KWC I FORUM ROZDZIELONE - USTAW NOWE HASŁO KWC
Kremy na noc

Too Cool For School Egg Mellow, Cream Nawilżający i ujędrniający krem do twarzy

• 11 września 2023 o 17:51
    Napinająco-nawilżający krem
    Bardzo fajny krem - dość mocno nawilża i napina cerę. Lepszy dla tłustej skóry, u mnie przy mieszanej momentami był zbyt napinający (trochę uczucia maski). Za to uwielbiałam maskę w płachcie z tej serii.
  • 1 czerwca 2023 o 10:59
    Kiedys moj ulubiony kosmetyk
    Kiedys to byl moj ulubiony krem. Jako nastolatka po przetestowaniu probki zakochalam sie w tym zapachu i od tamtego czasu zawsze mam choc jedno pelnowymiarowe opakowanie w domu. Krem jest bardzo tresciwy, zostawia przyjemna warstwe nawilzajaca na skorze, ktora nie wchlania sie szybko, ale jednoczescie nie przeszkadza w wykonywaniu makijazu. Makijaz trzyma sie na nim i wyglada ladnie. Zapach tak jak juz wspomnialam jest wedlug mnie piekny - slodki, laktoniczno-kogelmogelowy z nuta wanilii, ale jest bardzo mocny i utrzymuje sie na skorze dosc dlugo, wiec odradzam dla osob nie bedacych fanami perfumowanej pielegnacji. Ladnie nawilza i nigdy mnie nie uczulil ani nie spowodowal powstawania pryszczy. Cena nie jest moze super niska, ale jak ktos moze znalezc go w promocji to naprawde polecam wyprobowac, mi udalo sie go kupic pare razy w TKMaxx w Londynie za 7 funtow :)
  • 27 marca 2022 o 16:16
    Taki dobry jak fama niesie
    Zdecydowałam się zakupić i spróbować ten krem, ponieważ uwielbiam kosmetyki firmy Too cool for school. Skusiły mnie dodatkowo pozytywne opinie o tym kremie. Kremu używam na noc po zastosowaniu serum z kolagenem firmy It’s skin i to duo działa na prawdę świetnie. Twarz po przebudzeniu się jest gładka, odżywiona i porządnie nawilżona. Człowiek cieszy się widząc taki efekt. Krem ma dość gęstawą konsystencję, ale dobrze się nakłada i rozsmarowuje. Czasem rano wydaje mi się, że nawet nieco się go jeszcze nie wchłonęło bo jest tak bogaty. Można by w sumie zacząć od razu robić makijaż albo pominąć część porannej pielęgnacji. Co do butelki to nie oszukujmy się:nie jest to szczyt elegancji, ale jest to pancerna butelka, która w walizce wytrzyma prawie wszystko i jest bardzo higieniczna. Do tego aplikacja kremu jest bardzo łatwa. Krem ma ładny zapach, taki sam jak balsam do ciała: takie lekko słodkie jajeczko z cukrem i wanilią. Krem nie zapycha, ani nie uczula. Ktoś w komentarzach napisał, że krem nie nadaje się dla cer mieszanych ale ja tego nie potwierdzam.
    Zalety:
    • Bogaty krem odżywczo-nawilżający. Po aplikacje nocnej skóra jest jak pupcia niemowlaka. :-)
    • Ładny zapach.
    • Dobrze się rozprowadza.
    • Pancerna butla z poręczną pompką.
    • Wyrównuje nieco koloryt cery.
    Wady:
    • Nie potrafię wymienić ani jednej.
  • 10 grudnia 2020 o 20:30
    Wart przetestowania
    Świetny, wielozadaniowy krem dla skóry pozbawionej blasku. Wygodne opakowanie z pompką, delikatny zapach, dobre nawilżenie. Krem dobrze się wchłania, chociaż znam lepsze w tej kategorii. Pozostawia skórę otuloną i nawilżoną.
    • dobrze nawilża
    • może być również kremem-maską na noc
    Wady:
    • ciężko dostępny
  • 5 / 5
    17 września 2019 o 19:28
    Bardzo treściwy
    Bardzo dobry krem. Dla mnie raczej na okres jesienno-ziomowy, choć dla bardziej suchej skóry będzie świetny przez cały rok. Ma bardzo gęsta konsystencję, zapach jak kogel-mogel i już po nałożeniu czuć, że jest bardzo treściwy i bogaty w składniki. Jest to zdecydowanie krem / maska na noc, ze wzgledu na wchłanianie, natomiast zdecydowanie nawilża i odzywia skórę. Nadaje się równiez pod oczy. Bardzo wydajny, wystepuje w próżniowym opakowaniu z wygodną pompką.
    • Działanie
    • Konsystencja
    Wady:
    • Nie do codziennego stosowania