Kremy i maski do stóp

Oriflame Feet Up Comfort, Overnight Moisturising Foot Cream Nawilżający krem do stóp na noc [Nawilżająca maska do stóp na noc]

• 1 lipca 2024 o 10:40
    Krem na noc do stóp
    Mimo małego opakowania 75 ml jest bardzo wydajny. Daje przyjemne uczucie ochłodzenia. W miarę szybko się wchłania i ma piękny zapach. Skóra stóp jest gładka i nawilżona.
  • 4 lutego 2024 o 20:39
    Super maska
    Intensywnie nawilżający krem - maska do stóp. Zmiękcza i koi stopy w czasie gdy my smacznie sobie śpimy. Zawiera naturalne ekstrakty z aloesu i awokado. Zmiękcza nawet najbardziej stwardniały naskórek. Zaczęłam go również stosować na noc na ręce i powiem ze sprawdza się idealnie. Rączki są mięciutkie , nawilżone.
    Zalety:
    • Urzekło mnie to, że nadaje się nie tylko na stopy ale też sprawdza się idealnie także do rąk.
    AnaSky
    4 grudnia 2023 o 12:55
    Lubię go
    Zużywam już kolejne opakowanie tego kremu-maski. Kupuję zawsze na promocji, wówczas dość mocno się opłaca, bo pojemność jest spora - aż 150 ml. Tubka zamykana na klik, co jest z w przypadku tego typu produktów idealnym rozwiązaniem. Plastik tubki jest dość miękki, dobrze się nim operuje, gdy krem zaczyna się kończyć. Etykieta minimalistyczna, ale przyjemna dla oka. Krem jest dość treściwy, gęsty, jednak przy nabraniu jego odpowiedniej ilości dobrze i całkowicie wsmarowuje się w stopy. Dobrze nawilża, zmiękcza, naprawdę skuteczny. Do tego ma subtelny, przyjemny zapach. Mimo że to awokado z aloesem wyczuwam tam bardziej rześkie nuty, jakby cytrusowe... I rzeczywiście po sprawdzeniu składu namierzyłam odpowiedzialnego za te przyjemne doznania: krem zawiera w składzie limonene (substancja zapachowa o cytrusowym aromacie).
  • 13 listopada 2021 o 20:22
    Fajny produkt za małą cenę
    Nawilżająca maska do stóp faktycznie nawilża. Nie powoduje może efektu pupci niemowlęcia, ale przy regularnym stosowaniu stopy są zmiękczone, nawilżone i fajne w dotyku. Co jest dla mnie ważne przy tego typu produktach, szybko się wchłania, nie pozostawiając tłustej warstwy. Jest wydajny, przy stosowaniu co 2-3 dni tubka 150 ml starczyła mi na prawie rok. Ma trochę zbyt intensywny i nieco sztuczny zapach, jednak nie jest on długo wyczuwalny. Produkt zamknięty jest w plastikowej tubce na klik, którą łatwo przeciąć, by wykorzystać całą zawartość. Produkt dostępny jest u konsultantek firmy. Cena regularna jest wyższa, jednak tak często jest w promocji, że zazwyczaj kupuję za niecałe 10 zł.
    Zalety:
    • nawilżenie
    • cena (w promocji, która jest co chwilę)
    • wchłanianie
    Wady:
  • 3 czerwca 2021 o 23:39
    Nawilża i zmiękcza skórę stóp
    Zamówiłam sobie te maseczkę kolejny już raz, bo bardzo fajnie się sprawdza. Lubię jej konsystencję. Jest gęsta,treściwa, doskonale regeneruje i nawilża skórę stóp. Po peelingu ta maseczka daje niesamowite efekty. Wchłania się dosyć dobrze, jednak pozostawia delikatną, jedwabistą powłokę na skórze. Rano skóra jest elastyczna i miękka w dotyku. Regularne stosowanie 2-3 razy w tygodniu sprawia, że stopy sa w rewelacyjnej kondycji. Zapach charakterystyczny dla tej serii - bardzo świeży i intensywany, ale według mnie całkiem przyjemny. Fajnie odświeża. Wcześniej miałam mniejsza tubkę, tym razem zaopatrzyłam się w większą (200 ml) , kupioną za 9,90 . Tubka jest wygodna w użyciu, bo ma zamknięcie na klik, a nie odkręcane.
    Zalety:
    • treściwa konsystencja
    • zostawia ochronna powłoke na skórze
    • nawilża
    • zmiękcza i uelastycznia skórę
    • zapach świeży , intensywany, odświeżajacy, dosyć przyjemny
    • zamknięcie na klik
    • dostepna w 2 rozmiarach
    • cena w promocji