Bronzery i pudry brązujące

The Balm Betty - Lou Manizer Bronzer - rozświetlacz

the Balm Betty Lou Manizer Bronzer And Shadow bronzer i cienie w jednym 8,5g

• 16 stycznia 2024 o 9:00
    Wielofunkcyjny!! U mnie jest rozświetlaczem, bronzerem i cieniem do powiek
    Polubiłam go za wielofunkcyjność. Jest dla mnie produktem 3w1. Używam jako rozświetlacz, bronzer i cień do powiek. Pudrowa konsystencja dobrze rozprowadza się na skórze. Jedwabista gładkość produktu sprawia, że nie tworzy on smug. Ma ciepły, zlocistym kolor. Na policzkach tworzy efekt naturalnie wyglądającej opalenizny. Uwielbiam nie tylko latem. Bardzo wydajny puder.
  • 12 lutego 2020 o 22:35
    Uwielbiam the balm!
    Uwielbiam, ubóstwiam. Od rozświetlaczy po róze i bronzery. Nie mogę im nic zarzucić. Są perfekcyjne pod względem szaty graficznej, ktora jest niepowtarzalna i jedyna w swoim rodzaju. Bronzerem tym można przepięknie i gladko wykonturować twarz. Nadaje ciepły odcień tak jakby naturalnie smukniętej opalenizną cery. Uwielbiam go za tą delikatność. Kupię ponownie na pewno !
    Zalety:
    • Cena produktu po przecenie:) a są często!
    • Szata graficzna
    • Bronzer dobrze się nakłada i rozciera
    • Absolutny hit, kolorek bardzo naturalny i subtelny
    Wady:
    • Brak:)
  • 29 sierpnia 2018 o 21:34
    W sam raz na lato
    Bardzo lubię ten bronzer ( choć nie jest to typowy matowy bronzer), skóra po nim naprawdę wygląda jak muśnięta słońcem. Bardzo ładnie wygląda również na powiekach, uwielbiam używać go jako cienia. Jednak trzeba uważać aby nie nałożyć go za dużo, bo wtedy skóra jest trochę pomarańczowa.
    Zalety:
    • efekt skóry muśniętej słońcem
    • satynowy blask
    • lusterko
    • trwałość
    Wady:
    • trochę pomarańczowy gdy nałoży się go za dużo
  • 8 marca 2018 o 15:19
    Trzeba wiedzieć jak się nią posługiwać
    Ze wszystkich sióstr Manizer nie jestem zbytnio przekonana do Betty. Nie wiem, może to moje specyficzne podejście do bronzerów? Ale mimo wszystko chciałam się przekonać. Z pewnością nadaje się do całej twarzy i dekoltu, by nadać efekt "skóry muśniętej słońcem". Do konturowania może się nie nadać, ze względu na swój połysk. Na kościach policzkowych również wygląda dobrze. Ze względu na swoją niesamowitą pigmentację wystarczy jego naprawdę mała ilość. A co za tym idzie - jest mega wydajny! Opakowanie, jak w przypadku pozostałych sióstr, ma super design. Nie sprawia większych problemów przy otwieraniu, a przy upadku nie ulega uszkodzeniu. Muszę najwidoczniej nauczyć się posługiwać bronzerami, ale mimo to ocenię go na cztery gwiazdki. Jednak już do niej nie wrócę, dzięki swojej wydajności posłuży mi pewnie na naprawdę długo.
    dianaro
    16 listopada 2017 o 17:13
    Petarda
    Posiadam ten kosmetyk w zestawie The Manizer Sisters i jestem zakochana. Mimo, że jest to bardziej brązujący rozświetlacz i tak go używam. Jest mega napigmentowany, nie osypuje się, nie znika w ciągu dnia. Trzeba jednak uważać, aby nie przesadzić z ilością, bo naprawdę można zrobić sobie krzywdę. Razem z pozostałymi rozświetlaczami siedzi sobie w siludnym, tekturowym pudełku z lusterkiem. Mimo, że używam go od ponad roku sądzę, że nasza przyjaźń będzie trwała jeszcze bardzo długo, gdyż jest bardzo wydajny. Polecam szczerze.
    Zalety:
    • Pigmentacja, wydajność, trwałość.