Wody perfumowane damskie

Antonio Banderas Her Secret Desire Woda toaletowa 80 ml
Antonio Banderas Her Secret Desire Woda toaletowa 80 ml
Antonio Banderas Her Secret Desire

• 4 października 2024 o 11:01
    wyrazisty, ale wtórny i męczący
    Cóż, dostałam w prezencie... I choć lubię zapachy i mocne, i słodkie, tym razem coś nie zagrało. Już po pierwszym niuchnięciu wiedziałam, że miłości z tego nie będzie. Jest słodko, bardzo słodko, wręcz "muląco". Słodkie, przejrzałe owoce, oblane hurtem wanilią. I nic poza tym już nie czuję...Zapach nie rozwija się, trwa wciąż w tej słodko-mulącej postaci. Jak na złość -trwałość zupełnie niezła - trzyma się i trzyma, aż do bólu głowy. I ciągle mam wrażenie, że już to kiedyś czułam, totalnie nic odkrywczego.. Flakon ok.
    Inne
  • 19 kwietnia 2024 o 19:10
    Owocowo-kwiatowy zapach na codzień
    Zapach idealny na lato. Jest słodki, owocowo- kwiatowy. Idealny na codzień. Perfumy są w miarę trwałe oraz intensywne. Uwagę przykuwa ładny, oryginalny flakon. Atutem jest dostępność, a także korzystna cena.
  • 12 lutego 2021 o 18:39
    Słodki, jednocześnie subtelny zapach
    Według mnie zapach jest całkowicie zgodny z opisem producenta. Dominują w nim słodkie, owocowe nuty - i taki tez on jest, slodki, owocowy, ale jednocześnie subtelny i elegancki. Dla mnie jest to idealny zapach na dzień. Patrząc na stosunek ceny do jakości, zadziwiła mnie jego trwałość- zapach utrzymuje się bardzo długo, utleniony nie zmienia za bardzo swojej barwy.
    Zalety:
    • Nuty zapachowe, trwałość, flakon
    Finka2L
    29 lipca 2020 o 8:17
    Panie Banderas, co to? Niedobory cukru masz Pan?
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Jodły czy leśnych klimatów tu nie ma od razu zaznaczę, ale chyba nikt się ich nie spodziewał,a widnieje ona w w składzie. Jest za to ogromna ilość posłodzonych malin, a nie poziomek jak podaje wizażowy opis. Większość zmiksowanych na pulpę, ale jednak całe owoce też się znajdą.Cukier jest w mocnej dawce, ale wymieszany z wanilią w typie waniliowego sosu. Ten opis albo kogoś odstraszy albo sprawi, że amatorki bardzo słodkiej odsłony waniliowej maliny zapragną mieć flakon u siebie. Rzecz gustu. Ja mam dziwne wrażenie, że już coś takiego czułam, ale nie mogę sobie przypomnieć do czego ta kompozycja jest podobna. Zapach nie jest oryginalny, nie wyróżnia się na tle mainstremowych ulepków. Jest różowy, nosi za długie tipsy i teatralne sztuczne rzęsy. Nie podoba mi się. Za dużo cukru tu, boję się, że przytyję od samego wąchania.
    Zalety:
    • niska cena
    Wady:
    • zapach jest za słodki
  • 2 lutego 2020 o 11:13
    Piękny zapach
    Wodę toaletową Her Secret Desire Antonio Banderas dostałam w prezencie. Flakonik jest śliczny i bardzo elegancki. Fioletowo różowo w kształcie serduszka. Zapach to nuty kwiatowo – owocowe, wyczuwam tu malinę, jaśmin  i wanilia. Jest przepiękny i trwały, według mnie idealny na wieczór. Polecam
    • Flakon

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie