Bronzery i pudry brązujące

Ruby Rose Brązująco - rozświetlający puder w kulkach

• 20 maja 2020 o 22:55
    Ruby Rose, Brązująco - rozświetlający puder w kulkach
    Nie jestem miłośniczką takiej formy produktu, tak jak ten. Każdy jednak wie, ze takie kulki, szczególnie od Avon to klasyk kosmetyczny. Kupowałam kiedyś na potęgę ''kulkowe'' kosmetyki, a i było ich dużo dostępnych. Ten miałam u siebie już bardzo dawno temu, ale dobrze go pamiętam. Fajnie wyglądał ten produkt w opakowaniu. Za ładnie nie pachnie. Kulki wypadają z opakowania, a samo ono jest tandetne nieco i łatwo się łamie, pęka. Próbowałam używać rożnych kolorów kulek różnię. Efekt jaki dawały był delikatny i mocno brązowo-pomarańczowo-różowy. Nie jest to bardzo intensywny pigment. Ma duże drobinki, które uniemożliwiają przy matowienie się tym pudrem. Nie przypadł mi do gustu. Mimo, ze gubiłam kulki to w opakowaniu jest ich bardzo dużo. Nie zużyłam do końca. Podsumowując nie jest najgorszy, ale jakąś rewelacja również tez nie. Jest to raczej już produkt zapomniany. Obecnie można za niewielką cenę kupić fajny puder\bronzer.
  • 2 lutego 2010 o 8:06
    Całkiem niezły
    Mam dwa odcienie tego pudru: nr 1 w odcieniach brązu oraz nr 2 w odcieniach różu. Po nałożeniu na twarz widać różnicę, kolor jest wyraźnie zaznaczony. Produkt posiada minimalne, nienachalne drobinki, które nie wyglądają tandetnie. Ładnie zaś rozświetlają twarz. Mam porównanie do meteorytów Guerlaina i jakoś ten kulki Ruby Rose wypadają przy nich całkiem nieźle, lubię ich używać. Ze względu na dużą pojemność, sporo ich jeszcze zostało, więc kilka lat minie zanim się rozstaniemy. Denerwuje mnie jedynie pędzelek - tandeta na całej linii, nie da się z nim nic zrobić oraz zapach, również nieciekawy, a raczej śmierdzący. Niemniej jednak można spróbować. Używam tego produktu od: 1 rok Ilość zużytych opakowań: w trakcie dwóch