Kremy i maski do stóp

Indigo Nails Lab Home Spa, Foot Lover Seventh Heaven Krem do stóp

wikaat
    25 lipca 2024 o 9:50
    polecam
    jest kilka kremów, które bardzo lubię używać na stopy. mam tendencję do przesuszenia, pękania i nawarstwiania się naskórka, więc te stopy sa dość szorstkie i twarde. przy uzywaniu tego kremu po dluższym czasie skóra jest o wiele bardziej gładka, miej twarda, naskórek mniej rogowacieje. cena jest jak najbardziej zachęcająca, zwłaszcza, że pojemność i wydajność jest całkiem fajna. no i zapach jak na krem do stóp jest całkiem fajny.
  • 14 maja 2024 o 15:18
    Podpatrzony od stylistki
    Podczas wizyty u stylistki zobaczyłam, że używa tego produktu. Jako, że zachęcił mnie od razu jego zapach, szybkość wchłaniania oraz sam fakt, że jest stosowany w salonie przez profesjonalistki postanowiłam go zamówić. Krem jest wydajny, delikatnie gęsty, zwarty. Pozostawia uczucie wygładzonych stóp , zmniejsza widoczne pęknięcia oraz zrogowacenia. Cena jak za tak dobry produkt, nie jest duża. Gorzej jest tylko z dostępnością gdyż w miejscu mojego zamieszkania nigdzie go nie ma, mogę go zakupić jedynie przez Internet więc wtedy koszt kremu znacznie wzrasta więc najlepiej zrobić sobie zapas przy okazji robienia większych zakupów.
    Zalety:
    • piękny zapach
    • szybko się wchłania
    • nawilża
    Wady:
    • dostępność u mnie wyłącznie online
  • 16 kwietnia 2024 o 14:25
    Najlepszy do stóp
    Krem do stóp od Indigo zamknięty jest w pięknej różowej tubce, jego pojemność to 100ml. Krem jest bardzo wydajny, także wystarczy na długo. Konsystencja jest gęsta, szybko się wchłania, nie pozostawiając tłustej warstwy na skórze, za co wielki plus. Krem ma niesamowity zapach, który wprowadzi w nas w piękny nastrój. Przy codziennym stosowaniu zauważyłam, że moje stopy są dobrze nawilżone i miękkie. Dodatkowo wspierają kondycję skóry na piętach, po regularnym stosowaniu, nie zauważyłam pękania ani suchości. Jestem bardzo zadowolona z tego produktu i z pewnością zostanie ze mną na dłużej.
  • 28 lutego 2024 o 8:58
    Małe pachnące cudo
    Jako osoba, która często dba o swoje stopy, z przyjemnością dzielę się moją opinią na temat kremu do stóp Indigo Nails Lab, Home Spa, Foot Lover Seventh Heaven. Kiedy byłam na pedicure, stylistka smarowała mi właśnie tym kremem stopy. Zaciekawiona zapachem zapytałam jaki to krem i zrobiłam zdjęcie, następnie kupiłam go dla mojej codziennej rutyny stóp w domu :) Pierwsze wrażenie - po otwarciu opakowania to aromatyczny zapach, który od razu relaksuje zmysły. To już pierwszy plus dla tego produktu - przyjemność z użytkowania od samego początku. Konsystencja kremu jest gęsta, ale jednocześnie łatwo się rozprowadza, co ułatwia aplikację na skórę stóp. Główną zaletą tego kremu jest jego intensywne nawilżenie. Składniki, takie jak masło shea, olej z awokado i witamina E, dogłębnie odżywiają skórę, sprawiając, że staje się ona gładka i miękka już po pierwszym użyciu. Szczególnie doceniam tę cechę po długim dniu, gdy moje stopy są zmęczone i suche. Krem szybko się wchłania, co pozwala na natychmiastowe ubieranie skarpetek lub butów bez nieprzyjemnego uczucia lepkości. Dodatkowo, jego działanie łagodzące pomaga zmniejszyć uczucie zmęczenia stóp i przynosi ulgę po całym dniu chodzenia. Regularne stosowanie kremu Foot Lover Seventh Heaven przynosi widoczne efekty w poprawie kondycji skóry stóp. Moje pięty stały się gładkie, a pęknięcia oraz suche miejsca zniknęły. Jest to zdecydowanie produkt, który poleciłabym osobom poszukującym intensywnej pielęgnacji stóp w domowym zaciszu. Podsumowując, krem do stóp Foot Lover Seventh Heaven to doskonały wybór dla tych, którzy pragną odżywić, nawilżyć i zregenerować skórę swoich stóp. Jego skuteczność, przyjemny zapach i łatwość aplikacji sprawiają, że stał się on stałym elementem mojej rutyny pielęgnacyjnej.
    Zalety:
    • nawilżenie
    • brak uczucia lepkości
  • 4 lutego 2024 o 9:33
    Odżywcze, pięknie pachnące cudo ♥️
    Foot Lover od Indigo to jeden z lepszych produktów do pielęgnacji stóp, jaki poznałam - a trochę się ich przewinęło przez moje ręce ;) Zużyłam już dwie tuby i obecnie denkuję trzecią - a to mówi samo za siebie. Czym ujął mnie ten krem? + Estetycznym i praktycznym opakowaniem w uroczej, kobiecej stylistyce. + Kremową, gęstą konsystencją, która szybko się wchłania i nie zostawia tłustej warstwy na skórze. + Przepięknym zapachem - to g już Seventh Heaven, kuszące owocowo - kwiatową słodyczą. + Dobrym działaniem odżywczym i nawilżającym - przy regularnym stosowaniu stopy są miękkie, idealnie gładkie, doskonale nawilżone i zadbane. + Formułą, która nie uczula i nie podrażnia wrażliwej skóry. + Dobrą wydajnością i przystępną ceną. Jedyne, co mi nie do końca odpowiada, to niestety skład - mógłby być bardziej naturalny, ale z drugiej strony, krem działa fantastycznie, więc mogę przymknąć na to oko. Reasumując - uwielbiam go i stosuję cały czas. Nie wyobrażam sobie mojej codziennej pielęgnacji bez Foot Lovera - dba o moje stopy jak należy i do tego relaksuje mnie cudownym zapachem. Bardzo polecam, to naprawdę fajny krem, który sprawdzi się nawet przy wymagającej skórze ♥️