Bazy do paznokci

Indigo Nails Lab Removable Cover Base Very Cool Baza coverowa

• 11 maja 2020 o 18:28
    Delikatny kolorek
    Baza jest dość gęsta, szybko i sprawnie sie nakłada. Nie spływa na skórki a to jest dla mnie ważne. Lakier dobrze sie trzyma nie odpryskuje odcień jest pół kryjący Myślałam ze kolor jest nieco bardziej brązowy taki latte. A okazało sie ze bardziej podchodzi pod jasny nude albo delikatny róż. To jest akurat dla mnie lekki minus. Bo na zdjęciach wyglądał deczko inaczej w zestawieniu z innymi kolorami od indygo. Jednakże nie żałuję zakupu. A odrost widać bardzo subtelnie nie rzuca sie w oczy.
    Zalety:
    • Gęstość
    • Wytrzymałosc
  • 3 maja 2020 o 12:53
    No dobra - jest dobra.
    Manicure hybrydowym interesuję się od dawna, jednak dopiero rok temu wybrałam się na serię szkoleń w tym temacie. Od tamtej pory testuję wiele marek i produktów związanych z hybrydami aby wyczuć co najbardziej odpowiada mi w pracy i osiąganiu najlepszych efektów. Kolorówka Indigo jest moim niepodważalnym hitem, zaś jeżeli chodzi o bazy... ile baz tyle opinii ;-). Z tą akurat się lubię i uważam, że jest zdecydowanie lepsza niż sławna Protein Base tej marki.
    Zalety:
    • Baza może sprawdzić się dla osób o mniejszym doświadczeniu. Jest dosyć gęsta, można z nią pracować wolniej, trochę się "bawić" przy budowaniu bez wizji zalanych w sekundę skórek.
    • Baza bardzo dobrze sprawdza się po prostu - jako baza pod stylizacje hybrydowe i żelowe. Kolor się trzyma, nic się nie rozwarstwia. Współgra z innymi markami.
    • Baza ze względu na swoją gęstość może z powodzeniem służyć do nadbudowy i wykonania idealnej C. Nie spływa, można dopieszczać paznokieć do uzyskania pożądanego efektu. Najlepiej najpierw nałożyć cienką warstwę na cały paznokieć a potem większą kroplę bazy nałożyć na 1/3 długości paznokcia od skórek i cienkim pędzelkiem rozłożyć produkt na płytce według wymagań.
    • Posiada piękny kolor nude i krycie, dzięki czemu nieraz zostawała bazą i kolorem w jednym. Stanowi idealną bazę pod zdobienia ręczne czy dodatkowe efekty jak folia transferowa. Pasuje do większości kolorów karnacji.
    • Wzmacnia budowę paznokcia, bowiem po utwardzeniu jest produktem raczej z tych sztywniejszych. Mam dziewczyny, którym tylko ta baza się trzyma bez żadnych podpowietrzeń, w tym właścicielki paznokci tarczycowych, czyli musi mieć w sobie to coś ;-).
    • Nie mam do niej żadnych zastrzeżeń. Jest cool.
  • 26 listopada 2019 o 11:05
    recenzja
    Produkt kupiłam przede wszystkim w celu skrócenia czasu pracy. Nakładanie bazy, koloru a następnie topu zajmuję bardzo dużo czasu ( w moim przypadku kilka godzin) przez co przestałam robić paznokcie hybrydowe (oczywiście również poprzez zniszczenia jaki ten manicure spowodował na moich paznokciach). Zachęcona dobrymi opiniami oraz obietnicami producenta kupiłam ten produkt. Podchodziłam do niego bardzo sceptycznie, ponieważ lakiery mineralne o podobnym działaniu z indigo w moim przypadku okazały się katastrofą. Produktu użyłam po 3 miesięcznej przerwie od lakierów hybrydowych. Standardowo użyłam primer, a następnie 2 warstwy lakieru. Nie nakładałam już topu. To co na początek rzuciło mi się w oczy to to, że lakier ten nie robi żadnych plam, ma idealną, dość gęstą konsystencją. Na paznokciach wygląda bardzo delikatnie, jest to zgaszony odcień różu. Lakier bardzo ładnie się błyszczy. Jeżeli chodzi o trwałość, to ja paznokcie robię średnio co 2 tygodnie. przez ten czas paznokcie sobie rosły, nic nie odprysnęło. Przez 2 tygodnie nie stało się z nimi dokładnie nic, błysk pozostał, lakier także. Zaletą tego koloru jest to, że nie widać przy nim tak bardzo odrostu. Moim zdaniem cena 37 zł za taki produkt jest bardzo adekwatna, szczególnie, że buteleczka starczy na naprawdę długo.
    • odcień
    • błysk
    • jakość
    ilino
    8 sierpnia 2019 o 16:13
    Baza coverowa Indigo
    Bardzo fajna i godna polecenia baza. Uwielbiam kolory nude, dlatego niejednokrotnie wybieram ją jako stylizacje. Delikatny róż wygląda na paznokciach bardzo subtelnie i kobieco. Pozwala ona również na szybszą stylizacje. Rzadziej stosuje ją pod kolory, lecz czasem się zdarza i wtedy też się sprawdza. Nie odpryskuje i jest trwała.
    Zalety:
    • odcień
    • szybsza stylizacja - przy zastosowaniu jej jako baza i kolor w 1
    • nie odpryskuje
    • trwała
  • 6 sierpnia 2019 o 15:18
    Super
    Bardzo dobra baza. Ma ładny kolor i dobrą pigmentację, przez to nadaje się do samodzielnego noszenia, podobnie jak baza mineralna tego samego producenta. Jest dobra do przedłużania, pod tym względem świetnie się u mnie sprawdzała. Jest dosyć gęsta, więc bez większego problemu można uzyskać ładny efekt. Na paznokciu jest trwała.
    Zalety:
    • Kolor
    • Przedłużanie
    • Gęstość