Bazy pod makijaż

Janda Siła Wypełniacza Hialuronowego, Hialusferyczny wypełniacz zmarszczek

Janda Siła Wypełniacza hialuronowego Hialusferyczny krem wypełniacz zmarszczek 50ml 50 ml

• 24 marca 2024 o 14:03
    Wypełniacz zmarszczek Janda
    Kosmetyk z dodatkiem algi złocistobrązowej do stosowania na krem Fajnie sprawdza się jako pielęgnacja pod makijaż dla cery dojrzałej Przyjemny zapach który utrzymuje się na skórze. W miarę szybko się wchłania nie pozostawiając na skórze tłustego filmu
    Zalety:
    • Działanie
    asNia7
    12 listopada 2021 o 16:40
    Rewelacyjna baza
    Fajny krem, który idealnie sprawdza się jako baza pod makijaż, zapach cudny, nawilża i lekko wygładza. Opakowanie plastikowe, jak dla mnie mogłoby być większe i szklane ale to nie jest najważniejsze.
    Zalety:
    • Konsystencja
    • Pompka
    • Minimalizm ( kolorystyka)
    • Zmniejsza kurze łapki, przynajmnie j po nałożeniu
    Wady:
    • Szybko się zużywa
    tuptun
    14 stycznia 2021 o 10:11
    Polubiliśmy się!
    Zachęcona opiniami w internecie pobiegłam do Rossmanna i było warto! Bardzo elegancki, na pierwszy rzut oka skojarzył mi się z kosmetykami Chanel :-) Wygodne opakowanie z pompką, można wrzucić do kosmetyczki - dla mnie cacuszko. Jeśli chodzi o sam produkt to również mnie nie zawiódł. Piękny zapach, aksamitna konsystencja, wydajny. Używam go na specjalne okazje bo makijaż na nim świetnie się trzyma. Po nałożeniu skóra jest miękka i aksamitna w dotyku, taka gładziutka. Jestem na TAK!
    Zalety:
    • wygląd opakowania
    • jakość - twarz po nałożeniu jest aksamitna i gładka w dotyku
    • wygładza drobne zmarszczki
    • przedłuża trwałość makijażu
  • 10 grudnia 2019 o 12:20
    Nie wiem
    Kupiłam skuszona dobrą opinią Hani z glam shop, ale u mnie ten produkt się nie sprawdza. Po nałożeniu skóra twarzy zaczyna mnie szczypać, po wykonaniu makijażu czuję spore przesuszenie na twarzy. Nie zauważyłam efektu wypełnienia zmarszczek czy napięcia skóry. Jeden plus, że nie zapycha. Stosuję od czasu do czasu bo mam, natomiast efektu wow brak.
  • 25 lipca 2019 o 12:20
    Aksamitnie gładko
    Bardzo mi odpowiada. Nakładam pod makijaż i mam spokój do wieczora. Nie błyszczy się skóra, puder nie ściera się zostaje na miejscu cały dzień. Skóra jest gładziutka bez nierówności , jakby aksamitna. Polecam zdecydowanie:)
    Zalety:
    • Zapach świetny dla mnie.
    • Opakowanie z pompką, dozownikiem bardzo wygodne i ładne.
    • Podczas nakładania aksamitne gładkie odczucia.
    • Nawilża cerę, makijaż bardzo dobrze się na nim rozprowadza i utrzymuje cały dzień.
    Wady:
    • Cena nie jest niska.

Zobacz także inne Bazy pod makijaż