Odżywki do włosów

Loton Provit, Keratyna w płynie

Nasi użytkownicy zostawili 38 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

_inga
    7 lutego 2021 o 1:59
    Keratyna w płynie, Provit, Loton
    Odżywkę kupiłam na portalu aukcyjnym . Używam ją 1-2 razy w tygodniu na umyte wilgotne włosy. Działa nawilżająco wygładzająco regeneruje, nadaje połysk. Odżywka ułatwia rozczesywanie, po wysuszeniu włosy są miękkie, dobrze się układają. Niestety przy moich cienkich włosach nieco obciąża i powoduje szybsze przetłuszczanie dlatego stosuje ją głównie na same końcówki włosów. Odżywka ma estetyczne praktyczne opakowanie pojemność 125 ml jest bardzo wydajna
    Zalety:
    • wygładza, regeneruje
    • nadaje połysk
    • ułatwia rozczesywanie
    Wady:
    • nieco obciąża
    malwi73
    8 września 2018 o 12:16
    dobre a tanie
    Odżywka okazała się byc bardzo dobra. Czytając recenzje poprzedników myślę sobie, że może keratyna nie nadaje się dla każdych włosów. Odżywka nadaje miękkość włosom, połysk. Zauważyłam jednak że jak nakładamy keratynę zbyt często na włosy to działa ona w drugą stronę. Raz nałożyłam za dużo i włosy stały się sianowate szorstkie i oklapnięte.. Odżywka jest w bardzo wygodnej butelce z sprayem, który dozuje taką mgiełkę. Ma charakterystyczny zapach, który może nie każdemu przypasować. Jest tania. Nie wiem jak z dostępnością. Ja ją kupiłam w biedronce.
  • 4 września 2016 o 17:07
    Nic nie daje
    plusy: + fajnie pachnie minusy: - nie robi nic z włosami inne cechy, których nie biorę pod uwagę przy ocenie: + niska cena - słaba dostępność - zakrętka łatwo odpada
    Drogeria Natura
  • 29 stycznia 2015 o 18:38
    Super, płynna i miła
    Super produkt, doskonały przystępny i mieki wiec warto. Włosy są odżywione i czyste. Kupie znowu, na prezent i dla siebie. Polecam dla kobiet i facetów , doskonały i dobry oraz tani. Cudnie pachnie, Używam tego produktu od: krócej niż miesiąc Ilość zużytych opakowań: mniej niż 1
  • 25 stycznia 2015 o 17:47
    bardzo dobry
    Witam serdecznie. Produkt ten okazał się strzałem w 10. Dziwię się jak piszecie że jest do niczego, że śmierdzi i nic nie robi z włosami. Może polecę się dokształcić o właściwościach keratyny. Przede wszystkim jej naturalnym zapachem jest woń podobna do Magi kuchennej. I im bardziej kosmetyk "cuchnie" tym bardziej nie pożałował nam keratyny producent. Powinnyśmy się cieszyć zatem. Po drugie keratyna ma właściwości regenerujące strukturę włosa. Co za tym idzie? Stają się grubsze i sztywniejsze. Jako że jesteśmy przyzwyczajone do odżywek zmiękczających nasze włosy po użyciu keratyny nie zawsze jest taki efekt. Bo takie ma właściwości jeśli chodzi o włosy. Keratyna w płynie to nie maska nawilżająca, to nie odżywka zmiękczająca w sprayu ani jedwab. To jeszcze inny rodzaj odbudowy włosów zniszczonych. Ja mam włosy rozjaśnione i po 2 tygodniach spryskiwania ich ową keratyną, stały się optycznie gęstsze, sztywniejsze, gładsze. Nie puszą się i nie łamią, za co chwała mi. Bo to zmora każdej tlenionej blondynki. Tak więc jeśli ktoś poszukuje produktu który ODBUDUJE strukturę włosa i poprawi jego kondycję po intensywnych zabiegach fryzjerskich, POLECAM ten produkt! Używam tego produktu od: 2 tygodni Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie