Kremy na noc

L'Oreal Paris Hyaluron Specialist, Replumping Moisturizing Night Cream/Mask Wypełniająca pielęgnacja nawilżająca, krem/maska na noc

L'Oréal Paris Hyaluron Specialist Krem na noc 50 ml
Loreal Hyaluron Specjalist Krem nawilżający wygładzający zmarszczki na noc 50ml SO_112601
Loreal Hyaluron Specialist Krem na Noc 50ml
notino.pl

IvanaLi
    6 maja 2025 o 2:18
    Ni to dobre ni to złe
    Produkt ma bardzo przyjemną kremowo - żelową konsystencję. Krem dobrze rozprowadza się na twarzy ale trzeba uważać z nakładaną ilością, bo jeśli przesadzimy i nałożymy go trochę więcej to niestety zaczyna się rolować. Jeśli chodzi o nawilżenie to jest po prostu ok. Nie jest to jakiś najlepszy krem nawilżający jaki miałam ale też nie można go określić jako bubel. Krem mnie nie zapchał ani nie podrażnił. Ma bardzo ładny delikatny zapach, taki typowy dla kosmetyków firmy L’oreal.
    karzuch
    18 lutego 2025 o 22:28
    cudowny krem
    Bardzo polecam krem, jest znakomity, bardzo ładnie, szybko się wchłania, więc dla osób,które nie lubią uczucia tłustej buzi to będzie dobre rozwiązanie. Krem jest lekki i ma fajną konsystencję.
  • 18 lutego 2025 o 11:52
    krem dający zauważalne rezultaty
    Krem *L'Oréal Paris Hyaluron Specialist, Replumping Moisturizing Night Cream/Mask* to produkt o dwóch funkcjach: działa jako nawilżający krem na noc oraz jako maska do głębokiego regenerowania skóry. Krem jest idealny dla osób szukających intensywnego nawilżenia i efektu odmłodzenia. Dzięki wysokiej zawartości kwasu hialuronowego pomaga skórze utrzymać wilgoć, co sprawia, że staje się bardziej jędrna i gładka. Po użyciu rano skóra wygląda na wyraźnie wypoczętą i dobrze nawilżoną. Krem ma lekką konsystencję, szybko się wchłania i nie zostawia tłustego filmu. Może być stosowany zarówno na noc, jak i do intensywnego nawilżenia w ciągu dnia, gdy skóra potrzebuje dodatkowej pielęgnacji. Dodatkowo, krem ma przyjemny, neutralny zapach i nie powoduje podrażnień, co czyni go odpowiednim do wrażliwej skóry. To doskonały wybór dla osób z suchą lub zmęczoną skórą, która potrzebuje regeneracji. **Zalety:** - Głębokie nawilżenie i regeneracja. - Zwiększa jędrność skóry. - Lekka konsystencja, szybko się wchłania. - Odpowiedni dla skóry wrażliwej. Ogólnie, krem od *L'Oréal Paris* to świetny wybór dla tych, którzy chcą zapewnić swojej skórze intensywne nawilżenie i regenerację podczas nocnego odpoczynku.
    Zalety:
    • Głębokie nawilżenie, Zwiększa elastyczność, Lekka konsystencja, Odpowiedni dla skóry wrażliwej, Wielofunkcyjność
    Wady:
    • Brak SPF
  • 17 stycznia 2025 o 19:40
    Super sprawa
    Ten krem jest rewelacyjny. Uwielbiam go od pierwszego użycia. Ma dość lekką konsystencję, która szybko się wchłania nie pozostawiając uczucia tłustości i lepkości. Używam go również jako bazy pod makijaż. Krem świetnie nawilża, ujędrnia i uelastycznia skórę. Przyjemnie pachnie. Rewelacja
    Zalety:
    • Działanie
    • Design
  • 21 grudnia 2024 o 22:49
    Bierzta póki jest
    Nie wiem dlaczego bałam się tego kremu. Nie do końca chciałam loreal. Ale nie mogłam znaleźć na szybko niczego sensownego, a miałam mało czasu. Poganiana męskim spojrzeniem lubego, zaryzykowałam. Wypróbowałam tego samego wieczora. Kurcze, ten krem jest smerfastyczny. Mam mieszaną cerę, która nieludzko wyświeca się w strefie T i normalnie kremy na noc zostawiają mi na twarzy tłusty nieprzyjemny film, przetłuszczają włosy i poduszkę, sama twarz rano świeci mi się jak psu jajka. A tu taki szok. Krem wchłania się znakomicie w mgnieniu oka, skóra jest dobrze nawilżona i wygładzona, lekko napięta i NIETŁUSTA. Do tego delikatny przyjemny zapach i estetyczne opakowanie. Przez ten krem jestem nieprzytomna, bo leżę w łóżku i zamiast spać, cały czas dotykam twarzy, nie mogąc się nadziwić, jaka jest gładka i miękka. Matko Wszystkiego Co Dobre, udało ci się z tym produktem. Ze serca i duszy polecam, zwłaszcza, że cena też przystępna. Bierzta dziewczyny, póki produkujo. Piszę to leżąc w łóżku, kolejny raz dotykając twarzy. My oh my!
    Zalety:
    • Wydajny
    • Dobrze się wchłania
    • Brak uczucia lepkości
    • Nawilża
    • Wygładza
    Wady: