Odżywki do włosów

Kevin Murphy Repair - Me. Rinse Odżywka do włosów

• 18 lutego 2025 o 15:42
    w porządku
    jest to moja pierwsza odżywka od kevina, zdecydowanie jest to produkt warty uwagi kupiłam ją, gdy miałam włosy w gorszym stanie niż mam obecnie i wtedy byłam z niej bardzo, bardzo zadowolona obecnie dalej zdarzy mi się jej użyć i jest w porządku, ale nie jest to coś czego moje włosy obecnie potrzebują:) zdecydowanie polecam dla osób z włosami zniszczonymi, ma bardzo treściwą konsystencję przez co wydajność jest naprawdę zaskakująca natomiast jeśli włosy nie potrzebują już takiego „kopniaka” to myślę że można ją sobie odpuścić natomiast zdecydowanie wpłynęła pozytywnie na kondycję moich włosów cena dla niektórych może być zaporowa, ale naprawdę produkty kevina są tego warte- świetne składy, bardzo konkretna konsystencja i do tego są bardzo wydaje więc warto zainwestować:)
    • działanie
    Wady:
    • troszkę nieporęczne opakowanie
  • 19 marca 2021 o 19:55
    Najlepsza odżywka do włosów!!
    Odżywka kevin murphy repair me rinse to genialna odżywka do włosów zniszczonych z bogatym składem odżywczym ! Zawiera wiele cennych składników odpowiedzialnych za odbudowę włosów zniszczonych ! Ma przyjemny świeży zapach . Bogata konsystencja jest treściwa , ale świetnie dociąża niesforne włosy ???? Ujarzmi każde kosmyki. Doskonale nawilża i wygładza włosy. Po systematycznym stosowaniu włosy są znacznie zdrowsze lśniące i gładkie. Jest to jedna z najlepszych odżywek do włosów jakie miałam. Idealna dla włosów słabych i zniszczonych. Odżywka ma naturalny skład za co również ogromny plus. Jak najbardziej warta swojej ceny !
    • Lśniące włosy
    • Odbudowa włosów
    Wady:
    • Opakowanie ciężko wydobyć odżywkę z butelki gdy jest jej niewiele kształt opakowania to utrudnia
  • 12 sierpnia 2020 o 11:27
    moja ulubiona
    To jest najlepsza odżywka jaką w życiu miałam; mam przetłuszczające się, puszące, przesuszone, wysoko porowate, rozjaśnione włosy - jest dla nich wybawieniem. Po 1. zapach - coś pięknego, po 2. konsystencja - wystarczy 1cm3 na moje włosy (mam do łopatek) aby doskonale je nawilżyć po 3 - świetnie się po nim rozszesują po 4 - nie przeciąża na prawdę jest moim hitem nad hity
    Zalety:
    • działanie - nawilża, nie obciąża, wygładza,
    U konsultantki