Szampony do włosów

Matrix Total Results, Moisture Me Rich, Shampoo for Hydration Szampon nawilżający

Nasi użytkownicy zostawili 45 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 1 czerwca 2022 o 19:32
    Okrutny splątywacz
    Szampon kupiłam po wizycie u fryzjera, na której robiłam refleksy. Fryzjer polecił stosować pielęgnację nawilżającą i sięgnęłam po szampon oraz odżywkę z linii Moisture Me Rich. Pierwsze mycie włosów i kołtun na głowie niemalże nie do rozplątania. Nawet nie przypuszczałam, że jakiś szampon może tak bardzo plątać włosy podczas mycia. Byłam przekonana, że to wina rozjaśniania. Odżywka niewiele pomagała akurat w tej kwestii. Szampon się skończył, kupiłam inny i nagle się okazało, że włosy jednak nie muszą wyglądać po umyciu jak gniazdo :) zdecydowanie nie polecam dla Pań, które mają włosy długie i cienkie. Nie zauważyłam jakiegoś silnego nawilżenia, bez odżywki efekt średni, z odżywką włosy wyglądały bardziej zdrowo. Zapach szamponu dość delikatny, nie utrzymujący się na włosach. Butelka z grubego plastiku, wyglądała i sprawowała się dobrze.
  • 17 lutego 2021 o 9:02
    Wygładza włosy i nie obciąża ich
    Szampon ma bardzo fajną konsystencję, dobrze się pieni i dokładnie czyści włosy. Moje włosy mają tendencję do puszenia się a szampon też ładnie je wygładza i w połączeniu z odżywką włosy są bardziej odporne na wilgoć co jest bardzo ważne przy moim rodzaju włosów. Zapach jest delikatny, ale pozostaje na włosach. Bardzo ważne jest to że włosy nawet bez użycia odżywki dobrze się rozczesują i nie plączą a po wysuszeniu są gładkie i błyszczące. Jeśli chodzi o opakowanie to jest bardzo poręczne, klasyczne wyciskane.
    LadyOne
    11 lutego 2021 o 19:37
    Fajny szampon na codzień
    Szczególnie podczas zimy lubię sięgać po produkty nawilżające do włosów, ponieważ przez 90% czasu przebywam w pomieszczeniach gdzie panuje suche powietrze. Oczywiście zimą trzeba szczególnie zadbać o włosy! Szampon Matrix Moisture me rich spełnił połowę moich oczekiwań - szampon jest na prawdę duży, dlatego wystarcza na bardzo długo. Zapach jest delikatny i nie utrzymuje się na włosach. Produkt bardzo dobrze się pieni i myje skóre głowy - należy pamiętać że w tym produkcie detergent myjący to SLS, czyli osoby o wrażliwej skórze powinny rozwodnić szampon w wodzie przez zastosowaniem. Szampon ma na zadanie zmyć sebum ze skóry głowy, a ten jak njabardziej radzi sobie z tym zadaniem :)
    asia575
    10 lutego 2021 o 22:26
    Przeciętny
    Szampon na pierwszy rzut oka "robi" dobre wrażenie.Bardzo miłe dla oka opakowanie ,fajny zapach i konsystencja.Jednak.... Pomimo tego,że bardzo dobrze się pieni i myje porządnie włosy to nie mogę powiedzieć nic więcej. Producent deklaruje porządne nawilżenie a moje włosy po użyciu wyglądały tragicznie,poplątały się tak ,że nie mogłam ich rozczesać:( Bardzo się rozczarowałam.Próbowałam kilka razy i za każdym razem to samo.Pomocna jest oczywiście odżywka ale myślałam,że znalazłam swój ideał do moich suchych włosów ale niestety...
    Zalety:
    Wady:
    • nie nawilża
    • dodatkowo wysusza
  • 10 lutego 2021 o 18:43
    Średni:/
    Szampon do włosów Matrix niestety nie spełnił moich oczekiwań. Moje włosy są przestudzone i od szamponu nawilżającego oczekiwałam porządnego nawilżenia włosów. Szampon okazał się mocno średnio. Oprócz opcji użycia włosów, nie robi z nimi zupełnie nic innego. Z plusów to dobrze się rozprowadza i pieni na włosach i ma przyjemny zapach. Opakowanie rozniez należy do przyciagajacych oko wiec na pewno niejedna z nas skusi się na niego. Dla mnie niestety okazał się nie wystarczający.
    Zalety:
    • Ładne opakowanie
    • Dobrze się pieni
    • Myje dobrze włosy
    Wady:
    • Nie nawilża
    • Nie spełnia swojej funkcji