Rimmel, Natural Bronzer (Bronzer do twarzy z rozświetlającymi drobinkami)

1 HIT!
78 % kupi ponownie
Zdjęcia recenzentek
Zgłoś do moderacjiLekki bronzer do twarzy Rimmel Natural Bronzer dzięki swojej ultradrobnej z drobinkami formule nada Twojej skórze ciepły, naturalny blask. Rozświetlający bronzer o miękkiej, gładkiej konsystencji doskonale dopasowuje się do karnacji, sprawiając, że wygląda jak muśnięta słońcem. Bronzer do twarzy od Rimmel zachwyca uniwersalną, nasyconą naturalnymi pigmentami formułą – tak lekką, że praktycznie niewyczuwalną. Idealny sposób na uzyskanie efektu zdrowej, promiennej cery.
☀️daje efekt naturalnie opalonej skóry!
☀️ma jedwabiście gładką formułę
☀️nadaje cerze naturalny odcień opalenizny
☀️delikatnie rozświetla skórę
- Iron Oxides (CI 77491,
- CI 77492,
- CI 77499),
- Titanium Dioxide (CI 77891),
- Ultramarines (CI 77007)
Recenzje 240
3 /5
10 sierpnia 2022, o 20:07
Nie kupi ponownie
Słaba pigmentacja
Na co dzień używam bronzerów w chłodniejszych odcieniach. Natural Bronzer Rimmel otrzymałam w ramach testu. Posiada ciepły kolor, wykorzystuje go głównie latem w celu nadania twarzy konturu i lekkiej opalenizny. Nie jest to mocno napigmentowany produkt, przez co trzeba poświecić trochę czasu aby był widoczny, myśle ze nadaje się dla osób początkujących.
10 stycznia 2022, o 20:16
Wykorzystała: jedno opakowanie
Bardzo długo się utrzymuję
Lubię ten bronzerek ma ładny odcień nie wygląda sztucznie ma delikatne drobinki rozswietlajace jednak bez obaw nie wyglądamy jak bombka lubię go bardziej na lato i wiosnę wtedy podkreśla opaleniznę daję go mało żeby tylko musnac nim twarz jest bardzo trwały wytrzyma długo nawet latem fajnie się z nim pracuję nie robi brzydkich smug odcień nie jest nachalny
ZALETY: Daje efekt opalenizny bądź podkreśla ją jest bardzo trwały
WADY: Brak
4 /5
8 grudnia 2021, o 13:03
Bardzo dobry bronzer
Jestem fanką produktów z rimmela, bardzo lubię ich podkłady, korektory i pudry więc skusiłam się również na ten bronzer. Jest idealny na lato, daje ładny efekt opalenizny. Nakładam go nie tylko na twarz ale również na ciało. Ma w sobie malutkie drobinki które pięknie błyszczą w słońcu. Do nakładania używam puchatego pędzelka. Niie plami oraz nie wysusza. Dodatkową zaletą jest cena, można wyhaczyć go na promce w bardzo dobrej cenie. .Z pewnością polecam każdemu ten bronzer. Jest bardzo trwały, wytrzymuje nawet w najbardziej upalne dni. Naprawdę świetny kosmetyk.
ZALETY: Ładny kolor
Drobinki
Dobra cena
Nie plami
Ładnie się rozprowadza
15 września 2021, o 11:36
Nie wie, czy kupi ponownie
Wykorzystała: kilka opakowań
Świetny bronzer!
Daje efekt naturalnej opalenizny. Ma w sobie praktycznie niewidoczne drobinki, które cudownie rozprószają się pod wpływem słońca. Bronzer nie robi plam, idzie go delikatnie rozetrzec na buzi. Ma dośc ładny zapach, nie ma w sobie sztucznego zapachu talku.
Jest trwały, trzyma sie na buzi cały dzień. Nie polecam stosować na jasny podkład, gdyz kolor bronzera jest naprawdę mocny. Bronzer to podstawa w mojej kosmetyczce, mogłabym mieć tylko ten kosmetyk. Głównie ze względu na to, że idealnie podkresla rysy twarzy i idzie wyszczuplić twarz, nosek i inne.
Cena bronzera w drogerii internetowej jest niska. Polecam spróbowac, naprawdę warto.
ZALETY: Cena
Kolor
Zapach
Trwały
Dobrze sie rozciera
5 /5 HIT!
15 września 2021, o 08:35
Wykorzystała: jedno opakowanie
mój numer 1!
bronzer ma bardzo dobrą pigmentacje, fajnie się aplikuje, nie osypuje się z pędzla.Przy użyciu nie robi plam <3 czy jest użwany na mokro czy sucho świetnie się blenduje.
daje bardzo subtelny efekt, cieżko nim zrobić "przerysowane" rysy twarzy. super sprawdzi się dla osób początkujących w makijażu.
ZALETY: fajny zapach
opakowanie produktu
dobre napigmentowanie
nie robi plam
nie osypuje się z pędzla
WADY: brak
8 września 2021, o 21:51
7 września 2021, o 23:18
Używa produktu od: 2 tygodnie
7 września 2021, o 21:28
Wykorzystała: jedna próbka
Opalona twarz również dla bladolicych
Ahh jak ja obawiałam się koloru tego bronzera!
Mimo, że jest lato nie należę do śniadych osób i pomarańczowe tony w bronzerach powodują u mnie wielką obawę i rezygnację z zakupu.
Tutaj nie miałam czego żałować w końcu produkt dostałam w ramach testu.
Bronzer zapakowany jest w niezbyt solidne pudełko, takie samo jak mają pudry prasowane z firmy Rimmel. A z tymi mam niezbyt dobre doświadczenie choć sam puder lubię i używam..
Kolor bronzera dla mnie faktycznie wpada lekko w pomarańczowe tony, ale jak się okazało bardzo przyjemne również dla bladolicych!
Opalam się na czerwono więc mojej opaleniźnie daleko do brązu, a mimo to bronzer przepięknie wpracowuje się w podkład, rozciera jak masełko i podkreśla nieidealną opaleniznę.
Zdecydowanie skradł moje serce i towarzyszył mi przy każdym letnim makijażu. W odstawkę poszły moje bronzery w chłodnych odcieniach!
Mimo wcześniejszego niewielkiego doświadczenia z bronzowieniem twarzy, bardzo polubiłam ten efekt dzięki powyższemu produktowi. Moim zdaniem jest idealny do przyuczenia, łatwy w obsłudze.
Bronzer jest także bardzo trwały. Mimo wysokich temperatur przetrwał na twarzy całe dnie.
Dla mnie jedynym minusem tego produktu jest opakowanie, ale nawet ono na razie spisuje się bardzo dobrze.
Szczerze polecam!
7 września 2021, o 19:52