Lakiery do włosów

Goldwell Laquer Lakier do włosów Mega Utrwalający Czarny 600 ml
Goldwell GOLDWELL_Salon Only Hair Lacquer lakier do włosów Mega Hold 5 600ml

• 20 września 2023 o 13:32
    Lakier Goldwell Salon Only Hair
    Osobiście jestem bardzo zadowolona z Lakieru Goldwell Salon Only Hair . Jest to lakier do włosów, który spełnia wszystkie moje oczekiwania i nawet więcej. Pierwsze, co rzuca się w oczy, to jego mocne utrwalenie. Dzięki niemu moja fryzura utrzymuje się przez cały dzień, niezależnie od warunków atmosferycznych czy aktywności, jaką wykonuję.
    Zalety:
    • Mocne utrwalenie fryzury
    • Nie kruszy się
    • Dodaje blasku
    • Łatwo się zmywa
    • Trwały efekt
    Wady:
    • Raczej nie zauważyłam
  • 7 lutego 2022 o 18:57
    Najlepszy
    Lakier poleciła mi kilka lat temu moja fryzjerka i od tej pory stosuję wyłącznie ten produkt. Zapewnia naprawdę mocne utrwalenie a przy tym nie skleja włosów. Mimo, że nie jest najtańszy to pojemność jaką oferuje gwarantuje ze wystarczy na długo.
    Zalety:
    • utrwala i nie skleja
    • przyjemnie pachnie
  • 19 stycznia 2022 o 9:22
    Jest ze mną od lat
    To jeden z produktów, które są na stałe pośród moich kosmetyków musi-have. Lakier doskonale utrwala, nie zostawiając przy tym żadnych śladów typowego, drogeryjnego lakieru do włosów (wiecie o czym mówię - posklejane, twarde kosmyki, które nienaturalnie się błyszczą). Jest po prostu rewelacyjny i na pewno będę do niego wracać.
    Zalety:
    • bardzo, bardzo wydajne opakowanie
    • idealnie drobniutka mgiełka
    • super utrwala bez obciążania włosów
    Wady:
    • brak.
    Azani
    15 września 2019 o 20:01
    Świetne utrwalenie bez sklejonych włosów
    Markę Goldwell poznałam podczas wizyty w salonie fryzjerskim. Zadowolona z efektu, postanowiłam przetestować kilka produktów w domowych warunkach. Na pierwszy ogień poszły lakiery, w tym wielka 600 ml czarna tuba. Produkt jest bardzo wydajny. Atomizer rozpyla mgłę, która profesjonalnie utrwala fryzurę: w całości lub modeluje pojedyncze pasma. Zauważyłam, że przy intensywnej aplikacji (zabezpieczenie uczesania przed wiatrem lub na wielkie wyjście) lakier optycznie chłodzi i delikatnie zmienia kolor farbowanych włosów. Utrwalenie jest mocne (5ty stopień), bez obciążania i sklejania. Nie zaobserwowałam tworzenia się "skorupy" lub "strąków" na głowie, a następnego dnia z łatwością rozczesałam włosy. Lakier dobrze się wyczesuje i nie pozostawia osadu. Produkt godny polecenia.
    Zalety:
    • Mocne utrwalenie
    • Nie skleja włosów
    • Łatwo się wyczesuje - następnego dnia
    • Delikatnie zmienia odcień farbowanych
    • włosów - w przypadku blondu jest to plus,
    • kolor jest chłodny