Bazy pod makijaż

Revers Cosmetics Mineral, Correcting Make Up Base Korygująca baza pod makijaż

Agafii
    6 kwietnia 2024 o 23:32
    Dobra baza
    Baza ma za Zadanie niwelować zaczerwienienia, a raczej ukrywać je pod makijażem. Jak możecie zobaczyć na załączonym przeze mnie zdjęciu, ma ona kolor zielony, czyli idealny do przykrywania zaczerwienien. Stosowałam ją już wiele razy pod makijaż i za każdym razem spisała się fajnie Rzeczywiście czerwone punkty na mojej twarzy zostają złagodzone, skóra jest aksamitna a podkład.. Rozprowadza się po niej dużo łatwiej. Do tego makijaż jest trwalszy, podkład nie zmazuje się. Jeśli ktoś potrzebuje zakrycia zaczerwienien, sprawdzi się świetnie.
    Zalety:
    • Kryje
    • Przedłuża trwałość makijażu
    Wady:
  • 17 stycznia 2022 o 8:18
    Dobry produkt w niskiej cenie
    Już po pierwszym zastosowaniu mogłam stwierdzić ,że baza dobrze ujednolica mój koloryt skóry( widoczne plamki, przebarwienia , zaczerwienienia). Dodatkowo przedłuża trwałość makijażu, co dla mnie okazało się niezmiernie ważne. Dobrze też nawilża i wygładza moją skórę. Baza jest bardzo wydajna, ma ładne opakowanie i jest w niskiej cenie. Produkt nie zapycha, nie uczula, nie podrażnia mojej skóry. Warto przetestować . POLECAM.
    AnnNowa
    17 stycznia 2022 o 0:11
    Bardzo dobra baza
    Bazę zakupiłam na Allegro. Nie oczekiwałam cudów jak za tą cenę, a jednak bardzo mnie zaskoczyła. Moja cera jest mieszana z przetłuszczającą się strefą T i niedoskonałościami. Produkt rewelacyjnie ujednolica koloryt skóry. Moje czerwone plamki są praktycznie nie widoczne po nałożeniu samej bazy. Dodatkowo przedłuża trwałość makijażu oraz nawilża i wygładza skórę. Jest wydajna, wystarczy odrobina produktu aby uzyskać zadowalając efekt. Nie zapycha, nie uczula, ani nie podrażnia. Polecam
    Zalety:
    • ujednolica koloryt skóry
    • przedłuża trwałość makijażu
    • nawilża i wygładza skórę
    • wydajna
    • nie zapycha
    • nie uczula
    • nie podrażnia
  • 31 marca 2021 o 20:28
    Najlepsza baza pod makijaż
    Jestem w niej totalnie zakochana. Dawno nie miałam tak trwałe i mocno kryjącej bazy, która nie tylko zakrywa niedoskonałości ale także nawilża skórę i pozostawia ją jedwabiście gładką. Zero alergii, gdzie przy moim AZS większość baz pod makijaż powodowała wypryski. Ta sie sprawdza świetnie. Produkt z wysokiej półki za atrakcyjną kwotę.
    • mocne krycie
    • nawilżenie
    Otrzymałam do testów od marki/producenta
  • 24 listopada 2020 o 16:10
    Świetny!
    Rewelacyjny produkt za grosze. Mam cerę mieszaną z tendencją do wyprysków, więc często mam na twarzy coś czerwonego do przykrycia. Stosowałam już wiele baz, począwszy od Guerlain, po Smashboxa, a okazało się że baza za 10 zł rozwiąże moje problemy :) Kupiłam ja przez przypadek, bo brakowało mi kilku złotych do darmowej wysyłki ;) Byłam wcześniej bardzo zadowolona ze szminek tej firmy, więc postanowiłam dać szansie bazie, choć nie spodziewałam się zbyt wiele. Produkt zamknięty jest w poręcznej zielonej tubie i ma konsystencję lekkiego musu w kolorze zielonym. Ten zielony pigment doskonale sobie radzi z rozjaśnianiem zaczerwienień, skóra od razu jest jaśniejsza, a koloryt fajnie wyrównany. Niesamowicie przedłuża żywotność podkładu, a dodatkowo daje fajny efekt nawilżonej lekko skóry - nie tworzy efektu maski. Skóra nie jest obciążona, nie świeci się tak, jak np. miałam w przypadku bazy smashbox. To naprawdę świetny produkt za grosze, który każda osoba borykająca się z problemem pękających naczynek czy niedoskonałości na twarzy, powinna mieć w swojej kosmetyczce. Jedyny minus to dostępność, stacjonarnie nie widziałam go nigdzie... Pozostaje tylko allegro.