Balsamy do ciała

Mohani Masło Mango

Deeea
    11 lipca 2023 o 18:49
    Dobrze nawilża
    Bardzo dobrze nawilża skórę, jest bez zapachu, średnio zbita konsystencja. Super nadaje się jako baza do robienia domowych kremów i balsamów na bazie samych olei, gdyż zagęszcza ich konsystencję. Gorąco polecam.
  • 7 lipca 2023 o 11:11
    Cudowne
    jestem zachwycona tym produktem. jest świetny zarówno jako krem do twarzy, pięknie wygładza skórę i na długo nawilża. jest też świetny do mojego całego w rozstępach, rozciągniętego ciążami brzucha. Nie obiecuje sobie, że rozstępy znikną, ale skóra jest jakby bardziej jędrna i to już po pierwszych smarowaniach.
    Tawima
    17 listopada 2021 o 19:15
    Wspaniałe do suchej skóry
    Konsystencja jak olej kokosowy - zbita, ale łatwo sie topi i rozciera. Kolor biały. Masło bardzo dobre nawilża i natłuszcza, nie pachnie. Używam zamiast kremu na noc. Mam bardzo sucha i bardzo wrażliwą skórę. Nie uczula mnie i daje ukojenie mojej skórze, odżywia, uspokaja. W mojej ocenie nie jest bardzo tłuste, ale jednak! Jest masłem, a więc nie należy oczekiwać że się wchłonie do matu. Pojemność 100 ml a więc duży słoik Polecam do suchej skóry na noc.
  • 22 marca 2021 o 12:14
    Bardzo lubię
    Szukałam alternatywy dla zwykłych kremów do twarzy, ponieważ każdy jeden mnie zapychał. Jeden z youtuberów polecił masło mango na takie problemy i kupiłam pierwsze lepsze jakie znalazłam. Padło na to;) Bardzo się polubiliśmy. Masło w słoiczku jest dość twarde, białe, prawie bez zapachu. Po wyjęciu odpowiedniej ilości trzeba go rozetrzeć w dłoniach, topi się pod wpływem ciepła. Daje wyraźne odczucie nawilżenia, ukojenia i odżywienia, ale nie jest mocno tłuste, a co najważniejsze nie zapycha porów, nie powoduje wysypu żadnych krostek czy zaskórników. Świetnie też spisuje się jako odżywka bez spłukiwania na suche końcówki włosów, na suchą skórę całego ciała. Bardzo wydajne.
    Zalety:
    • nawilżenie i łagodzenie
    • konsystencja;)
    Wady: