjemnie, przypominając szereg innych nieudanych zapachów. Dusząco, jak coś z dawnego kiosku ruchu. Szkoda, bo gdyby utrzymywały to pierwsze wrażenie kupiłabym je nie patrząc na cenę. Na mojej skórze mało trwałe.
  • 5 października 2022 o 17:42
    Wprowadzają w stan błogości...
    Marka Bottega Veneta to moje tegoroczne odkrycie jeśli o pachnidla chodzi. Przez lata wzbraniałam się przed testami perfum z jej asortymentu będąc przekonaną ,że nie trafią w moje zapachowe gusta. Los jednak chcial,abym pewnego dnia psiknęla na nadgarstek kilka kropli Illusione i takim to oto sposobem flakon recenzowanego trafił w końcu pod moje strzechy, gdyż przepadłam po prostu na jego punkcie;) Generalnie Illisione bardzo przypomnina swoją młodszą siostrę Illusione Tonka Solaire , z tym,że ta druga jest bardziej świetlista, cytrusowa, a recenzowana natomiast mimo iż również tryska na otwarciu rześkością owoców,zmierza później w nieco cieplejsze, drzewne ,otulajace, nieco kremowe tereny. Żałuję, że nie nie potrafię pięknie opisywać zapachów rozwodząc się nad każdą ich nutą. Dla mnie Illusione to po prostu aromat klasyczny, kobiecy, cieply ,ale i rześki jednocześnie. Słodycz w nich owszem, również znalazła swoje miejsce ,ale jest ona delikatna ,subtelna idealnie jak na moje gusta wyważona. Illusione jest pachnidlem 'bezpiecznym' oraz dyskretnym . Świetnie sprawdza sie w pracy jak i 'ubrane ' podczas spaceru. Kojarzy mi się z błogością, ale i ponadczasową elegancją. Szkoda tylko ,że jego parametry już nie zachwycają aż tak bardzo. Trwałość jak I projekcja pozostawia odrobinę do życzenia.
  • 4 maja 2022 o 14:23
    Gdyby nie próbka...
    ...to nie zwróciłabym na nich uwagi. Wiadomo są znane marki i reklamowane a tutaj jakaś Bottega- pierwsze słyszę :) ale tak sie stało że przy okazji zakupów online otrzymałam próbkę tego pięknego zapachu. Ma coś w sobie tajemniczego. Ciężko go wpasować bo ani nie jest za słodki ani pudrowy. Jest uwodzicielski wieczorami ale na codzień też się sprawdza. Ja lubię zapachy typu opium, valentino więc jeśli ktoś też ma takie upodobania to myślę że nie pożałuje jeśli kupi Illusione.
    Ejvaaa
    8 marca 2022 o 20:08
    Kupiłam z polecenia youtuberki, bez sprawdzania zapachu!
    Zamówiłam je online z Douglas.pl bo tylko tam były dostępne kurierem . Zapachu nie sprawdzałam nigdy wcześniej. Wzięłam je na parę. Zapach faktycznie jest inny niż wszystkie, które do tej pory miałam. Pierwsze co od razu wyczułam przy ich 1 użyciu był słodki zapach porzeczki , wyczuwalna bergamotka i zapach pomarańczy. Dodatkowym plusem tych perfum jest ich flakonik-ponadczasowy , elegancki , dla kobiety lubiącej zmysłowy szyk ! Jestem na ich końcówce, polecam !
    Zalety:
    • Zapach inny niż wszystkie! Połączenie zmysłowości z nutą świeżości! Piękny flakonik ,który zdobi łazienkę.
    W perfumerii

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie