Bazy pod makijaż

Chanel Soleil Tan De Chanel [Bronze Universel Bronzing Makeup Base] Brązująca baza pod podkład

Nasi użytkownicy zostawili 39 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

ankaas
    9 marca 2025 o 12:53
    Kultowy, ale nie dla każdego
    Soleil Tan De Chanel to klasyk, jeśli chodzi o bronzery w kremie. Ma piękny, ciepły odcień, który daje naturalny efekt opalenizny, ale może być zbyt pomarańczowy dla bardzo jasnych cer. Konsystencja kremowo-musowa, dobrze się rozciera, ale najlepiej nakładać go gąbeczką albo pędzlem do kremowych produktów. Jest wydajny i długo się utrzymuje, ale na tłustej skórze może lekko znikać w ciągu dnia. Nie zapycha, ale może podkreślać suche skórki. Pachnie luksusowo, jak przystało na Chanel.
    lina235
    12 kwietnia 2023 o 14:35
    OK
    Opakowanie duże,plastikowe z białym logiem "CC", mam go już rok i nie ma na nim ani jednej rysy, wygląda elegancko jak by był ledwo co kupiony. Bronzer jest wydajny. Ma przepiękny szyprowy zapach - bardzo mi przypomina mój balsam do ciała z firmy Indigo o nazwie "Seven Heaven". Oba produkty są do siebie niesamowicie podobne z zapachu. Opcja bronzera w kremie - ciekawa, ale bardzo trzeba uważać na higienę, ponieważ łapie się do niego wszystko i trzeba na to zwrócić uwagę. Jest to produkt, po który czasami sięgam, a wszystko przez jego kolor. Posiadam odcień 390 SOLEIL - jest to najjaśniejsza wersja tego bronzera. Mam dość jasną karnację, ale mimo to na mojej twarzy wygląda on bardzo subtelnie, muszę go zawsze nabudować, żeby stworzyć chociaż lekką chmurkę brązu na policzkach. Ostatnio używam go w duecie z butter bronzerem od Physicians Formula. Bronzer Chanel robi wtedy za bazę i oba nałożone wyglądają świetnie. Mimo to nie powinno tak być, że przy takiej cenie muszę się posiłkować dodatkową opcją, żeby dany produkt zużyć. Z tego co wyczytałam na stronie Chanel są dostępne jeszcze inne warianty kolorystyczne. Gdybym wcześniej wiedziała może zakupiłabym właściwy odcień. Mimo to uważam, że jest to całkiem dobry produkt do ocieplania twarzy, wygląda bardzo naturalnie i nie da się z nim przesadzić.
  • 28 maja 2022 o 6:19
    Słońce w kremowym bronzerze
    Ile ja się biłam z myślami przed jego zakupem. Drogi, kremowy, za jasny odcień, wcale go nie potrzebuję...tak mi się wydawało dopóki nie zobaczyłam odcienia medium. Nie jest znacznie ciemniejszy od klasycznego koloru, ale zdecydowanie lepiej wpasowuje się w skórę, która nie jest mleczna. I faktycznie był to dobry wybór. Łatwo się przenosi na skórę, idealnie blenduje, chwilka i jest pięknie. Do tego wygląda absolutnie cudownie, tak naturalnie. I jeszcze tak pięknie pachnie, jak perfumy. Czuć ten luksus Chanel Na minus duża pojemność, tego się chyba nie da zużyć w ciągu roku.
    TaLoyd
    14 stycznia 2021 o 21:36
    Piękny kultowy produkt
    Baza ....choć dla mnie bronzer jest naprawdę kultowa...i naprawdę na to zasługuje. Teraz produkty kremowe są naprawdę wysokiej jakości , a ten produkt mimo upływu lat nadal jest w czołówce wszystkich które używałam. Rozprowadza się jak masełko efekt jest super naturalny a jednocześnie łatwy w do budowania. Jedna rzecz.... Dla mnie ok ale może być problematyczna. Bronzer/baza jest wybitnie ciepła i mówię to jako ciepłolub... Nie każdy będzie zadowolony
  • 17 października 2020 o 12:50
    Fantastyczna baza:)
    Świetny kosmetyk, który nadaje tak ładny, zdrowy kolor nawet najbardziej poszarzałej buzi. Stosuję od kilku miesięcy i mam wrażenie, że nie ubyło nic. Wydajność jest rewelacyjna!!! Piękne drobinki nadają delikatnego glow na twarzy. Ja stosuję zamiennie - raz pod makijaż raz na :) Dla mnie kolejnym atutem jest kolor, który dopasowuje się do naszej buzi w miarę naszej opalenizny. Możliwość rozblendowania go do bardzo jasnego odcienia sprawia, że jest to mój kosmetyk wszech czasów.

Zobacz także inne Bazy pod makijaż