Płyny do demakijażu

Dermika Clean Intelligence, Prebiotyczny odżywczy dwufazowy płyn micelarny z olejkiem z pestek porzeczki

Dermika Clean & More Odżywczy dwufazowy płyn micelarny do cery normalnej i suchej 400 ml
DERMIKA CLEAN & MORE Odżywczy dwufazowy płyn micelarny 400ml
HOBB
Dermika Odżywczy dwufazowy płyn micelarny

• 8 kwietnia 2025 o 22:45
    Wszystko się zgadza
    Dla tego płynu „zdradziłam” swojego dotychczasowego ulubieńca- Ziaję. Jako, że jestem fanką wodoodpornego tuszu do rzęs i nierzadko matowych pomadek to obracam się tylko i wyłącznie w kategoriach dwufazowych produktów do demakijażu. Płyn stosuję głównie jako wstępne przetarcie twarzy, dokładne zmycie oczu i ust. Po płyn ten sięgnęłam z Rossmannowej półki, kiedy to raz uśmiechała się do mnie ładna butelka z przebłyskami różowego olejku, dwa- krzyczała czerwona promocyjna cenówka, a trzy zgadzał się opis na butelce. Płyn po zmieszaniu nabiera rozowobrzoskwiniowego koloru, ma ładny zapach i bardzo dobrze dozuje się z butelki. Świetnie domywa wodoodporny tusz z oczu, wystarczy chwilę przytrzymać wacik. Nie szczypie w oczy, nie powoduje żadnej mgły, nie podrażnia cery, super radzi sobie z zastygającymi pomadkami. Pomimo warstwy olejowej nie pozostawia filmu. Chociaż dla mnie to obojętne jaki niebyłby rezultat z filmem to i tak nie ma znaczenia, ponieważ zawsze domywam jeszcze twarz żelem. Uważam, że płyn jest szalenie wydajny i naprawdę godny wypróbowania. Stawiam go spokojnie na równi z moim dotychczasowym ulubieńcem
    Zalety:
    • Bardzo wydajny
    • Ładnie pachnie
    • Dobrze domywa makijaż wodoodporny
    • Ładne opakowanie
    Wady:
    • Nie dostrzegam żadnych wad
    KardiaM
    22 czerwca 2024 o 12:03
    Spełnia moje oczekiwanie, czyli skutecznie oczyszcza
    Płyny dwufazowe spisują się u mnie przede wszystkim jeśli chodzi o demakijaż oczu i ust. Ten przykuł moja uwagę ładnym opakowaniem i uroczym kolorem. Ma delikatny zapach. Używam go tylko do demakijażu oczu i ust, ponieważ pozostawia tłustą poświatę, co przeszkadzałoby mi, gdybym zastosowała go na całą twarz. W przypadku oczu i ust dobrze radzi sobie z oczyszczaniem, nawet mocnego makijażu. Nie spowodował u mnie szczypania oczu, podrażnień i uczulenia. Moje oczekiwania to skuteczne oczyszczanie i nie powodowanie podrażnień, więc myślę, że jest to dobry kosmetyk :) Nie wiem, czy do niego powrócę, ale to dlatego, że lubię testować nowości.
  • 1 marca 2024 o 16:20
    Ulubieniec TOP
    Mój ulubiony płyn micelarny, same zalety, 0 minusów. Przyjemny, łagodny zapach, bardzo dobrze oczyszcza skórę, lekko napina. Skóra po użyciu jest nawilżona, z delikatną powłoką olejku ale to mi nie przeszkadza. Ładne opakowanie, bardzo wydajny. Cena też dla mnie do przejścia.
  • 29 stycznia 2024 o 15:46
    Jest super
    Najlepszy płyn do demakijażu jaki miałam. Bardzo dobrze doczyszcza cerę. Jest bardzo wydajny, delikatny, nie podrażnia skóry. Zapach ma przyjemny nie jest przytłaczający, co mnie często irytuje w kosmetykach podobnego typu. Na pewno kupię go jeszcze raz. Polecam.
    Zalety:
    • Wydajność, zapach, działanie
  • 15 listopada 2023 o 8:32
    Dobry, chociaż nie najlepszy
    Wśród płynów micelarnych mam swoich zdecydowanych ulubieńców, jednak czasem skuszę się na coś innego, gdy jest dobra promocja. Tak było i w tym przypadku. Nic nie miałam jeszcze z tej marki, zatem wybór padł na płyn micelarny. Nie jestem fanką płynów dwufazowych, ale tez olejki jakoś specjalnie mi nie przeszkadzają i doceniam ich dobroczynne działanie. Ten konkretny płyn dobrze sobie radzi ze standardowym makijażem, dobrze oczyszcza, co ważne - nie powoduje u mnie szczypania oczu. Jest delikatny, lecz skuteczny i wydajny. Nie podrażnia ani nie uczula. Formuła jest bezzapachowa. Nie wiem, czy kupię ponownie akurat tą wersję, bo chcę też poznać inne płyny micelarne tej marki, ale póki co jestem zadowolona.