Bronzery i pudry brązujące

Rimmel Rimmel Natural Bronzer 001 Sunlight 14g bronzer do twarzy
Bodyland.pl
Rimmel Rimmel Natural Bronzer 002 Sunbronze 14g bronzer do twarzy
Rimmel Natural Bronzer, 002 Sunbronze Sunbronze 14 g

Nasi użytkownicy zostawili 255 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 9 lutego 2025 o 15:28
    Na początku się nie polubiliśmy...
    Na samym początku nie polubiłam się z tym bronzerem. Efekt jaki dawał na skórze był tak naprawdę znikomy. Praktycznie nie widziałam, by cokolwiek robił na mojej twarzy. Jednak po jakimś czasie postanowiłam nałożyć go po prostu więcej na moją skórę i byłam pozytywnie zaskoczona. Przy nałożeniu większej ilości, bronzer ten robi świetną robotę. Kości policzkowe są pięknie podkreślone, a twarz wysmuklona. Musiałam po prostu wziąć więcej tego bronzera na pędzel :)) Bronzer serdecznie polecam. Ma piękny brązowy kolor ale taki jasno - brązowy, pasujący do wielu karnacji. Cena atrakcyjna, jakość bardzo dobra. Wystarcza na dwa miesiące tak mniej więcej przy codziennym stosowaniu. Polecam serdecznie
    Zalety:
    • Kolor
    • Efekt na skórze
    • Jakość
    • Niska cena
    • Dostępność
    • Podkreśla kości policzkowe
    • Wysmukla buzię
    Wady:
    • Trzeba wziąć większą ilość tego bronzera by zobaczyć efekt
  • 5 lutego 2025 o 18:03
    Szkoda pieniędzy
    Nie rozumiem tego zachwytu tym brązerem. Robi plamy, ciężko się z nim pracuje. Odcień ma dość ciemny. Po nim na mojej twarzy pojawiły się podskórne grudki. Jestem zdecydowanie na nie. Mam w odcieniu 002.
  • 3 stycznia 2025 o 16:44
    Naturalna opalenizna
    Produkt jest jednym z popularniejszych bronzerów drogeryjnych, dlatego postanowiłam sprawdzić, czy rzeczywiście spełnia oczekiwania. :) Bronzer znajduje się w prostym, ale funkcjonalnym opakowaniu. Jest to klasyczna okrągła kasetka, która dobrze mieści się w dłoni i łatwo można ją otworzyć. Opakowanie jest przezroczyste, dzięki czemu widać kolor produktu, co jest wygodne. Nie ma nadmiaru ozdób, co sprawia, że jest to praktyczny wybór na co dzień. Konsystencja bronzera jest lekko pudrowa, ale nie sucha, co sprawia, że dobrze się rozprowadza na skórze. Pigmentacja jest umiarkowana – nie jest to najintensywniejszy bronzer, ale daje możliwość stopniowego budowania koloru. Dobrze się blenduje, dzięki czemu można uzyskać naturalny efekt opalenizny, co jest dużym plusem. Kolor bronzera jest ciepły, ale nie wpada w pomarańcz, co sprawia, że daje naturalny efekt zdrowej opalenizny. Wykończenie jest matowe, ale nie przesadnie suche – bronzer wygląda na skórze bardzo naturalnie i subtelnie podkreśla rysy twarzy. Jest to świetna opcja do codziennego makijażu, szczególnie na wiosnę i lato. Bronzer utrzymuje się na skórze przez kilka godzin, nie znikając ani nie blaknąc. Choć nie jest to produkt o wyjątkowo długiej trwałości, na co dzień w zupełności wystarcza. Po kilku godzinach warto lekko poprawić makijaż, szczególnie w strefie T
    Zalety:
    • naturalna opalenizna
    • łatwo się aplikuje
    Wady:
    • średnia trwałość
  • 2 stycznia 2025 o 14:07
    Fajny do ocieplenia twarzy - odcień 002
    ••• Moja Cera ••• Wrażliwa, mieszana z przetłuszczającą się strefą T tj. broda, noc i czoło. Widoczne rozszerzone pory i zaczerwienienia na skórze bywają uciążliwe i w swojej pielęgnacji zmierzam do ich minimalizowania. Niedoskonałości pojawiają się sporadycznie i w żaden sposób nie są kłopotliwe. Cera jest podatna na alergie czy uczulenia, które na szczęście zdarzają się bardzo rzadko a jeśli któryś z kosmetyków nie pasuje na żuchwie staje się widoczna "kaszka". Posiadam cerę jasną. ••• Bronzer ••• Kupiłam go w drogerii na za niecałe 20 zł i jestem nim zachwycona. Po niespełna dwóch latach używania podoba mi się pod każdym względem (uwzględniam w mojej opinii niską cenę). Puder brązujący dobrze się rozprowadza, jednak warto tutaj wziąć uwagę, że można nim sobie zrobić plamy aczkolwiek również łatwo tego uniknąć. Nabierając na pędzel należy strzepać nadmiar produktu lub odbić na czystej chusteczce i dopiero aplikować na skórę, blendując. Naturalne wykończenie i ocieplenie twarzy tym kosmetykiem naprawdę mi się podoba. ZALETY + odcień brązu - można nim ocieplić cerę + dobrze się rozciera + dobrze niepigmentowany WADY - Mocno się pyli
    Ata77
    20 października 2024 o 12:46
    Dobry, ale się pyli
    Promocyjna cena zachęciła mnie kiedyś do zakupu. Obecnie to moje drugie opakowanie - również zakupione w przyjaznej cenie. Posiadam kolor 001 sunlight i jest jak najbardziej odpowiedni dla mojej jasnej, bladej karnacji. Używam go zgodnie z przeznaczeniem, ale nie tylko. Bywa również moim "cieniem do powiek", służy jako baza pod cień rozświetlający na środek powieki. Bardzo lubię ten bronzer, ponieważ nie robi plam, pięknie się blenduje, łączy idealnie z różem. Myślę, że jest jak najbardziej odpowiedni dla laików w kwestii makijażu. Trzeba się "postarać " o krzywdę dla siebie w postaci plam. Jest jak najbardziej łatwy w obsłudze. Zapach- dla mnie delikatnie perfumeryjny. Opakowanie- dość tanie, plastikowe. Pojemność- duuuża 14g. Jest więc wydajny. Jedyna wada- bardzo się pyli. Jednak i tak będę do niego wracać.