Pasty do zębów

natureON Coconut White, Wybielająca pasta do zębów

• 9 lipca 2024 o 7:32
    Delikatna pasta dla całej rodziny
    Formuła pasty jest delikatna i nieabrazująca, co oznacza, że skutecznie wybiela zęby bez uszkadzania szkliwa. Jest to ważne dla zachowania zdrowych i mocnych zębów. Jest odpowiednia także dla dzieci od 12 roku życia. Pasta do zębów zawiera naturalne składniki, takie jak olej kokosowy, który ma właściwości antybakteryjne i przeciwzapalne, wspomagając zdrowie jamy ustnej. Choć w smaku delikatnie czuć kokos to muszę przyznać że bardziej wybija się mięta, która daje uczucie świeżości. Delikatna formuła pasty sprawia, że jest odpowiednia dla osób z wrażliwymi zębami, minimalizując ryzyko podrażnień i nadwrażliwości.
    Zalety:
    • Delikatny miętowo- kokosowy posmak
    • Bardzo delikatnie myje zęby
    • Odpowiednia dla dzieci od 12 roku życia
    a ga ta
    22 lipca 2023 o 13:05
    Miła w użytkowaniu
    Uwielbiam wypróbowywać nowe kosmetyki. I uwielbiam kokosa :) Ta pasta to sama przyjemność w użytkowaniu. Jest delikatnie słodka i odświeżająca. Ma piękny kokosowy aromat. Miękkie opakowanie ułatwia zużycie produktu do końca... Kosmetyk jest bardzo wydajny. Nie podrażnia dziąseł, ani szkliwa... Nie wybiela mocno zębów... Szkoda, że teraz jest ponoć wycofywany ze sprzedaży. Chętnie bym do niego wróciła.
  • 24 lutego 2023 o 11:43
    Intensywnie kokosowa pielęgnacja
    Po pastę natureON Coconut White sięgnęłam z czystej ciekawości kilka lat temu, kiedy w drogeriach przeważały tradycyjne miętowe pasty do zębów. Na miłą odmianę zapowiadała się pasta, która nie dość że wybiela, to jeszcze ma kokosowe nuty smakowe. Opakowanie pasty należy do dość wygodnych, nie miałam większego problemu z wyciskaniem zawartości tubki na szczoteczkę, nawet kiedy zawartości opakowania było już niewiele. Sama pasta już przy pierwszym użyciu wyróżnia się intensywnie kokosowym aromatem- nie jest on męczący jak w słodyczach, a delikatnie odświeżający. Dodatkowo produkt delikatnie się pieni i w zadawalającym stopniu doczyszcza zęby. Niestety nawet po dłuższym użytkowaniu nie zauważyłam spektakularnego wybielenia, co najwyżej o niespełna jeden odcień.
  • 25 kwietnia 2022 o 11:39
    Mój faworyt kokosowy
    Przetestowałam dużo past tej firmy i z czystym sumieniem mogę powiedzieć że ta pasta jest wyjątkowa pod względem zapachu oraz smaku. Uwielbiałam z niej korzystać kilka razy dziennie. Robiła to co miał zrobić dobrze domywala zęby i utrzymywała ten kokosowy aromat jescze kilka minut. Warto spróbować pasty która nie jest typową miętowa jak reszta ..
  • 3 listopada 2021 o 15:40
    Uwielbiam!
    Na promocji postanowiłam wypróbować pastę wegańską, słyszałam wiele informacji na temat tego czy pasta powinna lub czy nie powinna zawierać fluoru, ale ja postanowiłam postawić nadal na fluor - ta pasta go posiada. Ma mega świeży, słodko miętowy smak i zapach, mi ona bardzo pasuje, fajnie odświeża, ale nie za mocno, nie piecze ani nie szczypie mnie po niej język. Nie wiedziałam, że można mieć swoją ulubioną pastę! A jednak :D Na pewno kupię jeszcze nie raz!