Serum do twarzy

Phlov by Anna Lewandowska Sunflow Serum do twarzy SPF 30 `Ochrona SPF, odmłodzenie, nawilżenie`

piccess
    1 grudnia 2024 o 17:25
    Czuję, że zostałam wpuszczona w maliny. Miał być produkt "must have", a stał się produktem "przerost formy nad treścią"
    Bardzo się cieszyłam na to serum, bo zależało mi na naturalności, ale jednocześnie aby wydobyć blask. Tym bardziej, że nadeszła jesień, zima i chciałam tchnąć nieco "życia" w mój wygląd i makijaż codzienny. Pierwsze użycie i niewypał. Serum daje mocny efekt glow, aż za bardzo. Twarz świeciła mi się niemiłosiernie. Uznałam, że jak na pierwszy raz, użyłam za dużo kosmetyku. Dobrze, jutro też jest dzień. Nazajutrz zaaplikowałam minimalną ilość kosmetyku i efekt był taki sam. Poza tym miałam wrażenie, że kosmetyk jest nieco tępy, bo nie wchłania się tak szybko jak inne sera, które do tej pory używałam. Poza tym, mój makijaż nie wyglądał tak samo jak przed używaniem serum. Miałam wrażenie, że szybciej schodzi mi na brodzie i policzkach. Po 8h pracy miałam placki. Po użyciu z innym podkładem, było niebo lepiej, ale nie czułam się dobrze. Czułam, że się świecę. Czy produkt nawilża? Myslę, że tak. Ale miałam wrażenie, że nie jest to nawilżenie dogłębne. Czasem się to czuje, że nawilżenie jest mocno ale krótkotrwałe i chyba tak też było w tym przypadku. Byłam rozczarowana tym produktem. Skończyło się tak, że czar szybko prysł, a ja zaczęłam używać go tylko gdy siedziałam w domu, nie robiąc makijażu. Szkoda było wyrzucać, ale po makijaż kompletnie mi się nie sprawdził. A nawilżenie dawał tylko krótkotrwałe. Nie podrażnił, nie uczulił mnie. Plus za bardzo świeży, orzeźwiający i przyjemny zapach. Nie przesadzony, nie jest mocny, jest po prostu przyjemny dla nosa i zmysłów. Kolejny plus za opakowanie- poręczne, dobrze trzyma się je w dłoni, bez zbędnych elementów czy bogato zdobionej szaty graficznej. Nie jestem negatywnie nastawiona do kosmetyków Anny Lewandowskiej przez jej osobę, ale le któryś raz z rzędu, po przetestowaniu kosmetyku influencerki lub gwiazdy z topowych okładek stwierdzam, że to tylko robienie szumu wokół kosmetyku. Po raz kolejny mam poczucie, że zostałam wpuszczona w maliny. Miał to być produkt TOP, który dodaje glow, dodaje naturalności, odmłodzenia i extra nawilżenia, a dostałam drogi kosmetyk, który działa jak zwykłe serum z niskiej drogeryjnej półki.
  • 28 kwietnia 2024 o 8:18
    Drogi, długo się wchłania, skóra się świeci!
    Kosmetyk bardzo długo się wchłania, pozostawiając na skórze blask jak bym miała dawać światło. Z innymi kosmetykami chyba się nie lubią bo roluje się. Trudno zrobić na nim makijaż. Nie nadaje się pod makijaż. Przyjemnie pachnie, lekko cytrusowo, na właściwości takie jak inne tańsze serum. SPF 30 mnie zadowala. Kosmetyk drogi, wolę ten sam skład w tańszych. Wygodna aplikacja, wygodne opakowanie.
    Zalety:
    • Wygodna aplikacja
    • Ładne opakowanie
    Wady:
    • Długo się wchłania
    • Skóra się bardzo błyszczy
    • Nie nadaje się pod makijaż
  • 19 czerwca 2023 o 16:26
    Serum phlov spf30
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Z serum zawsze mam love lub hate, tutaj zdecydowanie love. Używam codziennie rano solo już nie potrzebuje do niego kremu, używam pod makijaż i sprawdza się świetnie, stosowałam z różnymi podkładami i nigdy nie zrobił mi krzywdy. Cera przy stosowaniu jest bardzo zadbana I wypielęgnowana.
  • 16 czerwca 2023 o 16:54
    Idealne serum SPF
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Serum sunflow to pierwszy produkt tego typu, który miałam okazję sprawdzić. Zawsze w zakresie ochrony przeciwsłonecznej ograniczałam się do klasycznej formy kremu. Byłam pod wrażeniem, jak serum dobrze wtapiało się w skórę, bez uczucia tłustości czy tępego odczucia w formule kosmetyku. Po użyciu skóra wyglada bardzo świeżo, bez efektu bielenia. Na pewno będę do niego wracać!
    june13
    15 czerwca 2023 o 15:56
    Świetny produkt
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Na samym starcie powiem, że nie lubi się z innym produktami, które zostały wcześniej nałożone. Raz nałożyłam krem wit. C, a potem SPF i zrolował się. Aczkolwiek nakładany produkt samodzielnie, bardzo fajnie sprawdził się w używaniu codziennym. Bardzo dobrze mi się go nakładało makijaż na ten spf. Opakowanie fajne, natomiast mogłoby być zabezpieczenie aplikatora lepsze. Nie wiem, czy nie wysuszył mi cery.