Bronzery i pudry brązujące

Bell Monkey Business, Coconut Powder Puder brązująco-rozświetlający

Iwona_C
    8 października 2021 o 8:24
    Promienna i naturalnie wyglądająca cera w otoczeniu kokosowego aromatu.
    Puder brązująco-rozświetlający zakupiłam wiele miesięcy temu oczywiście w Biedronce. Jest to wersja limitowana która w tej chwili chyba już nie jest dostępna. Opakowanie w postaci okrągłej kasetki z brązową podstawa i przeźroczystą klapką służącą do zamykania na której prócz nazwy kosmetyku widnieją rozpołowione owoce kokosa. Jest ono estetycznie wykonane i trwałe, posiadam je kilka miesięcy i nic nie straciło na urodzie. Cenowo również jest przyzwoicie za 9 g produktu zapłaciłam około 13 zł. Konsystencja pudru jest dobrze sprasowana, nie rozwarstwia się, nie rozpada na kawałki. Zapach bardzo przyjemny , intensywnie kokosowy. Puder dostępny jest tylko w jednym odcieniu, jest to połączenie szampańskiego rozświetlacza który znajduje się w środku opakowania i okalającego go bronzera. Kolorystyka jest ładna i te dwa kolory dobre z sobą współgrają. Produkt jest przyjemny w aplikacji , dobrze trzyma się pędzla i nie pyli podczas nakładania go na skórę. Pigmentacja jest delikatna, nie sposób zrobić sobie nim krzywdy, a efekt można stopniować bez obawy o powstanie ciemnych plam bo kosmetyk dobrze stapia się z skórą. Buzia po zastosowaniu kosmetyku jest ładnie rozświetlona, nie ma na niej żadnych drobinek brokatu a jest jednolita błyszcząca tafla bez widocznych granic kolorystycznych, cera ma odcień złoto - brązowej opalenizny. Mam ciemniejszą karnacje i u mnie efekt był minimalnie widoczny ale ładny bo wyglądał lekko i naturalnie. To kolejny kosmetyk od Bell który okazał się świetnym produktem. Odpowiada mi konsystencja , zapach, łatwość aplikacji oraz otrzymany efekt kolorystyczny na skórze. Szkoda że to edycja limitowana i Monkey Business, Coconut Powder jest już niedostępny w sprzedaży, bo z przyjemnością zakupiłabym go ponownie.
    Zalety:
    • kokosowy zapach
    • sprasowana konsystencja odporna na pękanie
    • dobrze trzyma się pędzla
    • nie pyli podczas aplikacji
    • ładnie stapia się z cerą,nie tworzy plam
    • rozświetlenie w postaci błyszczącej tafli bez drobinek brokatu
    • delikatny i naturalny efekt
    • uniwersalny odcień
    • skromne ale ładne i wytrzymałe opakowanie
    • atrakcyjna cena
    • bardzo wydajny kosmetyk
    Wady:
    • edycja limitowana
  • 24 września 2021 o 14:36
    Perełka z Biedronki
    Cudowny rozświetlający bronzer o nienachalnym delikatnym kolorze, którzy w zależności od preferencji można stopniować. Do tego ten kokosy zapach... ach i och :D
    Zalety:
    • piękny kolor
    • delikatny efekt rozświetlenia
    • nie zrobi krzywdy
    • można go dokładać według uznania
    • kokosowy zapach (powinnam wskazać na pierwszym miejscu :))
    Wady:
    • już praktycznie niedostępny
    • kiepskie plastikowe opakowanie
  • 5 lipca 2021 o 15:16
    Ładny puder brązująco-rozświetlający.
    Puder brązująco-rozświetlający Bell "Monkey Business" kupiła dla mnie siostra w sierpniu 2020 roku w Biedronce. Ja szukałam go po wielu dyskontach z owadem, ale zawsze trafiałam na puste miejsce po nim, za to mojej Siostrze udało się go kupić w mniejszej miejscowości. Puder, którego ja nazywam brązerem, jest bardzo dobrym kosmetykiem - delikatnie brązuje i równie delikatnie rozświetla skórę. Bardzo podoba mi się jego opakowanie z kokosami na przykrywce, a także piękny kokosowy zapach produktu! Tak pachnące kosmetyki do makijażu od razu milej się stosuje! Produkt jest wydajny i wystarcza na wiele aplikacji. Fajny design opakowania plus zapach czynią ten kosmetyk bardzo udanym. Jestem bardzo zadowolona z tego pudru. Ma specjalne, honorowe miejsce wśród moich "malowideł". Jeżeli chodzi o trwałość na skórze - jest dobra.
    Zalety:
    • kokosowy zapach, - kokosowe opakowanie, - wygląd na skórze.
    Wady:
    • to edycja limitowana.
  • 11 maja 2021 o 19:32
    Fajny produkt
    Bardzo ładny, uniwersalny odcien. Satynowe wykończenie. Bardzo łatwa aplikacja. Przyjemny zapach, który uprzyjemnia stosowanie produktu. Bronzer dostępny w Biedronce, w limitowanej kolekcji. Posiada wygodne, lekkie, plastikowe opakowanie.
    Rudzik7
    27 kwietnia 2021 o 22:21
    Letni bronzer
    Kupiłam od razu gdy pojawiły się w szafie Bell, i nie ma zawodu, jest to kolejny fajny bronzer z Biedry :), wydaje mi się, że oni posiedli jakąś tajemną wiedzę, jak robić idealne uniwersalne kolory dla "typowej" polskiej karnacji. Ten jest delikatnie rozświetlający, na skórze daje efekt ładnej satynowej opalenizny.

Zobacz także inne Bronzery i pudry brązujące