Kremy na noc

Tołpa Dermo Face, Futuris 30+, Lekki krem przeciw pierwszym zmarszczkom na noc

• 8 listopada 2023 o 22:03
    Lepszy od kremu na dzień, ale nadal kiepski w porównaniu do innych
    Cześć! Po 30 zaczęłam dbać bardziej o swoją cerę i dostrzegać błędy młodości ????. Ale cóż, czasu nie cofnę. Kiedy zobaczyłam w sklepie serię Tołpy, Futuris , od razu ją kupulam. Markę znam i lubię, dlatego chętnie kupił całą serię. I niestety triche zawiodłam się na tej serii. Jestem posiadaczką skóry wrażliwej, ze skłonnością do przesuszeń, przebarwień i podrażnień. Krem na noc jest lepszy od kremu na dzień, ponieważ naprawdę nawilżał skórę. Ale jego rola na tym się kończy. Rzeczywiście zostawiał taką okluzyjną otoczkę na skórze. Rano było czuć,że skóra jest nawilżona, miękka I gładka. Jednak nie zauważyłam żeby napinał czy wykazywał działanie anti-aging. Zapach jak i opakowanie w porządku. Jeżeli chodzi o szatę graficzną to nie mogę się przyczepić, bo uważam,że Tolpa dba o to, żeby produkty ładnie wyglądały i zawierały istotne informacje m.in o składzie. Po kolejną sztukę kremu na noc nie sięgnęłam i raczej na pewno tego już nie zrobię.
  • 14 października 2021 o 13:23
    Może być
    Krem zamknięty w zielono-białej tubce z białą zakrętką. Ma gęstą konsystencję o białym kolorze i dziwny, ale nieprzytłaczający zapach. Krem dosyć długo się wchłania i trochę się lepi. Dobrze nawilża skórę sprawiając, że jest gładka i promienna. Nie zauważyłam, aby spłycał lub robił cokolwiek ze zmarszczkami. Dosyć wydajny i nie zapycha aczkolwiek są lepsze kremy na rynku o bogatszym działaniu. Może być.
    _aniko_
    30 lipca 2021 o 14:45
    Średniak
    Mam skórę mieszaną ze skłonnością do przesuszania i na noc poszukuję produktów o działaniu nawilżającym, które oprócz tego nie będą działać zapychająco. Pod względem konsystencji nie zaliczyłabym tego kremu do lekkich - konsystencja jest dość gęsta, rozprowadza się grubą warstwą po skórze, wchłania się niezbyt szybko. Niestety rano skóra nie jest odżywiona, działanie nawilżające jest bardzo słabe. Na początku oczarował mnie zapach tego kremu, ale jego intensywność z czasem zaczęła mnie drażnić. Nie zapycha. Plus dla Tołpy jak zwykle za skład i opakowanie.
    Zalety:
    • nie podrażnia,
    • nie zapycha,
    • skład,
    • higieniczne opakowanie w formie tuby nadające się do recyklingu.
    Wady:
    • słabe nawilżenie,
    • nachalny zapach.
    tiera
    27 listopada 2020 o 17:06
    Taki sobie
    Niby krem przeciw pierwszym zmarszczkom, ale nie zauważyłam, żeby działał jakoś w tym obszarze. Miał regenerować, uelastyczniać i niestety nie robi też żadnej z tych rzeczy. Najbardziej zależało mi na nawilżeniu i niestety tu się nie spisał w ogóle. Skóra dalej była przesuszona.
    Zalety:
    Wady:
    • nie nawilża
    • nie regeneruje
  • 5 października 2020 o 20:34
    świetny krem
    Bardzo lubię kosmetyki marki Tołpa. Ten krem na noc ma delikatny zapach i idealną, nie za rzadką konsystencje, jest też bardzo wydajny. Produkt jest tubie, dzięki czemu nie dociera do niego światło i nabieramy tylko tyle ile nam potrzeba, Krem sprawia że cera jest nawilżona, ale nie tłusta i bardzo miła w dotyku. Produkt używałam razem z kremem na dzień z tej samej serii. Nie zauważyłam jednak zmniejszenia ilości zmarszczek.

Zobacz także inne Kremy na noc