Lakiery do włosów

Wella Professionals Performance, Hairspray Lakier do włosów

E-Glamour.pl
Wella Performance lakier do włosów 500 ml dla kobiet
Wella Performance Lakier do Włosów Mocno Utrwalający 500ml
Wella Professionals Performance

• 11 marca 2024 o 21:53
    Polecam!
    Lakier poleciła mi moja znajoma fryzjerka. Zskupiłam go w drogerii internetowej za ok. 30 zł. Lakier ma standardowe, metalowe opakowanie z plastikowym, jasnym korkiem. Jego pojemność to 500 ml. Ma bardzo fajną fakturę. Taka powłoka oprócz tego, że ładnie się prezentuje, powoduje przy okazji, że butelka się nie ślizga. Atomizer działa bez zarzutu, nie pluje, nie zacina się, tworzy fajną mgiełkę. Zapach nie jest uciążliwy, nie za mocny, nawet przyjemny, nie dusi. Działanie lakieru oceniam bardzo dobrze. Idealnie odpowiada moim potrzebom. Jego główną zaletą jest to, że nie powoduje u mnie łupieżu, swędzenia czy innych niechcianych reakcji. Dobrze utrwala fryzurę, nie sklejając przy tym włosów i nie obciążając ich. Nie straciły swojego blasku. Nie zauważyłam, aby przesuszał włosy. Łatwo go usunąć podczas mycia.
  • 25 lipca 2023 o 19:33
    No idealny
    Produkt idealny do moich sztywnych I trudnych do ułożejnia krótkich włosów. Bardzo wydajny, nie skleja włosów I nie robi chełmu na głowie, co przy mocnych lakierach często się zdarza. Łatwo się wyczesuje, mozna używać nawet przez tydzień I włosy nie sa poklejone. Ładny zapach nie drażniący w nos.
  • 24 maja 2023 o 15:07
    Jestem zadowolona
    Świetny produkt, zarówno do włosów cienkich jak i grubych, ładnie utrwala fryzurę, nie tworząc nie chcianego "lakierowego hełmu", produkt przeznaczony dla osób w każdym wieku. Po użyciu włosy zachowują delikatny, jedwabisty efekt nawet przy dotknięciu. Polecam wszystkim, nawet tym, którzy się zarzekają, iż nigdy nie używają lakieru, będziecie optycznie jak i w dotyku wiarygodni.
    _inga
    7 maja 2023 o 7:06
    Lakier do włosów, Performance, Wella Professionals
    Lakier do włosów kupiłam na jednej z aukcji internetowych. Opakowanie zawiera 500 ml kosmetyku, zapłaciłam około 26 zł Lakier ma całkiem przystępny zapach, utrwala, nie skleja, daje naturalny efekt nie tworzy skorupy, jest wydajny. Mam cienkie włosy i ogólnie lakierów do włosów używam sporadycznie. Lakier nie obciąża cienkich włosów chyba że przesadzimy z ilością, nie przesusza, dobrze utrwala. Plus za duże ekonomiczne opakowanie i dobry rozpylacz. Podsumowując dobry skuteczny wydajny lakier do włosów, w atrakcyjnej cenie. Polecam !
    Zalety:
    • utrwala
    • daje naturalny efekt
    • nie skleja
    • nie obciąża cienkich włosów
    • dobry rozpylacz
    • duże ekonomiczne opakowanie
    Wady:
    • moim zdaniem brak
  • 8 grudnia 2020 o 18:24
    Wielki kozak z niego!
    Lakiery do włosów stosuję z umiarem i nie hurtowo. Szukałam takiego, który nadałby mojej fryzurze charakteru, lekko ją utrwalił i nie spowodował efektu „kasku”, bo nie jest to przyjemne uczucie, w żadnym aspekcie, także wizualnym. Mam włosy cienkie, więc o taki efekt nie jest na nich trudno. Ciężko byłoby mi nawet policzyć, ile rodzajów lakierów przetestowałam, zanim znalazła to spore gabarytowo cudeńko. Performance Welli poleciła mi fryzjerka, a ja posłuchałam jej rady. I to był strzał w dziesiątkę pod każdym względem. No, może z jednym mało istotnym wyjątkiem. A mianowicie takim, że produkt ma pojemność 500 ml. Już pewnie wiecie, o co się chcę przyczepić… Ciężko go zmieścić w torebce i jest stosunkowo ciężki, przynajmniej przez pierwszy miesiąc używania:). Moja mama, gdy go ode mnie pożycza, prosi, abym pomogła jej utrwalić fryzurę, bo opakowanie tego lakieru jest dla niej zbyt nieporęczne. Na tym kończą się jego „wady”. Produkt Welli pod względem efektów, jakie daje nie ma sobie równych. Nie drażni mnie nawet jego zapach. Użytkowany z umiarem nie jest inwazyjny, po prostu „lakierowy”. Stosuję go jednorazowo niezbyt dużo, a i tak daje fajny efekt. Moja fryzura trzyma się w ryzach przez cały dzień. Lakier nie skleja włosów, nie obciąża ich widocznie, nie powoduje ich wysuszania. Nie podrażnia też skóry głowy ani nie powoduje pogorszenia kondycji włosów w wyniku długotrwałego używania. Jest na włosach, spełnia swoją rolę, a jakoby go nie było. Gdy dotykam moich włosów po zastosowaniu tego produktu nie mam niemiłych, organoleptycznych doznań. Włosy są przyjemne w dotyku, nie sztuczne. Choć lekko nabłyszczone. Utrwalanie fryzury przy jego pomocy oceniłabym na średnie. Takie jak lubię! Performance ma jeszcze tę zaletę, że nie trzeba go nawet wyczesywać z włosów wieczorem. Ale można, bo wyczesuje się bez problemów. Lubię uczucie, które zostawia na moich włosach, gdy go stosuję. Są sprężyste, naturalne, choć jednocześnie utrwalone. A do tego za 500 ml zapłaciłam około 15 zł. I jak go nie kochać? Zaprzyjaźniłam się z nim na dobre i póki co, nie szukam żadnego innego. Polecam wszystkim, którym zależy na nieobciążającym utrwalaniu włosów.
    Zalety:
    • Nieinwazyjny zapach
    • Nie skleja włosów
    • Nie obciąża włosów
    • Nie powoduje efektu „kasku”
    • Świetnie się wyczesuje
    • Lekko nabłyszcza
    • Nie powoduje przesuszania włosów
    • Nie podrażnia skóry głowy
    Wady:
    • Produkt nie ma wad, bo przecież nie będę się czepiała, że jest za duży:)