Kremy na noc

L'Oreal Paris Revitalift Laser X3, Anti - Age Night Cream - Mask Krem-maska anti-age na noc

L'Oréal Paris Revitalift Laser X3 Krem na noc 50 ml
Loreal Revitalift Laser X3 Krem Przeciwzmarszczkowy na Noc 50ml
L'Oréal Paris Revitalift Laser X3
Loreal Paris PARIS REVITALIFT LASER X3 NOC ZAAWANSOWANA FORMUŁA ANTI-AGE KREM-MASKA 50ML A7564300

kkdd22
    8 kwietnia 2025 o 11:38
    L'Oreal Paris Revitalift Laser X3, Anti - Age Night -dobry krem na noc
    Zakupiony w promocji za <40 zł w komplecie z kremem na dzień. Krem "robi robotę". Moja przesuszona skóra dobrze reaguje na ten produkt, jest ciut bardziej miękka, nawilżona. Po zastosowaniu nie trzeba od razu powtarzać aplikacji, efekt odżywienia się utrzymuje. Nie podrażnił mnie, rano skóra jest miękka. Polecam wypróbować.
    Zalety:
    • aksamitna konsystencja, która zostawia miękką skórę
    • nie podrażnia
  • 24 marca 2025 o 16:48
    Absolutny hit w mojej pielęgnacji skóry!
    Jestem zachwycona tym produktem i już po pierwszym użyciu zauważyłam ogromną różnicę. Przede wszystkim konsystencja kremu jest niezwykle bogata i przyjemna, a zarazem lekka, co sprawia, że aplikacja jest wyjątkowo komfortowa. Skóra po nałożeniu staje się miękka, nawilżona i wygładzona, a efekt nawilżenia utrzymuje się przez całą noc. Rano moja cera wygląda zdecydowanie lepiej – jest bardziej jędrna, promienna i pełna blasku. Krem działa jak prawdziwa terapia regenerująca, sprawiając, że skóra wygląda młodziej i zdrowiej. Uwielbiam również to, że produkt ma działanie wielozadaniowe – nie tylko nawilża, ale również pomaga redukować widoczność zmarszczek, poprawiając elastyczność skóry. Czuję, że moje zmarszczki stały się mniej widoczne, a skóra wygląda na wypoczętą i zregenerowaną, jak po profesjonalnym zabiegu w salonie kosmetycznym. L'Oreal Paris Revitalift Laser X3 to krem, który naprawdę działa – już po kilku użyciach widziałam spektakularne rezultaty. Co więcej, jego zapach jest subtelny i przyjemny, a opakowanie jest eleganckie i wygodne. Krem bardzo łatwo się rozprowadza i wchłania, nie pozostawiając tłustego filmu, dzięki czemu jest idealny do stosowania na noc. Zdecydowanie polecam ten produkt wszystkim, którzy szukają skutecznego kremu przeciwstarzeniowego – jest to bez wątpienia jeden z najlepszych kosmetyków, jakie miałam okazję wypróbować. Moja skóra nigdy nie wyglądała lepiej!
    Zalety:
    • widoczna poprawa skóry- zauważalne wygładzenie
    • skóra wygląda młodziej przy regularnym stosowaniu
    • bogata, lekka konsystencja
    • subtelny przyjemny zapach
    • idealny do stosowania przed snem
    • bez tłustego filmu- po aplikacji skóra nie jest tłusta ani lepka
    Wady:
    • Może nie odpowiadać wrażliwej skórze
  • 7 lutego 2025 o 10:05
    Krem rzeczywiście działa
    Krem, który naprawdę uwielbiam i który fajnie się u mnie sprawdził. Uwielbiam go za ten bardzo ładny słoiczek. Produkt ma redukować zmarszczki, ujędrniać i wygładzać skórę i tak właśnie jest. Zauważyłam, że moje zmarszczki znacznie się wygładziły, od skóra twarzy stała się elastyczniejsza, bardziej jędrna. Stosuję go regularnie na noc, a rano moja cera jest mega fajnie nawilżona, gładka. Krem ma dość treściwą ale powiedziałabym mimo to lekką konsystencję, która szybko się wchłania nie powodując uczucia tłustości, nie lepi się i nie ściąga skóry. Ja go szczerze polecam.
    Zalety:
    • Eliminuje zmarszczki, wygładza, uelastycznia, ujędrnia, nawilża, ma ładne design,
  • 30 listopada 2024 o 20:30
    OCZEKIWANIA A RZECZYWISTOŚĆ...
    Zakup motywowany entuzjastycznymi opiniami. Mimo wieku nieczęsto decyduję się na stosowanie kremu do twarzy przeznaczonego do pielęgnacji skóry nocą. Staram się raczej wybierać produkty po aplikacji nie pozostawiające na twarzy warstwy, którą ewentualnie mogłabym wytrzeć w poszewkę. Niestety L'Oreal Paris Revitalift Laser X3, Anti - Age Night Cream - Mask do tej grupy zdecydowanie się nie zalicza... ZALETY: + WYDAJNOŚĆ: na twarz wystarczy aplikować niewielką ilość kremu, + DOSTĘPNOŚĆ: do kupienia zasadniczo w każdej drogerii stacjonarnej czy internetowej, + CENA: niewygórowana; produkt często występuje w promocji. WADY: - APLIKACJA: po nałożeniu (niezależnie od ilości) preparat nie wchłania się całkowicie - w niedługim czasie od aplikacji roluje się niemiłosiernie pozostawiając na skórze mało estetyczne strzępki wyglądem przypominające łuszczącą się skórę, - KONSYSTENCJA: ciężka, mocno nasycona, - DZIAŁANIE: miejscowo krem wywołał u mnie grudkowo-krostkowy trądzik, - ZAPACH: jak dla mnie zbyt sztuczny, wręcz chemiczny. REASUMUJĄC: Z pewnością nie jest przeznaczony dla dojrzałych kobiet z problematyczną cerą. Osoby, którym skóra nie sprawia niespodzianek pod wpływem kosmetyków zdecydowanie bardziej docenią jego zalety.
    Zalety:
    • WYDAJNOŚĆ DOSTĘPNOŚĆ CENA
    Wady:
    • APLIKACJA KONSYSTENCJA DZIAŁANIE ZAPACH
    xdolarq
    24 czerwca 2024 o 18:11
    9/10
    Używałam jedynie na czoło, bo mimo stosunkowo młodego wieku, pojawiają mi się zmarszczki i rzeczywiście - po sumiennym stosowaniu na noc, powraca gładkie czoło :) Szkoda że nie jest to opakowanie z pompką.
    Zalety:
    Wady:
    • wolałabym gdyby to było opakowanie z pompką