Kremy na noc

L'Oreal Paris Hyaluron Specialist, Replumping Moisturizing Night Cream/Mask Wypełniająca pielęgnacja nawilżająca, krem/maska na noc

L'Oréal Paris Hyaluron Specialist Krem na noc 50 ml
notino.pl
Loreal Hyaluron Specjalist Krem nawilżający wygładzający zmarszczki na noc 50ml SO_112601
Loreal Hyaluron Specialist Krem na Noc 50ml

karzuch
    18 lutego 2025 o 22:28
    cudowny krem
    Bardzo polecam krem, jest znakomity, bardzo ładnie, szybko się wchłania, więc dla osób,które nie lubią uczucia tłustej buzi to będzie dobre rozwiązanie. Krem jest lekki i ma fajną konsystencję.
  • 18 lutego 2025 o 11:52
    krem dający zauważalne rezultaty
    Krem *L'Oréal Paris Hyaluron Specialist, Replumping Moisturizing Night Cream/Mask* to produkt o dwóch funkcjach: działa jako nawilżający krem na noc oraz jako maska do głębokiego regenerowania skóry. Krem jest idealny dla osób szukających intensywnego nawilżenia i efektu odmłodzenia. Dzięki wysokiej zawartości kwasu hialuronowego pomaga skórze utrzymać wilgoć, co sprawia, że staje się bardziej jędrna i gładka. Po użyciu rano skóra wygląda na wyraźnie wypoczętą i dobrze nawilżoną. Krem ma lekką konsystencję, szybko się wchłania i nie zostawia tłustego filmu. Może być stosowany zarówno na noc, jak i do intensywnego nawilżenia w ciągu dnia, gdy skóra potrzebuje dodatkowej pielęgnacji. Dodatkowo, krem ma przyjemny, neutralny zapach i nie powoduje podrażnień, co czyni go odpowiednim do wrażliwej skóry. To doskonały wybór dla osób z suchą lub zmęczoną skórą, która potrzebuje regeneracji. **Zalety:** - Głębokie nawilżenie i regeneracja. - Zwiększa jędrność skóry. - Lekka konsystencja, szybko się wchłania. - Odpowiedni dla skóry wrażliwej. Ogólnie, krem od *L'Oréal Paris* to świetny wybór dla tych, którzy chcą zapewnić swojej skórze intensywne nawilżenie i regenerację podczas nocnego odpoczynku.
    Zalety:
    • Głębokie nawilżenie, Zwiększa elastyczność, Lekka konsystencja, Odpowiedni dla skóry wrażliwej, Wielofunkcyjność
    Wady:
    • Brak SPF
  • 17 stycznia 2025 o 19:40
    Super sprawa
    Ten krem jest rewelacyjny. Uwielbiam go od pierwszego użycia. Ma dość lekką konsystencję, która szybko się wchłania nie pozostawiając uczucia tłustości i lepkości. Używam go również jako bazy pod makijaż. Krem świetnie nawilża, ujędrnia i uelastycznia skórę. Przyjemnie pachnie. Rewelacja
    Zalety:
    • Działanie
    • Design
  • 21 grudnia 2024 o 22:49
    Bierzta póki jest
    Nie wiem dlaczego bałam się tego kremu. Nie do końca chciałam loreal. Ale nie mogłam znaleźć na szybko niczego sensownego, a miałam mało czasu. Poganiana męskim spojrzeniem lubego, zaryzykowałam. Wypróbowałam tego samego wieczora. Kurcze, ten krem jest smerfastyczny. Mam mieszaną cerę, która nieludzko wyświeca się w strefie T i normalnie kremy na noc zostawiają mi na twarzy tłusty nieprzyjemny film, przetłuszczają włosy i poduszkę, sama twarz rano świeci mi się jak psu jajka. A tu taki szok. Krem wchłania się znakomicie w mgnieniu oka, skóra jest dobrze nawilżona i wygładzona, lekko napięta i NIETŁUSTA. Do tego delikatny przyjemny zapach i estetyczne opakowanie. Przez ten krem jestem nieprzytomna, bo leżę w łóżku i zamiast spać, cały czas dotykam twarzy, nie mogąc się nadziwić, jaka jest gładka i miękka. Matko Wszystkiego Co Dobre, udało ci się z tym produktem. Ze serca i duszy polecam, zwłaszcza, że cena też przystępna. Bierzta dziewczyny, póki produkujo. Piszę to leżąc w łóżku, kolejny raz dotykając twarzy. My oh my!
    Zalety:
    • Wydajny
    • Dobrze się wchłania
    • Brak uczucia lepkości
    • Nawilża
    • Wygładza
    Wady:
    rerith
    21 września 2024 o 19:30
    Bardzo dobry krem
    Jeden z lepszych kremów na noc, jaki miałam okazję stosować. Ma lekką, przyjemną konsystencję, dzięki której dobrze rozprowadza się na twarzy. Po nałożeniu buzia się nie lepi, a sam krem wchłania się bardzo szybko. Efekty nałożonego wieczorem kremu czuć na buzi jeszcze rano - skóra jest przyjemnie miękka, sprężysta, po prostu dobrze nawilżona. Sam krem jest wydajny - słoiczek wystarcza na kilka miesięcy codziennego stosowania. Myślę, że jest to produkt, który na stałe zagości na mojej półce w łazience.
    Zalety:
    • nawilża i odżywia skórę
    • lekka konsystencja
    • szybko się wchłania