Korektory pod oczy

4 na 51 opinię

lergie
    22 marca 2021 o 23:58
    Jest w porządku
    Jestem zapaloną fanką korektorów Bell (co widać na załączonym zdjęciu), raczej nigdy mnie nie zawiodły. Tak jest i w tym przypadku, choć akurat Stop Dark Circles ma nieco mniejsze krycie od pozostałych. Korektor jest nieco trudny do zdobycia - ja swoje ten i Ultra Cover kupiłam jakiś czas temu na stronie empika, w jakiejś promocji "drugi za pół ceny" i zdaje się, że właśnie ten był za połowę. Natomiast jego cena regularna tam to 14,50zł. Korektor ma taką samą konsystencję jak pozostałe - jest przyjemna kremowa. Ma natomiast nieco lżejsze krycie, więc polecam rozkładać go palcem niż gąbką, jeśli chcemy je mieć mocniejsze. Natomiast jak jego liczni bracia bardzo dobrze wygląda pod oczami, nie podkreśla zmarszczek i utrzymuje się bez zarzutu. Ma raczej typowy aplikator, jak ja to mówię: błyszczykowy. Na co dzień super, natomiast jeśli szukasz mocniejszego krycia polecam Ultra Cover z tejże serii. Posiadam kolor 01 Soft Porcelain. Swatche na zdjęciu.
    Zalety:
    • Krycie lekkie do średniego - taki dzienniaczek
    • Konsystencja
    • Dobrze wygląda pod oczami, nie podkreśla nierówności
    • Wydajny
    • Poręczne opakowanie z wygodnym aplikatorem
    Wady:
    • Dostępność
    • Czasem za słabe krycie

Zobacz także inne Korektory pod oczy