Serum do twarzy

Apis Professional, Raspberry Glow, Freeze-dried Raspberry Serum Serum z liofilizowanymi malinami

APIS Raspberry Glow Serum z Malinami 100ml

• 6 czerwca 2024 o 13:35
    Są efekty
    Głównym składnikiem serum są liofilizowane maliny, które są bogate w antyoksydanty, witaminę C oraz kwasy owocowe. Dzięki temu serum skutecznie rozjaśnia skórę, wyrównuje koloryt i dodaje jej zdrowego blasku. Już po kilku użyciach zauważyłam, że moja skóra stała się bardziej promienna i nawilżona. Produkt nie powoduje podrażnień, co jest istotne dla osób o wrażliwej cerze. Efekty Po miesiącu regularnego stosowania mogę stwierdzić, że serum znacząco poprawiło kondycję mojej skóry. Zauważyłam redukcję drobnych przebarwień i ogólną poprawę tekstury skóry. Skóra wygląda na zdrowszą, jest bardziej elastyczna i miękka w dotyku.
    Zalety:
    • Lekka, szybko wchłaniająca się konsystencja
    • Delikatny, przyjemny zapach malin
    • Skuteczne działanie rozjaśniające i nawilżające
    • Brak podrażnień, odpowiedni dla wrażliwej skóry
    • Estetyczne i praktyczne opakowanie
    hej_ema
    4 lutego 2023 o 15:02
    Malinowe wygładzenie
    Serum z liofilizowanymi malinami jest kolejnym trafionym zakupem od firmy Apis, która zdobyła moje zaufanie już bardzo dawno temu i wiele produktów tej marki zakupuje ponownie. Serum stosuje zawsze na noc, pod krem. Serum ma delikatny i mało wyczuwalny zapach. Ma lekką i kremową konsystencję. Wystarczy niewielka ilość, aby rozprowadzić preparat po całej twarzy, więc jest bardzo wydajne. Na początku stosowania nie widziałam żadnych rezultatów. Ale przy regularnym stosowaniu cera robi się zdecydowanie wygładzona, rozjaśniona i jej stan jest o wiele bardziej promienny. Oczywiście efekt jest dzięki dobraniu dobrej pielęgnacji dla mojej cery. Serum mieści się w plastikowym pojemniczku i wydobywa się je za pomocą pompki, dzięki czemu można wybrać odpowiednią ilość produktu, jaka jest nam potrzebna. Mam skórę suchą, ale i też skłonną do podrażnień. Potrzebuje delikatnego serum, który nie podrażni mojej cery ale i da pozytywny efekt oraz wzmocni jej zdrowy wygląd. Jestem zadowolona z tego wyboru i polecam.
    Gogo145
    4 grudnia 2022 o 7:55
    Malinowo
    Pozytywne doświadczenia z marką , a zwłaszcza z serum śliwkowym skłoniły mnie do kolejnego zakupu w sklepie internetowym Apis .Promocyjna cena około 50 zł za opakowanie 100 ml była kusząca . Serum służyło mi kilka miesięcy. Używałam go w trakcie porannej aplikacji pod krem i podkład. Moja skóra dojrzała, mieszana w dobrej kondycji, stale pragnąca nawilżenia. Recenzowany produkt znajduje się w wygodnym, higienicznym, białym opakowaniu typu airless . Konsystencja serum - lekka, kremowa, barwa - biała, zapach- przyjemny, owocowy, malinowy. Serum łatwo rozprowadza się na skórze, szybko wchłania i nie pozostawia lepkiej i tłustej warstwy. Twarz, szyja i dekolt po aplikacji są gładkie, nawilżone i przyjemne w dotyku. Przy długotrwałym stosowaniu widać również poprawę elastyczności . To kolejna, udana propozycja od Apis, serum, które nawilża i uelastycznienia skórę, a przy tym jest niezwykle lekkie, pachnące i przyjemne w stosowaniu. Polecam.
    Zalety:
    • nawilża i wygładza skórę
    • uelastycznia
    • wygodne i bezpieczne opakowanie
    • przyjemny zapach
    • lekka konsystencja
    • dobrze współgra z innymi kosmetykami
    • nadaje się pod makijaż
    • duża wydajność produktu
    • korzystny stosunek ilości, jakości do ceny
  • 30 października 2022 o 20:20
    Soczyste maliny
    Po otwarciu od razu dociera przepiękny zapach malin, nie takich chemicznych, sztucznych ale takich świeżych. Konsystencja przyjemna, delikatna, dobrze rozprowadza się na twarzy, bardzo szybko się wchłania. Efekt jest świetny, skóra jest gładka, nawilżona, wygląda świetnie. Bardzo fajny pomysł, że można kupić mniejsza pojemność na wypróbowanie.
    Zalety:
    • efekt
  • 15 stycznia 2022 o 18:45
    Uwielbiam za zapach
    Kupiłam, bo zakochałam się w tym zapachu- mocno malinowy, dlugo utrzymujący się zapach na twarzy, ale to raczej taka sztuczna malina i dobrze wyczuwalna - wiec nie dla każdego. Zauważyłam jedynie delikatne nawilżenie- po tak lekkiej konsystencji nie ma się co spodziewać fajerwerków. Krem bardzo swieci się na mojej twarzy, wiec nadaje się jedynie pod makijaż, solo odpada. Pod makijażem sprawdza się dobrze. Nie wpływa na nakładany podkład, szybko się wchłania, dzięki czemu szybko możemy przejść do nałożenia kosmetyku kolorowego. Kosmetyk tez mnie nie uczulił, gdzie inny krem z Apis to robił, wiec to tez na plus. Za Ok 80zl dostajemy 100ml serum- to bardzo dużo i uważam, ze cena nie jest przesadzona. Używam, bo uwielbiam ten malinowy zapach i jak dla mnie to największy plus tego serum- natomiast jeżeli ktoś nie przepada za mocnymi, długo utrzymującymi się na twarzy i trochę sztucznymi zapachami to nie polubi się z owym serum na starcie, z pewnością będzie to męczące. Opakowanie z pompka na plus, higiena jest zachowana :)

Zobacz także inne Serum do twarzy