Odżywki do włosów

Herbapol Odżywka do włosów wzmacniająca do włosów cienkich, rzadkich, ze skłonnością do wypadania

Herbapol Polana

Nasi użytkownicy zostawili 107 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 24 października 2024 o 10:46
    Mój nowy hit w pielęgnacji!
    Od pewnego czasu szukałam odżywki, która nie tylko nawilży i wygładzi włosy, ale też je wzmocni. Od kiedy rozjaśniam włosy ich kondycja nie jest tak dobra jak kiedyś. Łatwo wypadają, kruszą się i łamią. Muszę szczerze polecić odżywkę od Herbapol po którą sięgam z każdym myciem. Jak oceniam? Ma piękny zapach, łatwo zmywa się z włosów i posiada wygodne opakowanie. To, co jednak najbardziej mnie urzekło, to efekty. Włosy ją wygładzone, miękkie, a do tego sypkie. Zapach utrzymuje się na włosach nawet do kilku godzin. Mam też wrażenie, że pozbyłam się problemu plączących pasm.
    Zalety:
    • piękny zapach,
    • świetny skład,
    • wygodne opakowanie,
    • efekt wygładzenia włosów,
    • po czasie widać, że pasma zostaly wzmocnione.
    Wady:
    Otrzymałam do testów od marki/producenta
    Vardzia
    2 sierpnia 2024 o 16:17
    Efekt puchu
    To jest drugi dowód na to, że nie powinnam chodzić na pocztę. Bo właśnie w placówce pocztowej przy okazji wysyłania listu pokusiłam się o zakup. Nie była zła, chociaż mam wrażenie, że nie do końca nadawała się do mojego typu włosów (plączące się, grube, ciężkie, z tendencją do puszenia). Odżywka ma lekką konsystencję, łatwo rozprowadza się na włosach i nie sprawia problemów przy spłukiwaniu. Pachnie delikatnie, ziołowo-kwiatowo. Zapach przez jakiś czas utrzymuje się na włosach. Ja nakładałam ją na kilka minut. Sama odżywka dobrze ułatwiała rozczesywanie włosów. Minimalnie sprawiała, że włosy się puszyły. Czy wpływała na wzmocnienie - nie zauważyłam. Mimo reguła ego stosowania na zmianę z innym produktem włosy jak się łamały tak się łamały. Nie zauważyłam też, żeby nadała włosom jakiś blask. Czyli ogółem szału nie było. Jeśli chodzi o wydajność ja stosowałam ją raz w tygodniu przez okres około 3 miesięcy. Opakowanie to wygodna tuba o pojemności 200ml. Czyli jak dla mnie wydajność była spoko. Cenowo - 15zł. Nie był to majątek. Nie wiem jak z dostępnością. Ja kupiłam na poczcie z czystej ciekawości. Ogólnie rzecz biorąc zła nie była, ale specjalnie szukać jej nie będę. Może jak utrafię na jakiejś wycieczce lub mega promocji to kupię.
    • ładny zapach
    • wpływ na rozczesywanie włosów
    Wady:
    • efekt puszenia
    • brak wzmocnienia włosów
  • 17 kwietnia 2024 o 23:57
    Ciekawa propozycja w niskiej cenie
    Odżywka zamknięta jest w plastikowej tubie. Produkt ma kolor biały i jest gęstej konsystencji. Poprzez tą gęstość produkt jest wydajny, wystarcza na długi czas, ponieważ już jego mała ilość wystarcza na aplikację na całej długość włosów. Zapach odżywki jest kwiatowy i utrzymuje się długo na włosach. Ja jestem posiadaczką włosów cienkich , które kruszą się i mają tendencję do wypadania. Dzięki tej odżywce moje włosy stały się miękkie, nawilżone. Nie mam już problemu z rozczesywaniem włosów, gdyż po aplikacji odżywki są zdyscyplinowane i chętne do współpracy. Moje włosy zyskały na blasku i są odżywione. Włosy przestały się puszyć, są gładkie. Zauważyłam widoczną poprawę kondycji włosów wraz z użytkowaniem regularnie tej odżywki więc gorąco polecam. Warto wspomnieć, że skład odżywki jest w 98% ze składników pochodzenia naturalnego więc to również ogromna korzyść dla naszych włosów, że aplikujemy produkt bogaty w odżywcze składniki, bez chemii, bez sls itd.
    • niska cena
    • działanie wygładzające
  • 10 stycznia 2024 o 21:33
    Bardzo się polubilismy
    Odżywka nie obciąża włosów i to jest najważniejsze. Włosy dzięki niej lepiej się rozczesuja i lśnią. Odżywka nie pachnie tak intenywnue jak szampon ale równie pięknie. Te produkty az chce sie zjeść! Jestem pozytywnie zaskoczona
    Otrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
  • 2 stycznia 2024 o 7:43
    Super odżywka
    Odżywka spełniła moje wszystkie oczekiwania, bardzo dobrze nawilżyła włosy, są bardziej uniesione, fajnie się układają. Produkt jest wydajny i ma bardzo przyjemny zapach. Włosy się nie puszą, są bardziej gładkie.
    Otrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl