Kremy i maski do rąk

Perfecta Fenomen C, Krem do rąk, paznokci i skórek wygładzający `Witaminowe rękawiczki ` (nowa wersja)

Perfecta Fenomen C Witaminowe Rękawiczki
Dax Cosmetics
Perfecta Fenomen CTH "Witaminonowe rękawiczki" wygładzający krem do rąk, paznokci i skórek 195ml
Perfecta Fenomen C Witaminowe rękawiczki wygładzający krem do rąk, paznokci i skórek, 195 ml 5900525062833

• 31 stycznia 2022 o 23:47
    Dla mnie to za mało. Liczyłam na długotrwałe odżywienie, a tutaj mamy efekt na chwilę
    Zaletą tego kremu, jest niewątpliwie jego niska cena (w przełożeniu na dużą pojemność to już w ogóle bardzo niska), poza tym wygodna duża butelka wyposażona w pompkę. Tak naprawdę te dwie rzeczy skłonily mnie do zakupu. Dopiero później zaintrygował mnie napis na opakowaniu "witaminowe rekawiczki" - nie powiem, brzmi całkiem ciekawie. Byłam ciekawa jak się sprawdzi. Krem ma całkiem znośny, cytrusowy, nienachalny zapach (choć nie pogniewalabym sie gdyby był przyjemniejszy). Ma lekką konsystencje i szybo się wchlania, pozostawiając jedynie delikatną , aksamitną wartwę na dłoniach. Po apliacji skóra jest taka śliska w dotyku, przez co wydaje się bardzo wygładzona. Nistety, wraz z umyciem rąk lub po prostu po uplywie dłuższego czasu ten efekt nie jest juz tak wyraźny. Lekkie nawilżenie i odżywienie jest, ale po cichu liczyłam na coś więcej. Myslałam, że poprawi kondycję sory rąk, wygladzi skórki. Jednak stosuję już dlugo i efekty są średnie. Niemniej jednak jest całkiem przyjemny, poza tym wydajny. Choć nie daje duzych efektów regenerujących to od czasu do czasu milo jest po niego sięgnąć. Ja używam do dłoni, ale tez do innych częsci ciała. Zużyję na pewno, jednak nie skusze się raczej na kolejny egzemplarz.
    Zalety:
    • duża pojemność
    • wygodna butelka z pompką
    • natychmiastowo wygladza dłonie
    Wady:
    • zostawia lekką, sliską warstwę
    • efekty nie sa dlugotrwałe
  • 10 stycznia 2022 o 13:52
    Polecam
    Opakowanie to przeźroczysta butelka z pompką, co jak najbardziej mi odpowiada. Ma lekką konsystencję, o jasno brzoskwiniowym kolorze. Posiada delikatny, przyjemny zapach. Znajdziemy tu 3 formy witaminy C (poprawia jędrność i elastyczność), masło pomarańczowe (nawilża, regeneruje, odżywia) oraz kompleks witamin F i E, które wyrównują koloryt i łagodzą podrażnienia. Krem szybko się wchłania i nie zostawia tłustej warstwy. Czuć minimalny ochronny film na skórze. Po użyciu dłonie są przyjemnie miękkie i gładkie. Ładnie nawilża dłonie i odżywia dłonie chociaż jest to raczej delikatny efekt. Bardzo ładnie wygładza skórę. Poza tym spora pojemność i bardzo wydajny kosmetyk. Myślę, że na co dzień świetnie się sprawdzi. Polecam.
  • 28 grudnia 2021 o 14:45
    Całkiem dobry krem do rąk
    Kram jest poprawny, szybko się wchłania, roztacza cytrynowy zapach. Szybko czuć ulgę gdy ręce są przesuszone. Opakowanie jest duże z wygodną pompką, widać zużycie. Napisy czytelne, nie ścierają się. Na minus krem jest mało wydajny i działa zbyt krótko.
    Zalety:
    • poręczne, lekkie opakowanie
    • higieniczne opakowanie z pompką
    • Polska firma
    Wady:
    • mało wydajny
    • zbyt krótko czuć efekt nawilżenia
  • 12 grudnia 2021 o 16:28
    Bardzo słaby
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Krem do rąk z Perfecty jest bardzo lekki, zdecydowanie zbyt lekki. Szybko się wchłania, nie pozostawia ciężkiej i tłustej warstwy na skórze, ale też praktycznie w ogóle nie nawilża skóry. Na plus jest wygodne opakowanie z pompką i ładny zapach. Dodatkowo, w niewielkim stopniu, ale jednak, wygładza skórę. Dla mnie jednak to nawilżenie i regeneracja spierzchniętej, suchej skóry jest najważniejsza, a ten krem tego nie daje.
    • Minimalnie wygładza skórę
    • Lekka, szybko wchłaniająca się konsystencja
    Wady:
    • Kompletnie nie nawilża, nie regeneruje skóry
  • 11 grudnia 2021 o 20:06
    Całkiem dobry krem do rąk
    Witaminowe rękawiczki Perfecty zagościły jakiś czas temu na mojej półce i muszę przyznać, że jestem pozytywnie zaskoczona. Niestety jestem posiadaczką dłoni z egzemą, a co za tym idzie - ciężko jest mi znaleźć odpowiedni krem, który przyniesie ulgę moim cierpiącym dłoniom, szczególnie w okresie zimowym. Produkt ten mogę jednak polecić, ponieważ mimo swojej lekkiej konsystencji jest w stanie całkiem dobrze nawilżyć dłonie skóry mocno przesuszonej. Kremu używam jedynie w domu, jest moim towarzyszem po każdym myciu dłoni - bardzo fajnie nawilża skórę, szybko się wchłania i nie lepi. Posiada przepiękny, cytrusowy zapach, który umila użytkowanie. Opakowanie wyposażone jest w pompkę, co idealnie pozwala odmierzyć wystarczającą ilość kremu na jedno użycie. Zdecydowanie mogę go polecić osobom posiadającym skórę dłoni, które nie potrzebują ekstremalnie wysokiego nawilżenia. Do dłoni takich jak moje niestety potrzebne będą intensywniej działające kremy - ale kiedy potrzebujemy jakiegoś szybkiego nawilżacza, np. w trakcie pracy, to ten produkt nada się idealnie. Polecam!
    Zalety:
    • szybko się wchłania
    • ładny zapach
    • całkiem dobre nawilżenie
    • opakowanie z pompką
    Wady:
    • zbyt słaby dla mocno przesuszonych dłoni