Odżywki do włosów

Radical Med, Odżywka przeciw wypadaniu włosów

Radical Med odżywka w sprayu przeciw wypadaniu włosów 200 ml

Nasi użytkownicy zostawili 19 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

Alaxyh
    9 marca 2025 o 18:14
    Zatrzymuje wypadanie włosów
    Słyszałam dużo pozytywnych opinii o tej odżywce i nie zawiodłam się. Odżywka nie przeciąża włosów, hamuje wypadanie włosów i jest w przystępnej cenie. Efekty widać już po ok. tygodniu, dodatkowo włosy są wzmocnione i odżywione.
    Zalety:
    • aplikator
    • działanie
  • 6 grudnia 2024 o 17:29
    Dobrze odżywia więc też dam czwórkę
    Ta odżywka to jeden z produktów dostępnych w zestawie kosmetyków do pielęgnacji włosów osłabionych z linii med od marki Radical które zakupiłam drogą internetową w jednej z drogerii internetowych i które miałam okazję wypróbować podczas miesięcznej kuracji a jako że są to bardzo wydajne kosmetyki to nadal ich używam i jestem zadowolona z rezultatów stosowania i pozwolę sobie dodać rzetelną i treściwą recenzję bo jest to produkt wart uwagi bo cena jest bardzo korzystna wręcz niska a mamy do dyspozycji produkt o bogatym w skrzyp polny składzie oraz działaniu wzmacniającym oraz pobudzającym porost włosów ale oczywiście w pewnym stopniu ale jednak zauważalnym bo moje włosy po zastosowaniu całej serii med są wyraźnie zdrowsze oraz ich kondycja uległa znaczącej poprawie, zapach kosmetyku jest podobny do tych mgiełek oraz odżywek z czerwonej serii Radical ale go lubię i mi nie przeszkadza a skład jest wzbogacony o dodatkowe ekstrakty oraz prowitaminy które dogłębnie wspomagają nasze włosy oraz skórę głowy,jest to produkt wydajny i nie obciąża włosów ale odrobinę je zlepia ze sobą ale nie jest to problem bo trzeba je po aplikacji jedynie rozczesać aby dobrze się układały i miały zdrowy wygląd dlatego mogę z pewnością polecić tą mgiełkę do regularnego stosowania bo jest dobrym i skutecznym produktem.
    Zalety:
    • Dobry produkt w korzystnej cenie o porządnym działaniu odżywiającym oraz wspomagającym włosy
    Wady:
    • Nie wymienię bo w tej cenie warto z niej korzystać
  • 30 października 2023 o 15:01
    Unosi włosy od nasady, wzmacnia, odżywia
    Odżywka ma bardzo przyjemną średnio gęstą konsystencję. Doskonale rozprowadza się na skórze głowy i włosach. Ma intensywny ziołowy zapach. Moje włosy są po niej nawilżone, odżywione i wzmocnione. Mam wrażenie, że rosną silniejsze. Od nasady są uniesione przez co zyskują objętość. Odżywkę bezproblemowo spłukuje się. Nie podrażnia skóry głowy. Jest bardzo wydajna.
    blodka
    7 kwietnia 2022 o 12:50
    Działa i to widać
    Odżywkę zakupiłam wraz z szamponem i wcierką dla ratowania włosów po przebytym Covidzie. Stosowałam ją po każdym umyciu głowy szamponem z tej samej serii oraz na suche włosy (na zmianę z wcierką). Opakowanie wystarczyło mi na około miesiąc. Biorąc pod uwagę, że zapłaciłam za nie około 11-12 zł, to wydajność i koszt stosowania wychodzi naprawdę korzystnie. Odżywka ma dość mocny, ziołowy zapach. Mi akurat w ogóle to nie przeszkadza. Odżywka sprawia, że włosy lepiej się rozczesują i układają. Są uniesione u nasady i przyjemne w dotyku. Niestety odżywka stosowana na suche włosy przyspiesza odrobinę ich przetłuszczanie się przy skórze głowy. Czy działa? Tak - działa. Po około 2 miesiącach kuracji włosy przestały wychodzić, pojawił się szalony wysyp babyhair , który dość szybko rośnie. Wizualnie i w dotyku włosy znacznie się zagęściły. Jeszcze trochę czasu minie, nim będą takie, jak przed chorobą, ale myślę , że dzięki wytrwałości i systematyczności sukces jest w zasięgu ręki.
    Zalety:
    • hamuje wypadanie włosów
    • przyczynia się do wysypu babyhair i przyspiesza wzrost włosów
    • tani
    • wydajny
    • odżywia włosy
    Wady:
    • nieznacznie nasila przetłuszczanie się skóry głowy i włosów u nasady
    Drogeria Super-Pharm
    ama09
    11 października 2021 o 17:53
    przyzwoita odżywka
    Bądżmy szczerzy jest to odżywka przeciwdziałająca wypadaniu włosów a nie powodująca przybywanie włosów, a zdaje mi się że ludzie tak mylą te kosmetyki. Ja stosuję odpowiednią dietę oraz suplementy a dodatkowo stosowałam odżywkę co kilka dni po myciu głowy. Wg mnie zapach jest ziołowy, lekko medyczny - nie przeszkadzał mi. Odżywka ma odpowiednie opakowanie - ze spyskiwaczem dzięki któremu możemy odmierzyć odpowiednią ilość produktu. Odżywkę należy wetrzeć w skorę głowy. Produkt jest dostępny zarówno w aptekach, jak i drogeriach i supermarketach, cena nie jest wygórowana. Jeśli chodzi o działanie - jestem zadowolona. Po kuracji włosy nie wypadają mi aż nadto. Skóra głowy nie była przesuszona czy przetłuszczona, nie musiałam na nowo myć głowy. Efekt jest w porządku, ale na pewno nie długofalowy i trzeba zaprzyjaźnić się z tego rodzajem produktów jeśli mamy problemy z wypadaniem włosów. Kosmetyk testował również mój mąż, który był zadowolony z działania.
    Zalety:
    • działanie