Wody toaletowe męskie

hairstore.pl
Hugo Boss Hugo Energise For Men EDT spray 75ml
Bodyland.pl
Hugo Boss Hugo Energise For Men EDT spray 75ml

Nasi użytkownicy zostawili 20 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

Ann_ek
    10 grudnia 2024 o 22:40
    Ponadczasowy
    Raczej rzadko recenzuję kosmetyki dla mężczyzn, ale przy tym zapachu muszę zrobić wyjatek- uwielbiam go i dbam, by mój mąż zawsze był zaopatrzony we flakonik tego dobra. Zresztą on często po te perfumy sięga i dobrze się w nich czuje. Pamiętam, że pierwszy flakonik kupiłam mu w prezencie zaraz po tym, jak zaczęliśmy sie spotykać. Ten zapach towarzyszy nam więc już od dobrych kilkunastu lat i mam do niego ogromny sentyment. Nie sądziłam, że uda mi się tak dobrze trafić, chociaż przyznam, że kierowałam się poleceniem kolegi. Co ważne uważam, że jest bardzo uniwersalny. Odpowiedni zarówno dla pełnych energii nastolatków, jak i bardziej opanowanych, dojrzalszych mezczyzn. Mój mąż jest obecnie po 30-stce i wciąż doskonale na nim leży. No dobrze- a jaki to zapach? Z kategorii mega męskich. Połączenie cytrusów z pieprzem i kardamonem w teorii wydawać by się mogło dość zuchwałe, jednak ten mariaż jest naprawdę udany. Pomarańcza dodaje świeżości i energii zapachowi, sprawiając, że nie mdli, dodaje lekkości, natomiast kardamon i pieprz sprawiają, że zapach jest głeboki, lekko tajemniczy. Przeważają jednak cytrusy. Biała frezja wybrzmiewa tu zdecydowanie najsłabiej, ale znów, jest to wyważone i przemyślane. Jest naprawdę intrygująco. Perfumy są bardzo trwałe i intensywne, ale nie irytują ani nie męczą. Z pewnością na skórze zostają przez kilka godzin, na ubraniach kilkanaście. Są bardzo popularne, wiele mężczyzn nimi pachnie, co pewnie możnaby uznać za jego minus. Mnie to nie przeszkadza. Jest to na pewno dobra, bezpieczna opcja na prezent. Myślę, że większości mezczyznom naprawdę przypadnie do gustu.
    Zalety:
    • piękna kompozycja zapachowa
    • trwałość
    • bezpieczny, na pewno spodoba się wielu osobom
    • ładny flakon i dobrej jakości atomizer
  • 26 listopada 2021 o 17:19
    Ulotne orzeźwienie
    Lubię zapachy od Boss' a. Przeważnie cechuje je oryginalność, elegancja i trwałość. Pod względem trwałości Hugo Energise niestety się różni, zapach jest ulotny i pozostawia niedosyt. Cytryna, czerwony pieprz, mięta i wanilia to wyczuwalne aromaty. Razem tworzą dosyć oryginalny miks. Perfumy są przyjemne, kuszące i rześkie. Dobre na wiosnę czy lato. Idealne dla młodego, dynamicznego mężczyzny.
    Zalety:
    • orginalny, przyjemny, rześki zapach
    Wady:
    • kiepska trwałość
    W perfumerii
  • 26 maja 2021 o 14:25
    Dobry męski zapach
    Cóż, zapach męski i sportowy, bardzo trwały. Niestety nie w guście mojego męża ani moim. Wolę trochę słodyczy. Ale to kwestia gustu. jednak produkt warty swojej ceny, długo utrzymuje się na ubraniach. Aby w końcu trafić na ten wymarzony zapach zamówiłam w końcu kilka próbek i już znalazłam ten jedyny.
  • 30 września 2019 o 16:30
    Kocham
    Używam tych perfum od dwóch lat. Nigdy w życiu nie pomyślałabym, ze będę kiedyś używała męskich perfum. Ale pokochałam je kiedy raz poczułam u kolegi, i zostały ze mną <3 Zapach wcale nie jest typowo męski. Jest jednym z najbardziej unisex zapachów jakie znam. Kiedy mam ochote pachnieć lekko, swiezo, nieprzytłaczająco, zwiewnie i energetycznie, używam właśnie ich. Zapach jest raczej sportowy. Do sukienki i szpilek raczej bym go nie użyła. Ale na co dzień jak najbardziej. Podoba mi się w nim to, ze nie jest oklepany. Jest inny niż wszystkie.
    _Pixie_
    8 stycznia 2017 o 13:41
    Magnetyzujący
    Chyba jedyny zapach, który jestem w stanie rozpoznać nawet, kiedy jego "nosiciel" siedzi po drugiej stronie tramwaju. Urzekający i magnetyczny, bardzo wyrazisty i nieco zuchwały. Bardzo długo się utrzymuje - kilka dni. Myślę, że to zapach, który doda mężczyźnie energii i pewności siebie. Nie można wobec niego przejść obojętnie.
    W perfumerii