Eyelinery

Maybelline New York Hyper Precise All Day Liquid Liner Eyeliner w pisaku

Bodyland.pl
Maybelline New York Hyper Precise All Day Liner, nr 701 Matte Black, 1er Pack (1 X 1 sztuki) 3600531502768
Maybelline Hyper Precise All Day Matowy Eyeliner w Pisaku
E-Glamour.pl
Maybelline Hyper Precise All Day eyeliner 1 ml dla kobiet Black Matte

Nasi użytkownicy zostawili 24 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

saajko
    9 września 2024 o 22:08
    wyszło jak zawsze..
    Początkowo byłam bardzo zadowolona z tego eyelinera. Malował precyzyjne, intensywnie czarne i przede wszystkim bardzo trwałe kreski. Używało się go szybko i wygodnie, aplikacja była bardzo prosta. Niestety do czasu. Dość szybko eyeliner zaczął przerywać, a do końcówki przestał napływać tusz, przez co namalowanie kreski stało się niemożliwe. Uwielbiam eyelinery w pisaku, ale nieważne jaki bym kupiła, krótko po otwarciu dzieje się to samo i mam już serdecznie dość..
  • 17 maja 2024 o 19:59
    Kasa w błoto
    Okropność, nie do użytku. Kupiłam omyłkowo, myślałam, że to nowe opakowanie innego eyelinera Maybelline, o bardzo zbliżonej nazwie, ale innej końcówce (pędzelkowej). Niestety, to jest totalny bubel, nie do użytku. - totalnie nieprecyzyjna piskowa końcówka - zacina się - tusz leci tylko pod takim kątem, którego nie da się uzyskać malując powiekę - ja nie jestem nim w stanie namalować kreski, a maluję je codziennie od prawie 20 lat (⁠⊙⁠_⁠◎⁠) Takiego bubla już dawno nie miałam.
  • 7 stycznia 2024 o 15:30
    Koszmarny aplikator
    Zacznę od tego, że od rzadko maluję się eyelinerem, dlatego mam problem z narysowaniem kreski. Nie mam wprawy. Potrzebuję produktu, którym maluje się łatwo i szybko, ale oczekuję też dużej trwałości i głębokiej czerni, a przy tym cieniutkiej kreski. Eyeliner dobrze leży w ręce, design jest ładny, Niestety aplikator nie do końca spełnia moje wymagania. Jest w formie sprężystej gąbeczki, którą moim zdaniem nie można zrobić bardzo cienkiej, precyzyjnej kreski. Aplikator przerywa i robią się pofalowania. Wygląda to źle, także trzeba poprawiać i tą końcówką nie do końca się da. Trwałość jest świetna, nic się nie dzieje przez cały dzień, nie rozmazuje się i nie osypuje. Czerń jest bardzo głęboka, pięknie wygląda na powiece. Szkoda, że się nim źle maluje, bo sama formuła jest rewelacyjna. Podsumowując, nie kupię ponownie, bo ciężko mi się nim maluje.
    Zalety:
    • głęboka czerń
    • duża trwałość
    Wady:
    • okropny aplikator
    Edytaj7
    13 lutego 2023 o 21:20
    Lubię go
    Lubię eyelinery. Zwłaszcza te kolorowe i w formie pisaka. Ten kupiłam w dm. Jest w głębokim niebieskim kolorze. Jest bardzo wygodny w użyciu. Da się nim zrobić precyzyjną kreskę na powiece. A to dlatego, że końcówka jest cienka i nie jest sztywna jak w większości przypadków. A do tego jest trwały. Nie rozmazuje się ani nie odbija na powiece. Spokojnie wytrzymuje cały dzień.
    Zalety:
    • kolor
    • wygoda aplikacji
    • precyzyjna końcówka
    • trwałość
    • nie uczula
  • 26 września 2022 o 8:56
    Dobry dla początkujących
    Eyeliner w pisaku znalazłam w kalendarzu adwentowym marki 2 lata temu. Od razu polubiłam go za bardzo precyzyjną końcówkę i bardzo czarny kolor. Produkt nie kruszy się i nie rozmazuje, a kreski wyglądają jak dopiero co namalowane przez cały dzień. Bez problemu namalujemy nim precyzyjne linie, nawet te do makijażu graficznego. Pisak nie odkształca się i nie wygina. Eyelinera używam często, a mimo to nadal się nie wykończył. Polecam, bo warto go mieć w swoich zbiorach.
    Zalety:
    • Precyzyjny
    • Głęboka czerń
    • Wydajny
    • Nie kruszy się