Spraye do włosów

Color Wow Dream Coat Supernatural Spray Spray do prostowania włosów

Bodyland.pl
Pachnidelko
Color WOW Dream Coat, Supernatural Spray, 6.7 fl. oz. CW527
Color Wow Dream Coat Supernatural Spray wygładzająco - nabłyszczający, 200 ml 200 ml
hairstore.pl
Color WOW Dream Coat, Supernatural Spray, 6.7 fl. oz. CW527

Nasi użytkownicy zostawili 14 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 23 kwietnia 2025 o 16:29
    I tak i nie
    Chyba zbyt wiele oczekiwałam... Ale od początku. Mam falowane włosy, ale je prostuje, odrobina wilgoci i zaczynają się puszyć. Szukałam coś co je uchroni przed wchłanianiem wilgoci. Nie jest to ten kosmetyk :) Ale ułatwia prostowanie i ładnie dociąża włosy. Efekt w sprzyjających warunkach utrzymuje się 3dni, ale jak pojawi się wilgoć to po zawodach. łatwy w aplikacji, wydajny (mam włosy do połowy pleców), przy aplikacji czuć chemiczny zapach Liczyłam na coś lepszego w tej cenie Nie kupię ponownie
  • 7 kwietnia 2025 o 22:16
    Średni
    Zaczynając od opakowania: jest bardzo luksusowe. Estetycznie wygląda, napisy się nie zdzierają, a atomizer działa bez zarzutów. To na duży plus. Moje włosy są lekko kręcone, mają dużą skłonność do puszenia. Kosmetyk stosuje zawsze z ciepłym nawiewem, aby aktywować składniki. Nie żałuję go na włosy. Mimo to, nie spełnił moich oczekiwań. Za tą cenę i przez wszelkie dobre opinie z TikToka oczekiwałam zdecydowanie więcej. Produkt sam w sobie nie jest zły, faktycznie może delikatnie wygładza włosy, lecz nie jest to efekt „WOW”. Niestety jestem dość zawiedziona, nie wrócę do niego.
    Wady:
    • Działanie
    Bulb24
    12 marca 2025 o 22:05
    Mega się zawiodłam, nie wiem czy robię coś nie tak
    Mam kręcone włosy i najczęściej po wyprostowaniu są one po prostu spuszone, a ja od zawsze byłam zakochana w lśniącej tafli. Bardzo liczyłam na ten spray, bo jescze na dokładkę moje włosy są wrażliwe na wilgoć. Niestety moje wielkie nadzieje kompletnie się nie sprawdziły. Nie dał mi on zupełnie żadnego efektu. Dałam sporą ilość, użyłam ciepła - i nic. Widziałam tyle niesamowitych efektów w internecie, nawet na lokach typu 4. Nie wiem co poszło nie tak. Ogromnie się zawiodłam, tym bardziej za taką cenę. Raczej nie jest to możliwe abym miała podróbkę, bo produkt kupiłam na notino.
  • 11 lutego 2025 o 14:01
    Wcale nie "wow"
    * Jakie są moje włosy ? średnioporowate, nie przeszły ciężkich zabiegów fryzjerskich i nie były farbowane. Są też długie i proste oraz nie puszą się. * Jakie jest opakowanie ? opinię wyrażam na podstawie pojemności 50 ml. Jest to bardzo ładne plastikowe opakowanie w kolorze srebrym, wręcz lustrzanym z atomizerem typu "spray". Atomizer jest zabezpieczony przezroczystą plastikową zatyczką. * Jaki jest zapach ? jest to produkt niemalże bezwonny. Ledwo wyczuwalne jest coś w kosmetycznym tonie. * Jak działa i czy działa ? kompletnie nie rozumiem zachwytów nad tym produktem ponieważ na moich włosach emolientowa odżywka daje lepszy efekt nabłyszczenia. Stosowałam zgodnie z zaleceniami czyli próbowałam "aktywować" produkt ciepłem suszarki, nawet nawijałam włosy na grubą okrągłą szczotkę i nic. Nie mam problemu z puszeniem się włosów więc tutaj nic się u mnie nie zmienia. Sprawy został typowym "staczem prysznicowym" i tak sobie tam jest ale po niego nie sięgam bo nie mam po co. Nie spełnia u mnie żadnej funkcji. * Czy kupię ponownie ? nie, dla mnie jest to produkt bezużyteczny.
    Zalety:
    • wydajny
    Wady:
    • z moimi włosami nie robi nic.
  • 17 stycznia 2025 o 14:53
    Magia prostych, lśniących włosów – Color Wow Dream Coat Supernatural Spray!
    Jako osoba, której włosy mają tendencję do puszenia się, zawsze marzyłam o produkcie, który sprawi, że będą gładkie i lśniące, jak po wizycie u fryzjera. Color Wow Dream Coat Supernatural Spray spełnił moje oczekiwania i to w sposób, o którym wcześniej nawet nie marzyłam! Już po pierwszym użyciu zauważyłam, że spray naprawdę działa – moje włosy stały się gładkie, pozbawione fruwających kosmyków, a przede wszystkim – prostsze! Produkt działa jak "płaszcz ochronny", który dosłownie wygładza włosy, otulając je delikatną powłoką. Efekt prostych, lśniących włosów utrzymuje się przez cały dzień, nawet w wilgotne dni – nie mogłam uwierzyć, że nie muszę poprawiać fryzury co kilka godzin. Co ważne, Dream Coat nie obciąża włosów, a jego lekka formuła sprawia, że kosmyki wyglądają naturalnie, a nie sztucznie. Jest to idealny produkt do codziennego stosowania, ponieważ nie tylko prostuje, ale i nadaje zdrowy blask. Dodatkowo, produkt nie pozostawia żadnego ciężkiego, tłustego filmu – włosy są miękkie w dotyku i wciąż pełne objętości. Jestem pod ogromnym wrażeniem! Nie spodziewałam się aż tak spektakularnych efektów. Kolor Wow Dream Coat Supernatural Spray to mój nowy must-have w pielęgnacji włosów. Jeśli marzysz o idealnie prostych, lśniących kosmykach, które nie puszą się nawet w trudnych warunkach, ten spray to absolutny hit. Nie mogę go przestać używać!
    W perfumerii