Kremy i maski do stóp

Dr Irena Eris SPA Resort Malediwy, Regenerujący krem nawilżający do stóp

• 19 sierpnia 2024 o 21:48
    Pięknie pachnie
    Cóż,stopy to chyba najmniej zaopiekowania część mojego ciała,zluszczam,peelinguję i tylko od czasu do czasu używam jakiegoś kremu. Z racji,że ostatnio mam fazę na kosmetyki dr Irena Eris przy okazji zakupów zaopatrzyłam się także w krem do stóp, które są po okresie wakacyjnym potrzebują nieco więcej niż kąpiel i peeling. Krem ma obecnie nieco inna szatę graficzną,moim zdaniem ładniejszą. Natomiast sztosem jest dla mnie przepiękny zapach,świeży ,ekskluzywny. Krem świetnie nawilża i zmiękcza skórę stóp, zdecydowanie odpręża po ciężkim dniu. Gdyby nie fakt,że pewnie tubka starczy mi na kolejny rok trochę narzekałbym na cenę,ale dla fajnego uczucie warto:)
  • 17 sierpnia 2024 o 9:49
    Moje stopy go polubiły, ale portfel - nieco mniej ;)
    Ten krem to kolejny kosmetyk dr Ireny Eris, który znalazłam w jednym z boxów kosmetycznych i po który sięgnęłam w zasadzie niedawno - a wszystko w ramach sprzątania szafek i akcji denko, którą to sobie narzuciłam (i która idzie mi całkiem nieźle, jak na taką ilość zapasów, ktore posiadam ;)). Zużyłam go z radością, nie ukrywam - mam wymagające stopy i niewiele kremów daje im radę, a jednak temu się to udało. I gdyby tylko był tańszy, to z pewnością byłby on stałym bywalcem mojej łazienki - bo jest naprawdę bardzo dobry! PLUSY: + Śliczne i funkcjonalne opakowanie - miękka, zakręcana tubka. + Miętowy kolor, średnio gęsta konsystencja i świeży zapach. + Krem doskonale się wchłania i nie lepi się, a przy tym pozostawia ochronny film na skórze. + Bardzo dobrze nawilża, wygładza i zmiękcza naskórek. Niweluje zgrubienia i zrogowacenia, bardzo szybko stopy stają się idealnie gładkie i odżywione. Krem znakomicie nawilża skórki wokół paznokci! + Nie podrażnia skóry. + Stosowany systematycznie pozwala utrzymać kondycję stóp w nienagannym wręcz stanie, co u mnie o tej porze roku jest niezwykle trudne do osiągnięcia - dotychczas dawał sobie z tym radę wyłącznie krem z Ziai, a tu proszę, Eris też potrafi! + Dość wydajny. MINUSY: - Wysoka cena regularna - za tubkę 75 ml zapłacimy około 65-70 zł. To dużo - bo jednak mamy do czynienia z kremem do stóp, nie do twarzy lub pod oczy. Podsumowując - działanie kremu w pełni mnie satysfakcjonuje, natomiast jego cenę regularną uważam za zawyżoną i tylko dlatego nie kupię go ponownie - chyba, że trafię na promocję. Powód jest bardzo prosty - identycznie działa u mnie krem z mocznikiem Ziai, który kosztuje trzy razy mniej od kremu Eris. Ale - jeśli nie przeszkadza wam ta cena, to polecam go wypróbować - bo naprawdę jest świetny!
    Risley
    24 listopada 2023 o 18:07
    Świetny krem do stóp.
    Stopy to zdecydowanie część ciała, o którą dbam najrzadziej. Jednak jeżeli już zdarzy się ''footday'' - zawsze sięgam po ten kosmetyk pielęgnacyjny. Dla mnie nie ma lepszego. Regenerujący krem do stóp SPA Resort Maledives - to wspaniały kosmetyk pielęgnujący dla suchych, szorstkich i spragnionych nawilżenia stóp. Zamknięty w miękkiej plastikowej tubce z efektywnym i eleganckim nadrukiem, bardzo fajnie się wydobywa z opakowania i rozprowadza na skórze. Jedwabista, kremowa konsystencja w kolorze białym - szybko się wchłania, pozostawiając stopy gładkie, miękkie, nawilżone. Zapach kosmetyków jest niesamowity i bardzo intensywny. Długo utrzymuje się na skórze. Pełen relaks niczym w SPA, bez konieczności wychodzenia z domu. Dla mnie rewelacja, stały bywalec w moim domu.
    Zalety:
    • opakowanie i grafika
    • srebrna nakrętka niczym lustro z wytłoczonym logo marki
    • ZAPACH
    • Lekka formuła
    • szybkość wchłaniania
    • skład
    Wady:
    • wysoka cena, ale warto, gdyż kosmetyk jest wydajny.
  • 26 lipca 2023 o 9:53
    Najlepszy
    Najlepszy krem do stóp jaki miałam Fantastycznie pachnie a także błyskawicznie się wchłania i świetnie rozprowadza po skórze. Opakowanie bardzo wygodne i świetnie wygląda wizualnie. Zdecydowanie polecam jeżeli masz dość tłustych kremów do stóp śmierdzących mocznikiem i męskim zapachem.
  • 12 czerwca 2023 o 17:10
    Świetnie nawilża i odżywia
    Naprawdę świetny krem do stóp, po nim moje stopy były gładkie, miękkie i naprawdę czuć było, że są nawilżone (a mają tendencję do przesuszania). Przy tym krem pięknie pachnie, ma ładny miętowy kolor i jest dość gęsty. Samo opakowanie jest ładne i komfortowe w użyciu. Niestety kremie jest zbyt wydajny i dość szybko się skończył. Sam krem wchłania się dość szybko i pozostawia mile uczucie nawilżenia na stopach.
    Zalety:
    • odżywienie
    • nawilżenie
    Wady: