Balsamy do ciała

Seacret Spa Pomegranate Body Lotion Balsam do ciała granat

• 18 czerwca 2020 o 18:21
    Dobry balsam w zbyt wysokiej cenie
    Balsam do ciała jest sprzedawany w dużej tubie. Opakowanie jest naprawdę wydajne - wystarczyło mi na długo. Zapach granatu był niesamowity - zakochałam się w nim od razu. Krem ma idealną, nieco gęstą konsystencję. Ekspresowo się wchłania i rzeczywiście - ma rewelacyjny wpływ na skórę. Po każdym użyciu miałam ważenie, że jest ona wyjątkowo zregenerowana, miękka i odżywiona. Robiłam zakupy w galerii handlowej, gdzie ni stąd ni zowąd zostałam zaczepiona przez panią ze stoiska Seacret. Pani opowiadała mi o naturalnych składnikach wyrobów tej firmy. Byłam ciekawa ich działania, dlatego raz zdecydowałam się na zakup tego produktu. Jednak, kiedy zostałam ponownie zaczepiona przez pracowników wyspy - zdecydowanie odmówiłam, ponieważ cena zaproponowanych produktów była naprawdę zaporowa (dosłownie kilkaset złotych za dwa produkty; pani sprzedająca produkty tej marki - przedstawiała t ofertę jako wyjątkowo korzystną). Podsumowując: zestaw ma naprawdę korzystne działanie na skórę, jednak zdecydowanie nie jest on wart swojej ceny. Dlatego oceniam produkt na trzy gwiazdki (stosunek jakości do ceny oceniam na 1/5).
    Zalety:
    • korzystne działanie na skórę;
    • naturalne składniki;
    • wydajność produktu;
    Wady:
  • 26 listopada 2019 o 20:59
    cudowny wybawca przesuszonej skóry
    Balsam dostałam w prezencie na święta od siostry, wtedy i dopiero dowiedziałam się o tej marce. Moje pierwsze wrażenie odnośnie Seacret Spa to wielkie WOW. Siostra trafiła z prezentem w 100%, ponieważ miałam wtedy bardzo mocno wysuszoną skórę po stosowaniu peelingu do ciała, do tego stopnia że skóra okropnie swędziała i była jakby biała. Już po pierwszym użyciu były widoczne efekty. Balsam niesamowicie nawilża przesuszoną skórę i niebywale poprawia kondycję skóry. Szybko się wchłania, przede wszystkim nie pozostawia tłustego, ciężkiego odczucia. Skóra dzięki stosowaniu tego balsamu jest zregenerowana i odżywiona. Jeżeli chodzi o zapach to pozostawia na skórze odświeżającą, przyjemną woń. Osobiście ten zapach bardzo, bardzo mi się podoba. W tym produkcie bardzo zaskoczyła mnie również jego cena i dostępność. Sprawdziłam to dopiero, gdy chciałam kupić drugi taki sam balsam. I wtedy doznałam drugiego wielkiego WOW. Co za cena za w sumie balsam, który na pierwszy rzut oka niczym się nie wyróżnia od pozostałych. Lecz nie ma co oceniać książki po okładce, warto wypróbować ten balsam po mimo wysokiej ceny i jestem przekonana, że nikt nie pożałuje i będzie tak zachwycony jak ja :)
    Zalety:
    • ratunek dla przesuszonej skóry
    • niesamowicie nawilża
    • niebywale poprawia kondycję skóry
    • szybko się wchłania
    • nie pozostawia tłustego, ciężkiego odczucia
    • widoczna regeneracja i odżywienie
    • przepiękny zapach